2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Maşallah sana seni merak ediyordum aslinda 1 haftadir aklima geliyorsun. :KK66:
Yaa :KK66: öyle işte bakalım hersey yolunda ilerliyor endişeli haller korkular bazen merak sevinç karısık duyguşalarla devam ediyoruz. İnşallah yarında detaylı usg de temiz çıkar bir tık daha nefes alırım. İnanın bana zor bir deneyimmiş hamile kalmak kadar zormuş bu sureç. Allah herkesi hayırlısı ile anne yapsın sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Ahh ahhh keşke yaşadıklarını bende yaşayabilsem. Baştan beri bir tedirginlik bir korku var. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Sen mucizelerden birisin benim için. Aynı zamanda transfer olduk benim kimyasal oldu simdi de sonuc icin beklemekteyim
Yaa :KK66: öyle işte bakalım hersey yolunda ilerliyor endişeli haller korkular bazen merak sevinç karısık duyguşalarla devam ediyoruz. İnşallah yarında detaylı usg de temiz çıkar bir tık daha nefes alırım. İnanın bana zor bir deneyimmiş hamile kalmak kadar zormuş bu sureç. Allah herkesi hayırlısı ile anne yapsın sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

A anneveoglusu canım malesef yine negatif oldu tek embriyo 3. gün transfer edildi ama nasip işte sayfayı 6 ay kadar kapatmak zorunda kaldık artık maddi olarak beş tedavi eldekileri tüketti zaten kızımın sınav süreci de zorluyor uzun süreli raporlardan sonra yoğun nöbetlere geri dönüş yaptım geçen hafta seninde hayırlı olsun canım uzun suredir sayfaya bakmıyorum psikolojik açıdan sizleri etkilemek istemedim inşallah senin floransa17 floransa17 @ZARMEH ve bekleyen tüm arkadaşlarımın güzel haberleriyle seviniriz öpüyorum hepinizi

Inşallah güzle haberler alacaksın canım dualarımdasınız ben bu sürece başlamadan önce sizin topiğu binlerce sayfayı tekrar tekrar okudum yazdığınız her kelime benim yolumu aydınlattı allah hepinizden razı olsun muradiniza kavustursun

Canım çok saol. Senin güzel haberini almakta bizi çok sevindirdi Rabbim bizlere de nasip etsin inş. Dualarda olmak güzel şey . Bu zamanlarda biz ancak birbirimizi anlarız zaten Allah razı olsun . Sende inş sağlıcakla bebeğine kavuşursun

Sağol canım arkadaşımız S sinemis25 sorunlarını sorabilirsin aklına takılanları
tugken tugken cnm çok teşekkür ederim benle uğraşıyorsun hala çok mahçup oluyorum:olamaz:Allah razı olsun.
GlySn GlySn merhaba.Havuz sistemi kimlere öneriliyor acana bilginiz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.Eşimle ikimizde de sorun var.1 kere tüp bebek denedik döllenmede problem yaşadık.Kimyasal gebelik oldu.10 yumurtanın 4 ü anca döllenebildi.6 yumurta boşa gitti kaliteli sperm bulunamamış çünkü.Hem ne yapmam lazım hem de hangi merkeze gitmem lazım diye araştırma yapıyorum şu anda.

A anneveoglusu canım malesef yine negatif oldu tek embriyo 3. gün transfer edildi ama nasip işte sayfayı 6 ay kadar kapatmak zorunda kaldık artık maddi olarak beş tedavi eldekileri tüketti zaten kızımın sınav süreci de zorluyor uzun süreli raporlardan sonra yoğun nöbetlere geri dönüş yaptım geçen hafta seninde hayırlı olsun canım uzun suredir sayfaya bakmıyorum psikolojik açıdan sizleri etkilemek istemedim inşallah senin floransa17 floransa17 @ZARMEH ve bekleyen tüm arkadaşlarımın güzel haberleriyle seviniriz öpüyorum hepinizi
Bende seni merak ettim hayırlısı demek böyle imiş 6 ay sonra güzel haberler alırız inşallah kızının sınavında başarılar bende seni öpüyorum

iyiyim canım saol sen nasılsın? evet canım yarın kontrol günü haftaya transfer olur nasipse. Allah razı olsun canım inş. yüzümüz güler seninde az kaldı inş güzel sonuç alıcaz Rabbim yardımcın olsun.

