2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Aynen banada yapmadi hiç hep ayni gidiyorum. Ultrasona göre ayarladi dozu. Hayirlisi hepimiz için. Çarşamba opu olacağım bende.
Hayırlısı olsun hakkında inş inş güzelce döllenırler sayısı hıc onemlı degıl kalıtelı döllensınler benım 40 yumurtadan 9 tanesi döllendı 4 tanesı tutmadı 5 tane kaldı bakalım

Fena değil dedi. Pazartesi de kan ver haber et dedi ve ilaçlara devam dedi ortalarda bir değer bu dedi

Hakkımda hayırlisi darısı saglikla sana olsun inşallah
Sen pozitif dysunec3ksin bundan böyle.degee az çok önemli değil eğer iki katı artaaarsa o önemli oda biyere kadar çünkü seninde b3nimde başımızdan bir olumsuzluk gecti iki kati artis olduda noldu.ben eğer az çıksaydı hiç üzülmeyecektim inan.insallah s3ninkide katlayarak devam eder

Bayanlar 3. Tedavime başlayacağım ama rapor cikartirmak istiyorum. Istanbul anadolu yakasinda nerde cikartabilirim. Birde infertilite bölumunden mi yoksa tup bebek bölümünden mi randavu aliniyor? Sorunumuz eşimin spermleri ileri hizliligi az. Bilen yazarsa cok sevinirim.

cango58 insllh bir gun o hayirli haber bizdende gelir canim insllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…