- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.841
Hayırlısı olsun hakkında inş inş güzelce döllenırler sayısı hıc onemlı degıl kalıtelı döllensınler benım 40 yumurtadan 9 tanesi döllendı 4 tanesı tutmadı 5 tane kaldı bakalımAynen banada yapmadi hiç hep ayni gidiyorum. Ultrasona göre ayarladi dozu. Hayirlisi hepimiz için. Çarşamba opu olacağım bende.
Canım yaa moral oldun bana hayırlısı inşallah öpüyorum seni ve kuzunuDüşük degıl canım benımde oğlumda 50 çıkmıştı degerım ve ıkızdı çok sevındım katlanacak inş ve sağlıkla kucağına alıcaksın
Çifter çifter mi koydular? İnşallah bu seferki sana evlat olur.Hayırlısı olsun hakkında inş inş güzelce döllenırler sayısı hıc onemlı degıl kalıtelı döllensınler benım 40 yumurtadan 9 tanesi döllendı 4 tanesı tutmadı 5 tane kaldı bakalım
Bizde sizi öpüyoruz Cnm ptesıde inş katlamış olucakCanım yaa moral oldun bana hayırlısı inşallah öpüyorum seni ve kuzunu
Evet cnm ılkı tutmadı ıkıncı kımyasal oldu hayırlısı olsun hakkımızda inşÇifter çifter mi koydular? İnşallah bu seferki sana evlat olur.
Sen pozitif dysunec3ksin bundan böyle.degee az çok önemli değil eğer iki katı artaaarsa o önemli oda biyere kadar çünkü seninde b3nimde başımızdan bir olumsuzluk gecti iki kati artis olduda noldu.ben eğer az çıksaydı hiç üzülmeyecektim inan.insallah s3ninkide katlayarak devam ederFena değil dedi. Pazartesi de kan ver haber et dedi ve ilaçlara devam dedi ortalarda bir değer bu dedi
Hakkımda hayırlisi darısı saglikla sana olsun inşallah
verdim canım 112 cıktı bu gün çok şükürA anneveoglusu verdinmi kan?
Canim hayirli olsun yeni gordum cok sevindim insallah katlayarak devam eder saglikla buyur rabbim kucani aldigin gunleri de gosterirverdim canım 112 cıktı bu gün çok şükür
verdim canım 112 cıktı bu gün çok şükür
Canim hayirli olsun yeni gordum cok sevindim insallah katlayarak devam eder saglikla buyur rabbim kucani aldigin gunleri de gosterir
Canım tebrikler, çok şükür. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin in şa Allah.verdim canım 112 cıktı bu gün çok şükür
A anneveoglusu canım malesef yine negatif oldu tek embriyo 3. gün transfer edildi ama nasip işte sayfayı 6 ay kadar kapatmak zorunda kaldık artık maddi olarak beş tedavi eldekileri tüketti zaten kızımın sınav süreci de zorluyor uzun süreli raporlardan sonra yoğun nöbetlere geri dönüş yaptım geçen hafta seninde hayırlı olsun canım uzun suredir sayfaya bakmıyorum psikolojik açıdan sizleri etkilemek istemedim inşallah seninfloransa17 zameboz ve bekleyen tüm arkadaşlarımın güzel haberleriyle seviniriz öpüyorum hepinizi
Masallah canımverdim canım 112 cıktı bu gün çok şükür