- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 41
- Konu Sahibi floransa17
- #16.861
Hayirli olsun. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.verdim canım 112 cıktı bu gün çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.verdim canım 112 cıktı bu gün çok şükür
cok sukur bin sukur arkadasim gozun aydin darisi keseye kalp atisina cok mutlu oldum
floransa17 canim darisi sana ve gulumse-hayata yaA anneveoglusu transfer sonrasi neler yaptin anlarirmisin bize birara
floransa17 canim darisi sana ve gulumse-hayata ya
Sonrada hamisler grubu kurariz cok guzel olurAmin yoncacim
Zaten 3-5 kisi kaldik
2018 den umutluyum hepimiz için
Sonrada hamisler grubu kurariz cok guzel olur
Ne haberi arkadasim? Ben duymadim birseyAslinda
İnsallah o gunleri de görürüz
Bugun cikan haberle ilgili umarim gercek degildir
Cok üzüldüm gerçekten
Ne haberi arkadasim? Ben duymadim birsey
Arkadasim guvenmekten baska caresi olmayan insanlariz ote yandan dusunuyorumki sonucta insan isi bu. karistirir karistirirlar hatalar yapiliyordur diye dusunuyorum. bizler icin tam bir tramva ama icimizi rahat tutmazsak evlat sahibide olamayacagiz. O yuzden icimizi ferah tutmakta fayda var. Umarim hersey dogru duzgun ilerliyordur kimsenin kaldirabilecegi bir durum degilEmbriyo karışmış diye bi haber isim karışıklığı nedeniyle
Bence cok dikkat ediliyo bu konuda umarım gercek olmadigi aciklanir yakinda
Günaydın kızlarEmbriyo karışmış diye bi haber isim karışıklığı nedeniyle
Bence cok dikkat ediliyo bu konuda umarım gercek olmadigi aciklanir yakinda
Canim hayirli olsun yeni gordum cok sevindim insallah katlayarak devam eder saglikla buyur rabbim kucani aldigin gunleri de gosterir
Ay süper çok sevindim.
İlk sayfaya seni de yaziyorum :)
Canım tebrikler, çok şükür. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin in şa Allah.
A anneveoglusu tebrik ederim.Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah darısı da bizlere olsun inşallah.ya sen şimdi taze hamissin dua istiyorum senden bugun bir ev kiralamak için gorusmeye gidecem inşallah anlasiriz ev sahibiyle
Canım cok tebrik ederim cok sevindim.Allah sağlıkla hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin inşallah.ne gusel bir haber bole sabah sabah cok mutlu oldum
Masallah canım
Canım çok sevindim gözünaydın
cok sukur bin sukur arkadasim gozun aydin darisi keseye kalp atisina cok mutlu oldum
Hayirli olsun. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.
canım bilmiyorum hala değer artışı takipte dr çarşamba günü içinde test istedi bu hızla artışa bakarsak gelecek hafta çarşambadan önce zor görünüyor kese görmek sağlıkla ilerlesin inşallahA anneveoglusu canım kese gormeye ne zaman gidiosun?
canım transfer idrara sıkışıklık hususu beni çok geriyordu çünkü en ufak sıkışmada bile affedersin kaçıran bir insanım benA anneveoglusu transfer sonrasi neler yaptin anlarirmisin bize birara
hamişim öncelikle önceki kötü deneyimden dolayı hala hamile gibi hissedemiyorum kendimi kalp atışına kadar böyle devam edecek sanırım allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımızda göstersin evladlarımızıGunaydin kizlar gununuz aydin olsun. Anneveoglusu canim nerelerdesin? Mutluluk sarhosumu oldun :) neler hissediyorsun canim meraktayiz. Dun gibi haturliyorum embriyolarim yeniden cozulecek 5. Gune gelecekmi diyisini. Birsuru seyle ugrastin cok emek verdin. canim inanamiyorsundur muhtemelen. Toparlaninca yaz haber bekliyoruz bizde paylasmak istiyoruz mutlulugunu
Cnm hayirli olsun rabbim kucana almayi nasip etsin insaallah cok sevindimhamişim öncelikle önceki kötü deneyimden dolayı hala hamile gibi hissedemiyorum kendimi kalp atışına kadar böyle devam edecek sanırım allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımızda göstersin evladlarımızı
allah razı olsun hamişim evet eylül ayından beri burda yazışıyor birbirimizin mutlulukları ile sevindik üzüntüsü ile dertlendik moral vermeye çalıştık bu süreçte birbirimize
eylülde hepimiz büyük umutlar ile başladık bu sürece o ay hepimiz opuları yaşadık yumurta kaç tane yumurta oldu kaç tane embriyo donduruldu filan derken o ay taze transferler olmaya başladı ve grubun büyük çoğunluğu o ay büyük mutlulukla güzel haberlerini aldı ilk bebeklerimiz şuan maşallah 6 aylık oldular doğumları geliyor birkaç aya arada negatifler oldu üzüldük ama yılmadık
sonra dondurulmuş olup ilk adetle transfer olanlar başladı ve o süreçte de güzel haberler aldık arada yine negatifler aldık ama yılmadık
eve peşi sıra diğer aylarda da bu süreç devam etti ben tüp bebek sürecinde burda çok şey öğrendim birde 40 yaş üstü anne olmak isteyenler topiğinden
birbirinden değerli senin gibi dostluklar arkadaşlıklar kurduk birbirimizin yüzünü görmemiş olsakta gönül bağı kurduk kurdum....
