2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Benim 7. Günüm bekliyorum canım ben test yapmayacağım direk kan testi

A anneveoglusu doğru karar kesinlikle
Biliyosun idrarda cikmayip kanda cikabiliyo
İdrar testi bu süreçte en olmamasi gereken sey

Nasil geciyor günlerin az kaldı

İnsallah bu yilin 3. Güzel haberini senden alicaz

A anneveoglusu doğru karar kesinlikle
Biliyosun idrarda cikmayip kanda cikabiliyo
İdrar testi bu süreçte en olmamasi gereken sey

Nasil geciyor günlerin az kaldı

İnsallah bu yilin 3. Güzel haberini senden alicaz

İyiyim canım izinliyim evdeyim ilk günler daha dikkatli idim evi 3-4 gün yemek iş yapmayacak şekilde ayarlanmıştim sakin ve istirahat ederek geçirdim arada yürüyüş yaptim 4. Gün külkedisi moduna geri döndüm çok yormadan
Dün hava güzeldi 2 km yürüyüş yaptim moral oldu
Cumartesi gününü saymazsak 3 günüm kaldı belirti yok sanki hiç birşey olmamış gibi biraz adet olacak gibi karnım ağrıyor ara ara
Sen nasılsın canım ciktimi sonuçlar

Günaydın hanımlar
Burda kapalı ve yağmurlu bir hava var

hayat_gun hayat_gun kalp atışını duydunuzmu kuzunun

G gulumse-hayata sen nasılsın canım kontrol cuma günü idi dimi rabbim hayırlısı ile yüzünüzü güldürsün

tugken tugken güzel haberler alırız inşallah senden de
Kizlarrrrr gördük kesemizi şükürler olsun allah'ım a darısı sizlerin başına çok güzel duygu allah'ım hepinize yaşatsın.persembe kalp atışı için gidiyorum inşallah. :halay::halay:

Kizlarrrrr gördük kesemizi şükürler olsun allah'ım a darısı sizlerin başına çok güzel duygu allah'ım hepinize yaşatsın.persembe kalp atışı için gidiyorum inşallah. :halay::halay:
Çok mutlu oldum maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah

İyiyim canım izinliyim evdeyim ilk günler daha dikkatli idim evi 3-4 gün yemek iş yapmayacak şekilde ayarlanmıştim sakin ve istirahat ederek geçirdim arada yürüyüş yaptim 4. Gün külkedisi moduna geri döndüm çok yormadan
Dün hava güzeldi 2 km yürüyüş yaptim moral oldu
Cumartesi gününü saymazsak 3 günüm kaldı belirti yok sanki hiç birşey olmamış gibi biraz adet olacak gibi karnım ağrıyor ara ara
Sen nasılsın canım ciktimi sonuçlar

Az kalmış
Belirti olmamasi normal
Cumartesi güzel sonucunu alırsın insallah

A anneveoglusu beyin gücü vücudumuz dahil herseyi yönetiyo biliyorsun
Negatif düşünceler yok
Anlastik mi?

Ogluna güzel haberi verdigin ani düşün Sadece
Öyle çok olumsuz değilim canım ama endişe bunu düşündürüyor oglusa 3 ay bitmeden söylemem canım

X