- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.881
hayırlı olsun canım dediğin gibi hiç gelmeyebilirdi de hadi bakalım seninde güzel haberlerini alırızBiraz once geldi canim 8 embriyodan 2 tane saglikli transfer edilebilir geldi 6 tanesi hastalikli cikti sok oldum basta uzuldum agladim cok az kalmis diye ama buna sukur hic gelmeyebilirdi de suan tek duam tutmalari adet olunca gitcem transfer hazirligina baslicaz nasipse bakalim beni neler bekliyo tutcakmi hayaller yarim mi kalcak..
Biraz once geldi canim 8 embriyodan 2 tane saglikli transfer edilebilir geldi 6 tanesi hastalikli cikti sok oldum basta uzuldum agladim cok az kalmis diye ama buna sukur hic gelmeyebilirdi de suan tek duam tutmalari adet olunca gitcem transfer hazirligina baslicaz nasipse bakalim beni neler bekliyo tutcakmi hayaller yarim mi kalcak..
Biraz once geldi canim 8 embriyodan 2 tane saglikli transfer edilebilir geldi 6 tanesi hastalikli cikti sok oldum basta uzuldum agladim cok az kalmis diye ama buna sukur hic gelmeyebilirdi de suan tek duam tutmalari adet olunca gitcem transfer hazirligina baslicaz nasipse bakalim beni neler bekliyo tutcakmi hayaller yarim mi kalcak..
canım Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum senin adına. cumartesi günü tayin için dava açmıştım 3 yıl önce onu kazandığımı öğrendim şuan neyapacagım bilmiyorum aklım allak bullak oldu. bu arada istanbula çıktı tayinim. inan aklımdaydın unutmuşum senin sonucunu şimdi aklıma geldi girdim. inşallah sağlıcakla kucağına alır gönlünce büyütürsün bebeğini.hamişim öncelikle önceki kötü deneyimden dolayı hala hamile gibi hissedemiyorum kendimi kalp atışına kadar böyle devam edecek sanırım allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımızda göstersin evladlarımızı
allah razı olsun hamişim evet eylül ayından beri burda yazışıyor birbirimizin mutlulukları ile sevindik üzüntüsü ile dertlendik moral vermeye çalıştık bu süreçte birbirimize
eylülde hepimiz büyük umutlar ile başladık bu sürece o ay hepimiz opuları yaşadık yumurta kaç tane yumurta oldu kaç tane embriyo donduruldu filan derken o ay taze transferler olmaya başladı ve grubun büyük çoğunluğu o ay büyük mutlulukla güzel haberlerini aldı ilk bebeklerimiz şuan maşallah 6 aylık oldular doğumları geliyor birkaç aya arada negatifler oldu üzüldük ama yılmadık
sonra dondurulmuş olup ilk adetle transfer olanlar başladı ve o süreçte de güzel haberler aldık arada yine negatifler aldık ama yılmadık
eve peşi sıra diğer aylarda da bu süreç devam etti ben tüp bebek sürecinde burda çok şey öğrendim birde 40 yaş üstü anne olmak isteyenler topiğinden
birbirinden değerli senin gibi dostluklar arkadaşlıklar kurduk birbirimizin yüzünü görmemiş olsakta gönül bağı kurduk kurdum....
şimdilerde kendim için şunu söylerim evet çok bekledim ama değdi allahıma birlerce şükür mutlu haberi almayı nasip etti.
inşallah bu süreç sağlıkla ilerler arkadaşım
bu süreçte umudu yarım kalanfloransa17 @gülümse-hayata , Saye- , cango58 @Arse82 @Cekirdek32 S Sabrsukurdua GlySn @trkaslan7914 BEYAZGULL @Dilan60 @akasyaaa5 unuttuğum başka arkadaşlar varsa isteyen her kuluna rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve evladlarlar nasip etsin inşallah
hamişim öncelikle önceki kötü deneyimden dolayı hala hamile gibi hissedemiyorum kendimi kalp atışına kadar böyle devam edecek sanırım allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımızda göstersin evladlarımızı
allah razı olsun hamişim evet eylül ayından beri burda yazışıyor birbirimizin mutlulukları ile sevindik üzüntüsü ile dertlendik moral vermeye çalıştık bu süreçte birbirimize
eylülde hepimiz büyük umutlar ile başladık bu sürece o ay hepimiz opuları yaşadık yumurta kaç tane yumurta oldu kaç tane embriyo donduruldu filan derken o ay taze transferler olmaya başladı ve grubun büyük çoğunluğu o ay büyük mutlulukla güzel haberlerini aldı ilk bebeklerimiz şuan maşallah 6 aylık oldular doğumları geliyor birkaç aya arada negatifler oldu üzüldük ama yılmadık
sonra dondurulmuş olup ilk adetle transfer olanlar başladı ve o süreçte de güzel haberler aldık arada yine negatifler aldık ama yılmadık
eve peşi sıra diğer aylarda da bu süreç devam etti ben tüp bebek sürecinde burda çok şey öğrendim birde 40 yaş üstü anne olmak isteyenler topiğinden
birbirinden değerli senin gibi dostluklar arkadaşlıklar kurduk birbirimizin yüzünü görmemiş olsakta gönül bağı kurduk kurdum....