şimdilerde kendim için şunu söylerim evet çok bekledim ama değdi allahıma birlerce şükür mutlu haberi almayı nasip etti.
inşallah bu süreç sağlıkla ilerler arkadaşım
bu süreçte umudu yarım kalan floransa17 @gülümse-hayata , @svd_a , cango58 Arse82 C Cekirdek32 S Sabrsukurdua GlySn T trkaslan7914 BEYAZGULL DilanBoran akasyaaa5 unuttuğum başka arkadaşlar varsa isteyen her kuluna rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve evladlarlar nasip etsin inşallah
Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhamişim öncelikle önceki kötü deneyimden dolayı hala hamile gibi hissedemiyorum kendimi kalp atışına kadar böyle devam edecek sanırım allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımızda göstersin evladlarımızı
allah razı olsun hamişim evet eylül ayından beri burda yazışıyor birbirimizin mutlulukları ile sevindik üzüntüsü ile dertlendik moral vermeye çalıştık bu süreçte birbirimize
eylülde hepimiz büyük umutlar ile başladık bu sürece o ay hepimiz opuları yaşadık yumurta kaç tane yumurta oldu kaç tane embriyo donduruldu filan derken o ay taze transferler olmaya başladı ve grubun büyük çoğunluğu o ay büyük mutlulukla güzel haberlerini aldı ilk bebeklerimiz şuan maşallah 6 aylık oldular doğumları geliyor birkaç aya arada negatifler oldu üzüldük ama yılmadık
sonra dondurulmuş olup ilk adetle transfer olanlar başladı ve o süreçte de güzel haberler aldık arada yine negatifler aldık ama yılmadık
eve peşi sıra diğer aylarda da bu süreç devam etti ben tüp bebek sürecinde burda çok şey öğrendim birde 40 yaş üstü anne olmak isteyenler topiğinden
birbirinden değerli senin gibi dostluklar arkadaşlıklar kurduk birbirimizin yüzünü görmemiş olsakta gönül bağı kurduk kurdum....
şimdilerde kendim için şunu söylerim evet çok bekledim ama değdi allahıma birlerce şükür mutlu haberi almayı nasip etti.
inşallah bu süreç sağlıkla ilerler arkadaşım
bu süreçte umudu yarım kalan floransa17 @gülümse-hayata , @svd_a , cango58 Arse82 C Cekirdek32 S Sabrsukurdua GlySn T trkaslan7914 BEYAZGULL DilanBoran akasyaaa5 unuttuğum başka arkadaşlar varsa isteyen her kuluna rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve evladlarlar nasip etsin inşallah
Biraz once geldi canim 8 embriyodan 2 tane saglikli transfer edilebilir geldi 6 tanesi hastalikli cikti sok oldum basta uzuldum agladim cok az kalmis diye ama buna sukur hic gelmeyebilirdi de suan tek duam tutmalari adet olunca gitcem transfer hazirligina baslicaz nasipse bakalim beni neler bekliyo tutcakmi hayaller yarim mi kalcak..S Sabrsukurdua pgt sonucun gelmedimi hala?