2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Oo hadi hayırlısı inşallah.kaç yumurtaniz toplandi opu da? Birde ilaç dozunuzu sorayım
Ganol F 225 ile merional 75 mg kullandım 6. Gün kontrolnde ganolf 175e dustu 12 yumurta toplandi 10 tanesi donduruldu 3 tanesi 3. Gün donduruldu tranferden önce cözdurulup 4. Gün embriyosu olarak iki tane tranfer oldum

Ganol F 225 ile merional 75 mg kullandım 6. Gün kontrolnde ganolf 175e dustu 12 yumurta toplandi 10 tanesi donduruldu 3 tanesi 3. Gün donduruldu tranferden önce cözdurulup 4. Gün embriyosu olarak iki tane tranfer oldum
Benim doz 300 olarak gidiyo. Acaba çokmu yüksek ya tedirgin oldum

Dondurulmuşun kaldi mi yani A anneveoglusu

Hizli sonuç veren bir yerde yaptir testini :)
En gecmeyen. Zaman o an biliyosun

Merhaba hayırlı olsun inşallah transferde mutlu haberi alırsın. Çok dikkat et kendine. Transfer sonrasi Progesteron igneyi keseyi görene kadar kullandım ayrica progesteron fitilde kullaniyorum.igneyi biraktirdi keseyi görünce ama fitil hala devam. Gün-de 6 kez alıyorum sabah öğlen akşam ikişerli. Iyice itersin geriye doğru ben 1 saat yatıyorum kalkmıyorum sonrasında beyaz beyaz atıyor ama emilecegi kadar emiyor.cok yağlı zaten hiç tedirgin olma :))
Zaten muhtemelen dış zarını atıyor plastik gibi bisey

Merhaba canım aynen beyaz tortu gibi biseyler gelio acaba sıkıntı olurmu diye düşündüm ben çalıştığım için yatamiyorum ins faydası olur saol canım

Faruk beye gidiyorum bende. Bu 2.tedavim olacak. İlk tedavimde pozitifi görmüştüm kalp atışı durdu malesef. Kürtaj oldum.
Merhaba hayırlı olsun tedavınız bende faruk beyde yaptırıyorum ıkı deneme yapıldı dondurulmus ilki tutmadı ıkıncısıde kımyasal oldu adet olmayı beklıyorum sanırım başlıcam tekrar 5 tane dondurulmus embrıyom var

X