şimdilerde kendim için şunu söylerim evet çok bekledim ama değdi allahıma birlerce şükür mutlu haberi almayı nasip etti.
bu süreçte umudu yarım kalanfloransa17 @gülümse-hayata , Saye- , cango58 @Arse82 @Cekirdek32 S Sabrsukurdua GlySn @trkaslan7914 BEYAZGULL @Dilan60 @akasyaaa5 unuttuğum başka arkadaşlar varsa isteyen her kuluna rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve evladlarlar nasip etsin inşallah
Cnm hayirli olsun rabbim kucana almayi nasip etsin insaallah cok sevindim
Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
2018 güzel başladı inşallah bundan sonrada böyle devam eder bizlerde güzel haberler veririz
Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :)
A anneveoglusu çok güzel yaşmışsın birlikte geçirdiğimiz süreci
Dedigin gibi birbirimizden cok sey öğreniyor ve tecrübe kazanıyoruz, kaderde varsa da oluyor..
Yarinda degerinin artttigi haberini ver bize
Sonra kese ve cinsiyet tabi :)
canım Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum senin adına. cumartesi günü tayin için dava açmıştım 3 yıl önce onu kazandığımı öğrendim şuan neyapacagım bilmiyorum aklım allak bullak oldu. bu arada istanbula çıktı tayinim. inan aklımdaydın unutmuşum senin sonucunu şimdi aklıma geldi girdim. inşallah sağlıcakla kucağına alır gönlünce büyütürsün bebeğini.
Hep dualarında yer almak İnan çok mutlu ediyor beni yüreği güzel arkadaşım. benm yarın transfer var umarım bu son olur hakkımızda hayırlısı olsun umarım dualarımız kabul olur ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız. Sendende yarın güzel haberler alıcağımıza Emin’im inş herşey çok güzel olucak
Canım gözün aydın olsun bundan sonrası senin için çok ama çok güzel geçsin allahım sana bağışlasın bizlere ettiğin güzel dualarını da Rabbim kabul etsin okurken ağladım inan şurda sanalda bile birbirimizi ne kadar anladık destekledik beraber ağladık sevindik ama herşey nasiple çok dikkatli ol bundan sonra öpüyorum canımhamişim öncelikle önceki kötü deneyimden dolayı hala hamile gibi hissedemiyorum kendimi kalp atışına kadar böyle devam edecek sanırım allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımızda göstersin evladlarımızı
Canim yarin icin dualar seninle insallah bu defa hersey cok guzel olacak. Bu son olsun bebislerin karninda hayat bulsunHep dualarında yer almak İnan çok mutlu ediyor beni yüreği güzel arkadaşım. benm yarın transfer var umarım bu son olur hakkımızda hayırlısı olsun umarım dualarımız kabul olur ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız. Sendende yarın güzel haberler alıcağımıza Emin’im inş herşey çok güzel olucak
Canım belli değil henüz canım uzun sürebilir çok isterim
Yarın kaçta transferin canım Rabbim yardımcın olsun inşallah kuzuların sımsıkı tutunsun annelerine...Hep dualarında yer almak İnan çok mutlu ediyor beni yüreği güzel arkadaşım. benm yarın transfer var umarım bu son olur hakkımızda hayırlısı olsun umarım dualarımız kabul olur ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız. Sendende yarın güzel haberler alıcağımıza Emin’im inş herşey çok güzel olucak
Artık bir İstanbul buluşması yapsak ne güzel olur değilmi ?
Yarın kaçta transferin canım Rabbim yardımcın olsun inşallah kuzuların sımsıkı tutunsun annelerine...
Canım Allah razı olsun inşallah senin için süreç bu sefer mutlulukla hayırla sonuçlanır. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsinhamişim öncelikle önceki kötü deneyimden dolayı hala hamile gibi hissedemiyorum kendimi kalp atışına kadar böyle devam edecek sanırım allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımızda göstersin evladlarımızı
teşekkür ederim arkadaşım seninde hayırlı olsun gebeliğin allah tamamına erdirsin
inşallah güzel haberler ile bu yıl tamamlayacağız canım
tabiki haber veririm sizlerinde güzel haberlerini alalım inşallah
inşallah sağlıkla ilerler bu sürecim
canım hayırlı olsun yeni tayin sürecin hakkında ne hayırlısı ise o nasip olsun arkadaşım. darısı sizlere olsun sağlıkla arkadaşım
canım benim özel yerin var bende vefalı arkadaşım benim. inşallah güzel haberler alacağız bu sefer senden
inşallah bende güzel haberler veririm inşallah
Canim yarin icin dualar seninle insallah bu defa hersey cok guzel olacak. Bu son olsun bebislerin karninda hayat bulsun
Yarın kaçta transferin canım Rabbim yardımcın olsun inşallah kuzuların sımsıkı tutunsun annelerine...
Amin canim benim aynen ogle 10tane gelse vakti zamani gelmediyse zaten tutmaz bakalim doktorum kac koyalim dicek hakkimizda hayirlisi olsun bana umut oldun cok saolasin rabbim saglikla kucani almayi nasip etsin hepinizinCanım Allaha şükür hiç üzülme az die benim 2 embriyo gitti hep 2 side sağlıklı olur transfer olur diodum ama birinde anomali cıktı 4 kromozomda 1 i transfer oldu.Allaha sukurde tuttu.1 tane olsun bizim olsun :) 2 side transfer olacak mı? Allah çok büyük hiç birimizin emeğini umudunu duasını boş çevirmesin.
Amin insallah canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin insallah canimhayırlı olsun canım dediğin gibi hiç gelmeyebilirdi de hadi bakalım seninde güzel haberlerini alırız