- Konu Sahibi floransa17
- #16.801
Amin Canim Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahMerhaba. Teşekkür ederim darısı sizin başınıza iki günde 1 yapıldı eşim yaptı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Canim Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahMerhaba. Teşekkür ederim darısı sizin başınıza iki günde 1 yapıldı eşim yaptı.
18. Gün oldum canım 18-23 aradı rahim kalınlığı ve hormon testiniz uygun ise transfer oluyorAdetin kaçıncı günü transfer oluyorsunuz?
Taze transfer miydiniz18. Gün oldum canım 18-23 aradı rahim kalınlığı ve hormon testiniz uygun ise transfer oluyor
Hayır dondurulmuş transfer yarın test günümTaze transfer miydiniz
Oo hadi hayırlısı inşallah.kaç yumurtaniz toplandi opu da? Birde ilaç dozunuzu sorayımHayır dondurulmuş transfer yarın test günüm
Ganol F 225 ile merional 75 mg kullandım 6. Gün kontrolnde ganolf 175e dustu 12 yumurta toplandi 10 tanesi donduruldu 3 tanesi 3. Gün donduruldu tranferden önce cözdurulup 4. Gün embriyosu olarak iki tane tranfer oldumOo hadi hayırlısı inşallah.kaç yumurtaniz toplandi opu da? Birde ilaç dozunuzu sorayım
Benim doz 300 olarak gidiyo. Acaba çokmu yüksek ya tedirgin oldumGanol F 225 ile merional 75 mg kullandım 6. Gün kontrolnde ganolf 175e dustu 12 yumurta toplandi 10 tanesi donduruldu 3 tanesi 3. Gün donduruldu tranferden önce cözdurulup 4. Gün embriyosu olarak iki tane tranfer oldum
Drunuz yumurta rezervinize sayısına göre karar vermiştir Dr güveninBenim doz 300 olarak gidiyo. Acaba çokmu yüksek ya tedirgin oldum
Ganol F 225 ile merional 75 mg kullandım 6. Gün kontrolnde ganolf 175e dustu 12 yumurta toplandi 10 tanesi donduruldu 3 tanesi 3. Gün donduruldu tranferden önce cözdurulup 4. Gün embriyosu olarak iki tane tranfer oldum
Acıbadem fulya. Siz?Drunuz yumurta rezervinize sayısına göre karar vermiştir Dr güvenin
Nerede Tedavi goruyorsunuz
Bahçeci fulyaAcıbadem fulya. Siz?
Yok canım maalesef kalmadı geriden geliuordu takibi bıraktık iptal oldu dendiDondurulmuşun kaldi mi yani A anneveoglusu
Hizli sonuç veren bir yerde yaptir testini :)
En gecmeyen. Zaman o an biliyosun
Faruk beye gidiyorum bende. Bu 2.tedavim olacak. İlk tedavimde pozitifi görmüştüm kalp atışı durdu malesef. Kürtaj oldum.Bahçeci fulya
Sizin klinijte iyi bir hastahane orası
Bahçeci olmasa idi acıbadem de Fatih beyi düşünüyordum
Geçmiş olsun canım Allah korktugumuzla sınamasınFaruk beye gidiyorum bende. Bu 2.tedavim olacak. İlk tedavimde pozitifi görmüştüm kalp atışı durdu malesef. Kürtaj oldum.
Aminn inşallah. Tşk ederimGeçmiş olsun canım Allah korktugumuzla sınamasın
Amin canım ins dualarım seninle yarın pozitif sonuç alıcaz ins.İyiyim canım şükür transfer günü belli olmuş hayırlı olsun inşallah birbirimize güzel haberler veririz canım
Merhaba hayırlı olsun inşallah transferde mutlu haberi alırsın. Çok dikkat et kendine. Transfer sonrasi Progesteron igneyi keseyi görene kadar kullandım ayrica progesteron fitilde kullaniyorum.igneyi biraktirdi keseyi görünce ama fitil hala devam. Gün-de 6 kez alıyorum sabah öğlen akşam ikişerli. Iyice itersin geriye doğru ben 1 saat yatıyorum kalkmıyorum sonrasında beyaz beyaz atıyor ama emilecegi kadar emiyor.cok yağlı zaten hiç tedirgin olma :))
Zaten muhtemelen dış zarını atıyor plastik gibi bisey
Merhaba hayırlı olsun tedavınız bende faruk beyde yaptırıyorum ıkı deneme yapıldı dondurulmus ilki tutmadı ıkıncısıde kımyasal oldu adet olmayı beklıyorum sanırım başlıcam tekrar 5 tane dondurulmus embrıyom varFaruk beye gidiyorum bende. Bu 2.tedavim olacak. İlk tedavimde pozitifi görmüştüm kalp atışı durdu malesef. Kürtaj oldum.