2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Embriyo karışmış diye bi haber isim karışıklığı nedeniyle
Bence cok dikkat ediliyo bu konuda umarım gercek olmadigi aciklanir yakinda
Arkadasim guvenmekten baska caresi olmayan insanlariz ote yandan dusunuyorumki sonucta insan isi bu. karistirir karistirirlar hatalar yapiliyordur diye dusunuyorum. bizler icin tam bir tramva ama icimizi rahat tutmazsak evlat sahibide olamayacagiz. O yuzden icimizi ferah tutmakta fayda var. Umarim hersey dogru duzgun ilerliyordur kimsenin kaldirabilecegi bir durum degil

Embriyo karışmış diye bi haber isim karışıklığı nedeniyle
Bence cok dikkat ediliyo bu konuda umarım gercek olmadigi aciklanir yakinda
Günaydın kızlar
Bende okudum haberleri çok dikkat ediliyor defalarca soruluyor kontrol ediliyor karışması zor gibi geliyor bana
inşallah doğru değildir
Doğruysa eğer hem aileler hem çocuklar için büyük travma

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun. Anneveoglusu canim nerelerdesin? Mutluluk sarhosumu oldun :) neler hissediyorsun canim meraktayiz. Dun gibi haturliyorum embriyolarim yeniden cozulecek 5. Gune gelecekmi diyisini. Birsuru seyle ugrastin cok emek verdin. canim inanamiyorsundur muhtemelen. Toparlaninca yaz haber bekliyoruz bizde paylasmak istiyoruz mutlulugunu

Canim hayirli olsun yeni gordum cok sevindim insallah katlayarak devam eder saglikla buyur rabbim kucani aldigin gunleri de gosterir:dua:

Ay süper çok sevindim.
:KK54:
İlk sayfaya seni de yaziyorum :)

Canım tebrikler, çok şükür. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin in şa Allah.

A anneveoglusu tebrik ederim.Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah darısı da bizlere olsun inşallah.ya sen şimdi taze hamissin dua istiyorum senden bugun bir ev kiralamak için gorusmeye gidecem inşallah anlasiriz ev sahibiyle

Canım cok tebrik ederim cok sevindim.Allah sağlıkla hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin inşallah.ne gusel bir haber bole sabah sabah cok mutlu oldum:KK49:

Canım çok sevindim gözünaydın :KK200:

:halay::emir_bebek: cok sukur bin sukur arkadasim gozun aydin darisi keseye kalp atisina :KK19: cok mutlu oldum

Hayirli olsun. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim içlerinizden bazıları özel mesajları ile ayrıca destek oldu allah hepinizden razı olsun. Hamile olan arkadaşlar sağlıkla yavrularını kucaklarında görsünler inşallah bu yolda emek veren arkadaşlarada allah tez zamanda hayırlı ve sağlıkla evladlar nasip etsin inşallah

A anneveoglusu canım kese gormeye ne zaman gidiosun?
canım bilmiyorum hala değer artışı takipte dr çarşamba günü içinde test istedi bu hızla artışa bakarsak gelecek hafta çarşambadan önce zor görünüyor kese görmek sağlıkla ilerlesin inşallah

A anneveoglusu transfer sonrasi neler yaptin anlarirmisin bize birara
canım transfer idrara sıkışıklık hususu beni çok geriyordu çünkü en ufak sıkışmada bile affedersin kaçıran bir insanım ben
ama rabbim yardım etti 4-5 bardak su iiçtim 40 dk önce transferden ve oda da yürüdüm devamlı alınana kadar
içari girdiğimde heyacan tavandı gözlerim doldu hatta bir ara bir iki göz yaşı süzüldü şükür sorun olmadan oldu bitti

yatağa alındım ve 30 dk dinlendim ve kalkıp klinikten çıktım o gün evime geri dönmedim kliniğe yakın bir apart suitte konakladık oraya gidince tranfsferden 1 saat sonra wcye girdim. Ertesi gün de 2 saat araba yolculuğu ile eve geldim dinlendim.

transfer öncesi P Puffinmu dediği zeytinyağı içinde inciri yemeye başlamıştım onu transfer sonrası devam ettirdim.
hergün 2-3 adet havuç gün kurusu kaysı incir yedim. günde en az 2 lt su içtim, hergün yumurta yoğurt ve kefir tükettim. kavrulmamış badem fındık ve kabak çekirdeği çitledim.
bol bol derin nefes alıp verdim kana oksijen daha çok geçsin diye, bu süreçte 3 günde bir kelle paça çorbası içtim yine

ilk dört gün bel ve kasık ağrım oldu 5-6-7 günlerde hiçbir belirtim yoktu 7. gün dahil hergün 2km yürüdüm
8. günde kasık batmaları olmaya başladı tekrar
9. günde ilk defa göğsümde sızı hissettim ve o sızı hala ara ara oluyor 10. gün sağ kasığımda seyirme oldu 3-4 defa attı
bende süreç böyle gelişti arkadaşım

