2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

floransa17 floransa17 @Sabrsukurdua tugken tugken Yonca___ Yonca___
karından baktı dr maşallah kesemiz gelişimi iyi ve kalp atışını ekrandan gösterdi ve dinletti 5-10 sn kadar maşallah maşallah miniğime 110 atıyor kalbi dedi

testlere baktı şükür herşey yolunda o konuda da dr 2 hazirana tekrar görüşelim dedi

darısı bebiş bekleyen arkadaşlara olsun sağlıkla ve hayırlısı ile
Maşallah Maşallah hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun :)

Bugün başladım canım. Estrofem, aspirin, vitamin bir de prednol verdi. Progesteron sonucum da 0,2 çıktı. Prednol u ilk kez kullanıcam bakalım. Haftaya kontrol var. Sende durumlar ne canım floransa17 floransa17
A anneveoglusu maşallah senin bebiş sesini duyurmuş bugün canım. Sağlıkla devam inşallah

Hayirli olsun C Cekirdek32
Aspirin ve prednole de mi başladın?
NE kadar sure kullandiktan sonra transfer?

Transfer 2 hafta sonra canım. Teşekkürler
Hayirli olsun arkadasim seninle cok daha uzun bir suredir yazisiyoruz yazistik. Asilama catlatma tedavilerinden beri. Seninde burdan pozitif dedigini cok duymak istiyorum. Az kisi kaldi her birimiz inanin dua ediyoruz. Her sukurler olsun duamin arkasindan allahim ne olur arkadaslarimada isteyen herkezede nasip eyle diyorum. gulumse-hayata floransa17 glysn BEYAZGULL trkaslan7914 guns_n_roses80 maviay1778 cango58 bunlar aklimda kalanlar unuttuklerim varsa af ola. Allahim insallah tez vakitte yuzunuzu guldursun

Hayirli olsun arkadasim seninle cok daha uzun bir suredir yazisiyoruz yazistik. Asilama catlatma tedavilerinden beri. Seninde burdan pozitif dedigini cok duymak istiyorum. Az kisi kaldi her birimiz inanin dua ediyoruz. Her sukurler olsun duamin arkasindan allahim ne olur arkadaslarimada isteyen herkezede nasip eyle diyorum. gulumse-hayata floransa17 glysn BEYAZGULL trkaslan7914 guns_n_roses80 maviay1778 cango58 bunlar aklimda kalanlar unuttuklerim varsa af ola. Allahim insallah tez vakitte yuzunuzu guldursun
Amin canım benim sağol güzel dileklerin için

Teşekkür ederiz
Duan icin
Aynen benimde saydığım 8-10 kişiyiz

Amin canım Rabbim hepimizin yüzünu güldürsün inşallah bebeklerimizi kucağımiza aldığımız günleride görürüz inşallah

Kızlar bugün hacettepe üni . Prof.Dr. Gürkan bozdağ a gittim raporlarımi gösterdim. Aynı şeyleri söyledi sol tupumde yapisiklik varmış sağ iyiymiş asilama önerdi iki kere sonra rapor çıkar tüp bebek yaparız dedi. Asilama raporu çıkarmak için evraklarımi verdim 1 haftaya çıkar dediler. Şimdi ben kendimi öyle boşlukta hissediyorum ki anlatamam istemsizce yuvarlaniyorum sanki. Herşey iradem dışında oluyor gibi. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum hacettepeye giden arkadaşlar varmiydi acaba

[QUOThakmE="tugken, post: 56122556, member: 740867"] Adige_ Adige_ canım nasılsın :KK200:Doğuma az kaldı değil mi yada yaptın mı çok merak ettim . Gogsen beyde devam mı hala o mı yaptıracak doğumu.[/QUOTE]

Merhaba canım henüz doğum yapmadım evet gogsen bey ile devam ediyorum. Yarın görsen bey ile randevu var. Geçen hafta sordum planlı sezaryen olursa ben yaparım dedi. Diğer durumda hastaneye gelirsin ben musait değilse hastanedeki görevli herhangi biri yapar doğumu dedi. Kafam da deli sorular. Hem sezaryen den hem normalden korkuyorum. Eşim sezaryen yapalm saati dakikası belli diyor. Tüp bebek zaten riske atmayalım diyor. Kendi doktorumuz yaptırın diyor. Ameliyat ve amilyathane de beni korkutuyor. Genel anestezi ile sezaryen isteyeceği şirin. Tüm duygularım birbirine girdi. Korkuyorum sanırım endiseliyim tugken tugken