yarın test yapsan çıkar aslında 10. gün isteniyor bizim hastanede belirsizliğe dayanamıyorsan yap bence ama kesin olsun dersen bir gün daha bekle hakkında hayırlısı olsun
İyiyim şükür inşallah senden de güzel haberler alırız arkadaşım

Slm kızlar transfer günün belli oldu 16 Nisan :) Bugün gittim doktora sadece estrofem verdi 10 Nisan kontrol, aksilik olmazsa 16 Nisan transfer dedi , 10 Nisa’ndan sonra Protestan verecekmiş ilk defa dondurulmuş transfer olacak o yüzden heyecanlıyım biraz , kan sulandırıcı iğne veriliyormuş birde benim doktorum birşey demedi ama tutunmayı kolaylaştırıyor diye okudum , kişiye özel mi acaba bilgisi olan varsa merak içindeyim ‍♀️

cango58 cango58 insalalh güzel haberlerini alırız yakin zamanda

A anneveoglusu son gün.. nasilsin? Kacta vericeksin yarin kanı
Evet canım kalp güm güm atıyor 7. Günden beri günde 2 km yürüyüş yapıyorum çok iyi geliyor bana güneş açtı bugün sabah 8 -9 gibi veririm canım

Senin histeroskopi kesinleştimi
Testler çıktı mi

kızlar bende kontrole gittim bugün. nasipse 4 nisan transfer tarihim. geçen ki transferde progestan iğne vermişti. şimdi fitile çevirdi. günde 3 tane 2 şer tane fitil şeklinde kullanıcam ama hep geri geliyor. faydası olmucak diye korkuyorum fitil kullananlar nasıl kullandınız ?sizlerde de geri gelme oluyor muydu yardımcı olursanız sevinirim

kızlar bende kontrole gittim bugün. nasipse 4 nisan transfer tarihim. geçen ki transferde progestan iğne vermişti. şimdi fitile çevirdi. günde 3 tane 2 şer tane fitil şeklinde kullanıcam ama hep geri geliyor. faydası olmucak diye korkuyorum fitil kullananlar nasıl kullandınız ?sizlerde de geri gelme oluyor muydu yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba hayırlı olsun inşallah transferde mutlu haberi alırsın. Çok dikkat et kendine. Transfer sonrasi Progesteron igneyi keseyi görene kadar kullandım ayrica progesteron fitilde kullaniyorum.igneyi biraktirdi keseyi görünce ama fitil hala devam. Gün-de 6 kez alıyorum sabah öğlen akşam ikişerli. Iyice itersin geriye doğru ben 1 saat yatıyorum kalkmıyorum sonrasında beyaz beyaz atıyor ama emilecegi kadar emiyor.cok yağlı zaten hiç tedirgin olma :))
Zaten muhtemelen dış zarını atıyor plastik gibi bisey

Merhaba hayırlı olsun inşallah transferde mutlu haberi alırsın. Çok dikkat et kendine. Transfer sonrasi Progesteron igneyi keseyi görene kadar kullandım ayrica progesteron fitilde kullaniyorum.igneyi biraktirdi keseyi görünce ama fitil hala devam. Gün-de 6 kez alıyorum sabah öğlen akşam ikişerli. Iyice itersin geriye doğru ben 1 saat yatıyorum kalkmıyorum sonrasında beyaz beyaz atıyor ama emilecegi kadar emiyor.cok yağlı zaten hiç tedirgin olma :))
Zaten muhtemelen dış zarını atıyor plastik gibi bisey
Merhaba öncelikle hamileliginiz hayirli olsun. Bi sorum olacakti, bu Progesteron ignesini hergünmü kullandiniz, kendinizmi yaptiniz hep igneyi yoksa Doktormu yapti.

Merhaba öncelikle hamileliginiz hayirli olsun. Bi sorum olacakti, bu Progesteron ignesini hergünmü kullandiniz, kendinizmi yaptiniz hep igneyi yoksa Doktormu yapti.
Merhaba. Teşekkür ederim darısı sizin başınıza iki günde 1 yapıldı eşim yaptı.

X