2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar genetik sonucum çıktı.
2,5 ay sonunda
Kan pıhtılaşması varmış
Coraspirin kullandım dedim
Yeterli değil dedi benim durumum için.
Ama zaten bende gebelik olmadığı icin erken öğrenmem iyi oldu.
Bi de genetik tüp bebek önerdi pgt sanirim
Aa hadi ya ogrendigin iyi olmus canim benimde cok korktugum seydi test yaptirmadim onlem amacli coraspirin kullaniyorum sen ne testleri yaptirmistin kanda kromozom analizi filan baktilar mi

2,5 ay sonunda
Kan pıhtılaşması varmış
Erken öğrenmen çok iyi olmuş. Belkide hibor iğne falan kullanman gerekebilir.bziim merkez herhalukarda kullandırıyor.igneyi bıraktırmak içinde trombofili paneli testi istior.. geçen hafta yaptırdım bende normal cıktı bıraktım şükür iğneyi.. artık.dayanamiyordum çünkü:KK43:(

Erken öğrenmen çok iyi olmuş. Belkide hibor iğne falan kullanman gerekebilir.bziim merkez herhalukarda kullandırıyor.igneyi bıraktırmak içinde trombofili paneli testi istior.. geçen hafta yaptırdım bende normal cıktı bıraktım şükür iğneyi.. artık.dayanamiyordum çünkü:KK43:(

Aa kacinci haftanda biraktin igneyi
Geçmiş olsun sana atlattin
Duymuştum burdan herkes agir igne oldugunu söylüyordu
Bakalim iyiki yaptirmisim testi

S Sabrsukurdua evet kromozom testleri ve kan pıhtılaşma testi ikisine bakildi cd56 bakilmadi devlet hastanesinde yokmuş

2,5 ay sonunda
Kan pıhtılaşması varmış
Ogrenmen iyi olmus arkadasim kan sulandirici igneye baglarlar. Ben baktirmamistim ama daha once ikiz kaybimdan dolayi pihtilasmadan kaynali olabilir diye igneye baglamisti. Coraspinde kullaniyorum. doguma kadarda vuracakmisim.

Aa kacinci haftanda biraktin igneyi
Geçmiş olsun sana atlattin
Duymuştum burdan herkes agir igne oldugunu söylüyordu
Bakalim iyiki yaptirmisim testi

S Sabrsukurdua evet kromozom testleri ve kan pıhtılaşma testi ikisine bakildi cd56 bakilmadi devlet hastanesinde yokmuş
9.haftada bıraktım.kalp atisini gördükten sonra test istedi dr. 10 -20 gün arası çıkıyor. Sonra sonucu gönderdik bırakabilirsin dedi.cok ağrı yapiyo acayip acitoyorr morarma kanama yapmadı bende ben hepa bi sag göbek bi sol göbek olarak yaptım birde alkol ile silip yaptım ama acısı çok fazla.

2,5 ay sonunda
Kan pıhtılaşması varmış
Canım bunu öğrenen iyi olmuş ona göre tedbir alınır pgt yaptırmak iyi ama çok maliyetli

Kizlar bugun butun dileginizi bir kagida yazip katlayin ve gul agacinin dibine birakin. Yarin aksama kadar kalsin. Sonrada yakarak cesmede suya tutun aksin gitsin. Ben gecen sene yapmistim bunu. Hatta balkonumda salsida gulum vardi ona baglamistim. Ne kaybedicez insallah dualarimiz dileklerimiz kabul olsun. Allah isteyen herkeze saglikli hayirli evlatlar versin

Kizlar birsey sorucam
Cok cok kilo aldim gecmis tedaviler depresyon asiri tatli istegi falan
Biraz detoks yapicam
Yesil cay içsem tup bebek tedavi oncesi bu 3 ay
Bi sorun olur mu yesil çaydan
Varmi bilginiz
canım vücuta ödem de çok oluyor 15-20 maydonozu yıka çok az limon koy ( Limano çok koyma hiçbir zaman hem tansiyonu düşürür hemde asıl nedeni limon insülin direncini yükseltip kilo alımı ve tatlı ihtiyacını çoğaltır.) 1 veya 1,5 bardak su koy bilendırdan geçir sabah aç karınla iç yeşil çayı ( Doğal olmalı ) sabah aç karın ile ve akşam yatmadan önce iç birer fincan gün içinde yayarak hata her öğünde 3-4 kağık yoğurt ye fazla tatlı ihtiyacını engelemek için yeşil çayın içinde küçük bir parça çubuk tarçın at hem insülün direncini azaltır hem daha fazla yağ yakmış olursun ( Bunlar gittiğim diyetisyenlerin önerileri işe yarıyor 2,5 ayda 5,5 kilo yağdan kilo verdim :)

Iyiyim kuzum evdeyim heycanla gunlerin gecmesini bekliyorum kursa gidiyordum bir iki hafta ara verdim bakalim sonucumuz ne olcak:KK17::KK17: sanada bol gezmeler bizim yerimizede gez toz kafa dagıt insallah tayininizde gonlunuze gore yere cikar:KK54::KK15:
Günün ne zaman canim insallah pozitif haberler alacaksın

Iyiyim caniiiimmmm :KK48::KK48: bilmem korkuyorum. 16 sında ikili tarama var onuda atlatalimda ole yapacam dedim en son kendi kendime. Sen nasılsın tatile ne zaman çıkıyorsunuz canım
canım ekpres balkan turu idi perşembe akşamı gittik bu sabah döndük çok güzeldi
iyiyim şükür adet bekliyorum bende hava değiimide oldu ordan oraya ne zaman adet gelir bilemiyorum

haklısın bende öyle düşünürdüm inşallah oda güzel geçecek hamişim allahın izniyle

Evetttt cok sukur idrarda pozitifi gormek nasip oldu ins kandada guzel sonuc cikar artarak devam eder ama size fotosunu yukleyemedim:halay::anneadayı::rapci::KK71:
çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler arkadaşım sende benim gibi uzun zaman transferi bekledin ve sükür rabbim ilk aşamayı nasip etti şimdi sağlıkla gelişsin kuzucuk hayırlı olsun çok ama çok mutlu oldum
Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler arkadaşım sende benim gibi uzun zaman transferi bekledin ve sükür rabbim ilk aşamayı nasip etti şimdi sağlıkla gelişsin kuzucuk hayırlı olsun çok ama çok mutlu oldum
Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
Cok saol canim benim en basindan beri buyuk destekcilerimden biri oldun:KK68: 1 senedir ugrasiyoruz 4 opuydu pgt diye rabbim sonunda nasip etti ne kadar sukur etsem az insallah saglikla devam eder Allahim sana ve isteyen diger kizlarada en kisa zamanda bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallah:KK200:

X