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun. Anneveoglusu canim nerelerdesin? Mutluluk sarhosumu oldun :) neler hissediyorsun canim meraktayiz. Dun gibi haturliyorum embriyolarim yeniden cozulecek 5. Gune gelecekmi diyisini. Birsuru seyle ugrastin cok emek verdin. canim inanamiyorsundur muhtemelen. Toparlaninca yaz haber bekliyoruz bizde paylasmak istiyoruz mutlulugunu
hamişim öncelikle önceki kötü deneyimden dolayı hala hamile gibi hissedemiyorum kendimi kalp atışına kadar böyle devam edecek sanırım allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımızda göstersin evladlarımızı

allah razı olsun hamişim evet eylül ayından beri burda yazışıyor birbirimizin mutlulukları ile sevindik üzüntüsü ile dertlendik moral vermeye çalıştık bu süreçte birbirimize

eylülde hepimiz büyük umutlar ile başladık bu sürece o ay hepimiz opuları yaşadık yumurta kaç tane yumurta oldu kaç tane embriyo donduruldu filan derken o ay taze transferler olmaya başladı ve grubun büyük çoğunluğu o ay büyük mutlulukla güzel haberlerini aldı ilk bebeklerimiz şuan maşallah 6 aylık oldular doğumları geliyor birkaç aya arada negatifler oldu üzüldük ama yılmadık

sonra dondurulmuş olup ilk adetle transfer olanlar başladı ve o süreçte de güzel haberler aldık arada yine negatifler aldık ama yılmadık
eve peşi sıra diğer aylarda da bu süreç devam etti ben tüp bebek sürecinde burda çok şey öğrendim birde 40 yaş üstü anne olmak isteyenler topiğinden
birbirinden değerli senin gibi dostluklar arkadaşlıklar kurduk birbirimizin yüzünü görmemiş olsakta gönül bağı kurduk kurdum....

şimdilerde kendim için şunu söylerim evet çok bekledim ama değdi allahıma birlerce şükür mutlu haberi almayı nasip etti.
inşallah bu süreç sağlıkla ilerler arkadaşım

bu süreçte umudu yarım kalan floransa17 floransa17 @gülümse-hayata , @svd_a , cango58 cango58 Arse82 Arse82 C Cekirdek32 S Sabrsukurdua GlySn GlySn T trkaslan7914 BEYAZGULL BEYAZGULL DilanBoran DilanBoran akasyaaa5 akasyaaa5 unuttuğum başka arkadaşlar varsa isteyen her kuluna rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve evladlarlar nasip etsin inşallah

hamişim öncelikle önceki kötü deneyimden dolayı hala hamile gibi hissedemiyorum kendimi kalp atışına kadar böyle devam edecek sanırım allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımızda göstersin evladlarımızı

allah razı olsun hamişim evet eylül ayından beri burda yazışıyor birbirimizin mutlulukları ile sevindik üzüntüsü ile dertlendik moral vermeye çalıştık bu süreçte birbirimize

eylülde hepimiz büyük umutlar ile başladık bu sürece o ay hepimiz opuları yaşadık yumurta kaç tane yumurta oldu kaç tane embriyo donduruldu filan derken o ay taze transferler olmaya başladı ve grubun büyük çoğunluğu o ay büyük mutlulukla güzel haberlerini aldı ilk bebeklerimiz şuan maşallah 6 aylık oldular doğumları geliyor birkaç aya arada negatifler oldu üzüldük ama yılmadık

sonra dondurulmuş olup ilk adetle transfer olanlar başladı ve o süreçte de güzel haberler aldık arada yine negatifler aldık ama yılmadık
eve peşi sıra diğer aylarda da bu süreç devam etti ben tüp bebek sürecinde burda çok şey öğrendim birde 40 yaş üstü anne olmak isteyenler topiğinden
birbirinden değerli senin gibi dostluklar arkadaşlıklar kurduk birbirimizin yüzünü görmemiş olsakta gönül bağı kurduk kurdum....

şimdilerde kendim için şunu söylerim evet çok bekledim ama değdi allahıma birlerce şükür mutlu haberi almayı nasip etti.

bu süreçte umudu yarım kalan floransa17 floransa17 @gülümse-hayata , @svd_a , cango58 cango58 Arse82 Arse82 C Cekirdek32 S Sabrsukurdua GlySn GlySn T trkaslan7914 BEYAZGULL BEYAZGULL DilanBoran DilanBoran akasyaaa5 akasyaaa5 unuttuğum başka arkadaşlar varsa isteyen her kuluna rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve evladlarlar nasip etsin inşallah
Cnm hayirli olsun rabbim kucana almayi nasip etsin insaallah cok sevindim

Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
2018 güzel başladı inşallah bundan sonrada böyle devam eder bizlerde güzel haberler veririz
Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :)

S Sabrsukurdua pgt sonucun gelmedimi hala?
Biraz once geldi canim 8 embriyodan 2 tane saglikli transfer edilebilir geldi 6 tanesi hastalikli cikti sok oldum basta uzuldum agladim cok az kalmis diye ama buna sukur hic gelmeyebilirdi de suan tek duam tutmalari adet olunca gitcem transfer hazirligina baslicaz nasipse bakalim beni neler bekliyo tutcakmi hayaller yarim mi kalcak..

X