Sağol yoncacığım, amin inşallah her isteyen kadın a Allah nasip etsin. Sen de yakında tatlış bebeklerin tatlı annesi olacaksın inşallah canım. Benim tedaviyi bıraktığım zamanlarda bile bana hep gaz verdin, senin payın büyük :)

Sağol yoncacığım, amin inşallah her isteyen kadın a Allah nasip etsin. Sen de yakında tatlış bebeklerin tatlı annesi olacaksın inşallah canım. Benim tedaviyi bıraktığım zamanlarda bile bana hep gaz verdin, senin payın büyük :)
:) daha dur pozitifi gorunce gobekte aticam. Diye diye birinin aklina tup dusurdum hamis kaldi diye :) Ay gobegimde hic oynamiyo kol kaldiririm artik :)

BEYAZGULL BEYAZGULL yaşın kaçtı?
Önceki tup tedavilerinde tüpündeki yapışıklık için ne denmişti?
Canım kusura bakma çok geç yazdım yaş 30 daha önce de tüpü için aynı şeyleri söyledi doktorum ama tüp bebeği özel yaptırdım. Şimdiki doktorda aşılama yapalım 3 rapor hakkın olur diyor. Ayrıca tek tüple de hamile kalırsın sağ tüpün iyi dedi. Demek ki zamanı gelmedi daha nasip

[QUOThakmE="tugken, post: 56122556, member: 740867"] Adige_ Adige_ canım nasılsın :KK200:Doğuma az kaldı değil mi yada yaptın mı çok merak ettim . Gogsen beyde devam mı hala o mı yaptıracak doğumu.

Merhaba canım henüz doğum yapmadım evet gogsen bey ile devam ediyorum. Yarın görsen bey ile randevu var. Geçen hafta sordum planlı sezaryen olursa ben yaparım dedi. Diğer durumda hastaneye gelirsin ben musait değilse hastanedeki görevli herhangi biri yapar doğumu dedi. Kafam da deli sorular. Hem sezaryen den hem normalden korkuyorum. Eşim sezaryen yapalm saati dakikası belli diyor. Tüp bebek zaten riske atmayalım diyor. Kendi doktorumuz yaptırın diyor. Ameliyat ve amilyathane de beni korkutuyor. Genel anestezi ile sezaryen isteyeceği şirin. Tüm duygularım birbirine girdi. Korkuyorum sanırım endiseliyim tugken tugken [/QUOTE]
Ayyy Canım çok haklısın gerçekten çok zor karar vermek
Hangisi hayırlısı ise hangisi sorunsuz sıkıntısız geçecek ise senin ve bebek için o nu rabbim yaşatsın size tez zamanda hayırlısı olanda karar kildirsin. :KK200:

Kızlar bugün hacettepe üni . Prof.Dr. Gürkan bozdağ a gittim raporlarımi gösterdim. Aynı şeyleri söyledi sol tupumde yapisiklik varmış sağ iyiymiş asilama önerdi iki kere sonra rapor çıkar tüp bebek yaparız dedi. Asilama raporu çıkarmak için evraklarımi verdim 1 haftaya çıkar dediler. Şimdi ben kendimi öyle boşlukta hissediyorum ki anlatamam istemsizce yuvarlaniyorum sanki. Herşey iradem dışında oluyor gibi. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum hacettepeye giden arkadaşlar varmiydi acaba

canım hayırlısı olsun arkadaşım benim arkadaş var oda tüp bebek için rapor hakkı alabilmek için aşılama denemek zorunda kaldı. sonra bahçeci umutta raporu kullanarak transfer oldu geçtiğimiz çarşamba transfer oldu 1 haziranı bekliyor.
Rabbim sana bu süreç hayırlısı ve sağlıkla bebişini getirsin inşallah

Bugün başladım canım. Estrofem, aspirin, vitamin bir de prednol verdi. Progesteron sonucum da 0,2 çıktı. Prednol u ilk kez kullanıcam bakalım. Haftaya kontrol var. Sende durumlar ne canım floransa17 floransa17
A anneveoglusu maşallah senin bebiş sesini duyurmuş bugün canım. Sağlıkla devam inşallah

canım çok teşekkür ederim. Seninde transfere az kalmış hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallah gelişmeleri yaz oldumu transfer gününü bildir özellikle o gün özel dua etmek istiyorum

X