- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- Konu Sahibi floransa17
- #16.761
Hadi inşallah ben çok umutluyum senden içime doğuyor valla inşallah olumlu haberle geleceksin yaz mutlaka bizi merakta bırakmaEvet canım Dr Ogün test günü dedi kaldı iki gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah ben çok umutluyum senden içime doğuyor valla inşallah olumlu haberle geleceksin yaz mutlaka bizi merakta bırakmaEvet canım Dr Ogün test günü dedi kaldı iki gün
Tabiki yazarım arkadaşımHadi inşallah ben çok umutluyum senden içime doğuyor valla inşallah olumlu haberle geleceksin yaz mutlaka bizi merakta bırakma
Haklısın CNm inşallah pozıtıf olucak hayırlısıyla dualarımız senınleErteleme canım oglusunla arayı açma devam edeceksen ben şimdiden negatif olursa ne yaparım düşünüyorum
Evet cnm sanırım mayıs adetıyle başlarım inşallahArse82 dondurulmus tedavisi igneli sifirdan daha kolay
Cok sicaklar baslamadan dene istersen
Ama hazir hissettiginde tabiki
Günaydın hanımlar
Burda kapalı ve yağmurlu bir hava var
@hayat_gun kalp atışını duydunuzmu kuzunun
G gulumse-hayata sen nasılsın canım kontrol cuma günü idi dimi rabbim hayırlısı ile yüzünüzü güldürsün
tugken güzel haberler alırız inşallah senden de
Günaydın hanımlar
Veee hiç geçmez dediğim sürenin 9. Gunundeyim yarından sonra test gunum bu gün sabaha karşı adet sancısına uyandım bir nisan adet günüm vucud sinyal çaktı sanırım
İcimde tuttuğuna veya tutmadigina ilişkin kesin bir his yok nõtr bekliyorum test sonucu her anlamda 1 Nisan şakası olacak benim icin
Bende eğiliyorum hemde çok ayakkabı giyerken eğil makina boşaltırken eğil falan derken egilmemek mümkün değil vallaSağolun kızlar ama cesaret yok cumartesi de zorunlu olduğum için yapacağım artık bu bekleyişin sonlanması için
Kendimi yormuyorum ama evde bir çocuk olunca egilmemek mümkün pek olmuyor
Inşallah güzle haberler alacaksın canım dualarımdasınız ben bu sürece başlamadan önce sizin topiğu binlerce sayfayı tekrar tekrar okudum yazdığınız her kelime benim yolumu aydınlattı allah hepinizden razı olsun muradiniza kavustursuniyiyim canım saol sen nasılsın? evet canım yarın kontrol günü haftaya transfer olur nasipse. Allah razı olsun canım inş. yüzümüz güler seninde az kaldı inş güzel sonuç alıcaz Rabbim yardımcın olsun.
yarın test yapsan çıkar aslında 10. gün isteniyor bizim hastanede belirsizliğe dayanamıyorsan yap bence ama kesin olsun dersen bir gün daha bekle hakkında hayırlısı olsun
çok iyi maşallah çok mutlu oldum inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. benim kiler iyi çok şükür boludaydık tekirdağa geldik ailemizin yanına nakil sürecinde çocukların bakımı için. kızım büyüyor hamd olsun. hala inanamıyorum. mavi gözlü bi bebek işin garibi bizde kimse yok mavi gözlü olan. tam bi hediye anlayacağın :) oğlumda iyi şuan geri sayım başladı bebeğin 10 kilo olmasını bekliyoruz şuan 8,5 kg dua et bizim için canım hamilelerin duası kabul olurmuş Yavrum sağlığına kavulşsun çok optüm seni. kendine çok dikkat et canımSağol canım benim çok teşekkür ederim.inşallah hayirlisiyla devam eder.Değerim 750ydi canm yanlış yazmışım. Sen nasılsın çocuklar nasıl canm?
Inşallah güzle haberler alacaksın canım dualarımdasınız ben bu sürece başlamadan önce sizin topiğu binlerce sayfayı tekrar tekrar okudum yazdığınız her kelime benim yolumu aydınlattı allah hepinizden razı olsun muradiniza kavustursun
Ekran görüntüsü hic almadım canım. Yumurta toplama ve transferde moralin cok yuksek olmasi gerektigi ne olursa olsun idrar testi yapmaman gerektigi belirtilere takili kalmamam gerektigi pozitif olsa dahi değere takilmamam gerektigi az yada neden yuksek gibi... yumurta toplamada incir ,ananas ,nar bol su içilmesi yogurt yenmesi gerektiği protein bolbol yenmesini.transferdee sumak kıvırcik havuç rendesi cevizli bol salata bunlarla . Kemik suyuna corba bol bol su dua moral olumsuz bisey dusunmemek herkesin ilacı iğnesi farklı bunları sorgulamamak kivi kaju antep fıstığı bol bol et balık yenmesi gerektiği. Bunları hep kendi kafamda ölçüp bunları uyguladim birde dr.da yardim etti sağolsun beslenme konusunda . Kabak çekirdeği kimi yemiş kimi yememişti ben yumurta toplama öncesi yedim günde 1 avuç .Notların toplu olarak var mi tugken
Ben de ara ara bakiyorum geçmiş yazilara ama herkes te farklidir belki
Transfer sonrasi yaptiklarini yazmıştın onlar ise ok yazmana gerek yok tekrar
Ayrica baska notların varsa paylaşırsan cok seviniriz :)
Merhabalar canım nasılsın iyimisin? Evet canım erkek inşallah :)21 haftalık olduk yarında detaylı usg miz var. Sen neler yaptın bu zamana kadar?
Maşallah maşallah pasama cumartesi test günüm transfer oldum 9. GundeyimMerhabalar canım nasılsın iyimisin? Evet canım erkek inşallah :)21 haftalık olduk yarında detaylı usg miz var. Sen neler yaptın bu zamana kadar?
Ayy canımm inşallahh hayırlısı ile pozitifi alacaksın çok dua edeceğim senin içinde. Gününden önce hiç test yapma olur mu bir sefer yap tam yap. Takipte olacagım seniMaşallah maşallah pasama cumartesi test günüm transfer oldum 9. Gundeyim
Maşallah sana seni merak ediyordum aslinda 1 haftadir aklima geliyorsun.Merhabalar canım nasılsın iyimisin? Evet canım erkek inşallah :)21 haftalık olduk yarında detaylı usg miz var. Sen neler yaptın bu zamana kadar?