2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hadi hayırlısı inşallah canım . Ben de laparoskopi ile histereskopi olucam canım haftaya bakalım yarın dr gidicez yanılmıyorsam haftaya ameliyatı yapalım der

Merhabalar, 9 eylül üniv. prof.erbil beyde geçen sene özel hastası olarak tedavi gördük fakat tam transferin olacağı gün erbil bey yıllık izin aldı ve gelmedi, biz bunu transfere geldiğimizde öğrendik eşimle. biz çok üzüldük tabi. bir daha girdemiyim? sanmam.. bu gibi bir durum yaşayabilirsiniz, üzülebilirsiniz, sevgiler..

Cok geçmiş olsun

benim değer 120 olmuş kızlar bu nedir ya sıfırlandı mi diye gidip kan veriyorum yükseliyor 14 çıkmıştı 3 gün sonra yine 14 3 gün sonra 50 3.4 gün sonra 120 adette oldum tüp bebekte diş gebelik olur mu böyle bu durum mu var Allah'ım ya neler oluyor icimde

arkadaşım en baştan beri tarihleri ile birlikte değerleri yazarsanız bir fikir beyan edebilirim
benimde geçen sene mart ayında dış gebelik oldu. tüp bebekte de maalesef dış gebelik olabiliyor

Canım 10.gün 14 cıktı 8 mayıs da sonra adet oldum adetliyken baktirdim 13.gün 14 cıktı yine sonra adet bitti sıfırlandı mi diye 16.gün baktirdim 50 cıktı 3 gün sonra da 120 iste

Canım 10.gün 14 cıktı 8 mayıs da sonra adet oldum adetliyken baktirdim 13.gün 14 cıktı yine sonra adet bitti sıfırlandı mi diye 16.gün baktirdim 50 cıktı 3 gün sonra da 120 iste
canım dış gebelik olma ihtimali maalesef yüksek benimde kanama sonrası yükselme başlamıştı
dr ile görüşmeni tavsiye ederim. değer daha düşük iğne ile sonlandırılır merak etme

Slm kizlar nasilsiniz herkese hayırlı ramazanlar degerim artarak devam ediyor cok sukur hersey yolunda nasip olursa pazartesi kese gormeye gitcez insallah kalp atisida duyariz
Canım bu gün güzel haberlerini alırız inşallah
Dr çıkınca yaz oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…