- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.301
Merhaba canım. 2. De olmayınca maddi yönden kendimi toparlamaya calisiyorum. Haftaya perşembe başka doktora tahlillerimı göstermek için gideceğim. Tsh 3.20 çıkmıştı onu düşürmek için ilaç almaya başladım. Sen ne yapıyorsun bakalim
Canım senin kaçınci denemendi. Ayrıca bende histereskopi oldum. Laparaskopiyi neden istediHadi hayırlısı inşallah canım . Ben de laparoskopi ile histereskopi olucam canım haftaya bakalım yarın dr gidicez yanılmıyorsam haftaya ameliyatı yapalım der
Canım senin kaçınci denemendi. Ayrıca bende histereskopi oldum. Laparaskopiyi neden istedi
Allah yardımcın olsun canım. Bakalım yeni doktor ne diyecek. Senin tsh değerin kacIlk denemem negatif olmuştu canım bu ikinci . Ilk tüp denemesinin neden olumsuz olduğunu bulmak için bunları yapalım dedi canım
Allah yardımcın olsun canım. Bakalım yeni doktor ne diyecek. Senin tsh değerin kac
Tupbebekte 2.5 altında olması gerekiyormuş canım dikkat et ona olur muHoc bilmiyorum canım dr yaptırmıştı ama sonucu hatırlamıyorum
Tupbebekte 2.5 altında olması gerekiyormuş canım dikkat et ona olur mu
İnşallah şu mübarek ayda hepimizin yüzü gülerTamam canım teşekkür ederim inşallah güzel haberler veririiz
Merhabalar, 9 eylül üniv. prof.erbil beyde geçen sene özel hastası olarak tedavi gördük fakat tam transferin olacağı gün erbil bey yıllık izin aldı ve gelmedi, biz bunu transfere geldiğimizde öğrendik eşimle. biz çok üzüldük tabi. bir daha girdemiyim? sanmam.. bu gibi bir durum yaşayabilirsiniz, üzülebilirsiniz, sevgiler..
İnşallah şu mübarek ayda hepimizin yüzü güler
arkadaşım en baştan beri tarihleri ile birlikte değerleri yazarsanız bir fikir beyan edebilirimbenim değer 120 olmuş kızlar bu nedir ya sıfırlandı mi diye gidip kan veriyorum yükseliyor14 çıkmıştı 3 gün sonra yine 14 3 gün sonra 50 3.4 gün sonra 120 adette oldum tüp bebekte diş gebelik olur mu böyle bu durum mu var Allah'ım ya neler oluyor icimde
canım dış gebelik olma ihtimali maalesef yüksek benimde kanama sonrası yükselme başlamıştıCanım 10.gün 14 cıktı 8 mayıs da sonra adet oldum adetliyken baktirdim 13.gün 14 cıktı yine sonra adet bitti sıfırlandı mi diye 16.gün baktirdim 50 cıktı 3 gün sonra da 120 iste
İnşallah canım evet aynen öyle oldu umutla bekliyorum meleğimi
Canım bu gün güzel haberlerini alırız inşallahSlm kizlar nasilsiniz herkese hayırlı ramazanlardegerim artarak devam ediyor cok sukur hersey yolunda nasip olursa pazartesi kese gormeye gitcez insallah kalp atisida duyariz