2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

hayırlı olsun canım dediğin gibi hiç gelmeyebilirdi de hadi bakalım seninde güzel haberlerini alırız

Canım Allaha şükür hiç üzülme az die benim 2 embriyo gitti hep 2 side sağlıklı olur transfer olur diodum ama birinde anomali cıktı 4 kromozomda 1 i transfer oldu.Allaha sukurde tuttu.1 tane olsun bizim olsun :) 2 side transfer olacak mı? Allah çok büyük hiç birimizin emeğini umudunu duasını boş çevirmesin.

S Sabrsukurdua tutacak insallah, iyi düşünelim mayista ta senin haberine sevinelim

canım Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum senin adına. cumartesi günü tayin için dava açmıştım 3 yıl önce onu kazandığımı öğrendim şuan neyapacagım bilmiyorum aklım allak bullak oldu. bu arada istanbula çıktı tayinim. inan aklımdaydın unutmuşum senin sonucunu şimdi aklıma geldi girdim. inşallah sağlıcakla kucağına alır gönlünce büyütürsün bebeğini.

Hep dualarında yer almak İnan çok mutlu ediyor beni yüreği güzel arkadaşım. benm yarın transfer var umarım bu son olur hakkımızda hayırlısı olsun umarım dualarımız kabul olur ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız. Sendende yarın güzel haberler alıcağımıza Emin’im inş herşey çok güzel olucak

Cnm hayirli olsun rabbim kucana almayi nasip etsin insaallah cok sevindim

teşekkür ederim arkadaşım seninde hayırlı olsun gebeliğin allah tamamına erdirsin

inşallah güzel haberler ile bu yıl tamamlayacağız canım

tabiki haber veririm sizlerinde güzel haberlerini alalım inşallah
inşallah sağlıkla ilerler bu sürecim

canım hayırlı olsun yeni tayin sürecin hakkında ne hayırlısı ise o nasip olsun arkadaşım. darısı sizlere olsun sağlıkla arkadaşım

canım benim özel yerin var bende vefalı arkadaşım benim. inşallah güzel haberler alacağız bu sefer senden
inşallah bende güzel haberler veririm inşallah

Canım gözün aydın olsun bundan sonrası senin için çok ama çok güzel geçsin allahım sana bağışlasın bizlere ettiğin güzel dualarını da Rabbim kabul etsin okurken ağladım inan şurda sanalda bile birbirimizi ne kadar anladık destekledik beraber ağladık sevindik ama herşey nasiple çok dikkatli ol bundan sonra öpüyorum canım

Canim yarin icin dualar seninle insallah bu defa hersey cok guzel olacak. Bu son olsun bebislerin karninda hayat bulsun

Yarın kaçta transferin canım Rabbim yardımcın olsun inşallah kuzuların sımsıkı tutunsun annelerine...

BEYAZGULL belki bi İstanbul buluşması yapariz sen de gelince :) gelebilenlerle
Neresi istanbulun
Artık bir İstanbul buluşması yapsak ne güzel olur değilmi ?

Canım Allah razı olsun inşallah senin için süreç bu sefer mutlulukla hayırla sonuçlanır. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin

Canımsın inş güzel haberler vermek nasip olur

Yarın kaçta transferin canım Rabbim yardımcın olsun inşallah kuzuların sımsıkı tutunsun annelerine...

Artık bir İstanbul buluşması yapsak ne güzel olur değilmi ?

Allah razı olsun canım benim amin inş. yarın sabahtan kan vermeye gidicem 13.30 da da transfer inş . Hakkımızda hayırlısı olur. Sen nasılsın?

Amin canim benim aynen ogle 10tane gelse vakti zamani gelmediyse zaten tutmaz bakalim doktorum kac koyalim dicek hakkimizda hayirlisi olsun bana umut oldun cok saolasin rabbim saglikla kucani almayi nasip etsin hepinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…