2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba hayırlı olsun tedavınız bende faruk beyde yaptırıyorum ıkı deneme yapıldı dondurulmus ilki tutmadı ıkıncısıde kımyasal oldu adet olmayı beklıyorum sanırım başlıcam tekrar 5 tane dondurulmus embrıyom var
Sizin opu işlemi kaçıncı gün oldu. İlaç dozunuz neydi ?

Sİmdi sana bakmak icin geldim
A anneveoglusu
Benimle ayni degerde olan arkadas vardi ben cok stres yapip üzüldüm
O iyi düşündü ve onun katlanarak gitti
Onemli olan çıkan deger degil katlanması
Moralini bozma lütfen
İnsallah yükselecektir
Bu her insanin bünyesine bağlı bir değer dusuk diye düşünme Herkeste farkli çıkar

A anneveoglusu
Moralini bozma lütfen
İnsallah yükselecektir
Bu her insanin bünyesine bağlı bir değer dusuk diye düşünme Herkeste farkli çıkar
Aynen oyle

tugken tugken cnm çok teşekkür ederim benle uğraşıyorsun hala çok mahçup oluyorum:olamaz:Allah razı olsun.
GlySn GlySn merhaba.Havuz sistemi kimlere öneriliyor acana bilginiz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.Eşimle ikimizde de sorun var.1 kere tüp bebek denedik döllenmede problem yaşadık.Kimyasal gebelik oldu.10 yumurtanın 4 ü anca döllenebildi.6 yumurta boşa gitti kaliteli sperm bulunamamış çünkü.Hem ne yapmam lazım hem de hangi merkeze gitmem lazım diye araştırma yapıyorum şu anda.
Kusura bakma canım farketmemişim ben etiketi şimdi gördüm.
Ben ilk tedavimi Bahçeci Umut Tüp Bebek’ de oldum. Doktorum Cem Beydi, yumurta rezervimde azalma olduğu için havuz önerdiler bize eşimde herhangi bir sıkıntı yok. Birinci opuda 9 yumurta toplandı 5 tanesi döllendi 1 tanesi 5. güne gitti. İkinci opuda 6 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi
1 tane 5. gün dondurulmuş transfer edildi ve sonuç negatif

Kusura bakma canım farketmemişim ben etiketi şimdi gördüm.
Ben ilk tedavimi Bahçeci Umut Tüp Bebek’ de oldum. Doktorum Cem Beydi, yumurta rezervimde azalma olduğu için havuz önerdiler bize eşimde herhangi bir sıkıntı yok. Birinci opuda 9 yumurta toplandı 5 tanesi döllendi 1 tanesi 5. güne gitti. İkinci opuda 6 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi
1 tane 5. gün dondurulmuş transfer edildi ve sonuç negatif
Rica ederim cnm ne demek.Kaan aydos tan randevu aldım.2 kere gebelik oldu ama biri dış gebelik oldu biri de kimyasal.eşim tedavi olmadan tüp bebek önermediler.Tekrar düşük olma ihtimali çok yüksekmiş.Eşim tedavi olup değerleri düzelirse inşallah artık 2. tüp bebek denemesine başlayacağım.cevabın için çok teşekkür ederim cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Canım çok sevindim gözünaydın değerin düşük değil bence umutsuz olup moralini bozma önemli olan artması . Doktoruna haber verdin mi ne dedi?
Fena değil dedi. Pazartesi de kan ver haber et dedi ve ilaçlara devam dedi ortalarda bir değer bu dedi

Hakkımda hayırlisi darısı saglikla sana olsun inşallah

Maşallah katlanır insallah düşük falan değil besbelli pozitif hadi allah sana bagislasin moral çok önemli hayirli olsun :)))

A anneveoglusu
Moralini bozma lütfen
İnsallah yükselecektir

Maşallah canım gözün aydın
Stres yapma sakın kızların dediği gibi artacak inşallah sonucun

Merhaba canim hayirli olsun gozun aydin iyi dusunelim iyi olsun. Umutsuz olma

Allah razı olsun Güzel dilekleriniz için yalan yok kendimi pozitif olursa 100 küsür değerler için hazırlamıştım düşük gelince canım sıkıldı ama şimdi iyiyim Allah ne hayırlı verdiyse onu göreceğim inşallah olumlu olur Olumlu şeyler görürrum sağlıkla

Oo maşallah:) iğneleri kaç gün kullandiniz hatirliyo musunuz? Bi de ilaç dozlariniz kan tahliline göre mi ayarlandi? Merak ediyorum da doktorumuz ayni oldugu için:)
İnan hıc hatırlamıyorum kan tahlılı yapılmadı bana hiç dozum hep aynıydı

X