2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Varya allah yardimcimiz olsun dustukmu ellerine tamam. allah insanin kalbine vicdan merhamet versin. Transfer sonrasi kalanlar icin benden tup basina 600 aldilar. iki tup icin 1200 odedim ama benimki yillik degil isterse 5 yil dursun dedi. Yillik dondurma ucreti nedir ya allah islah etsin
Bahçeci tüp bebek merkezine yıllık 1500 tl ödedim muhtemelen 2.ci yıl için fiyat 2000 tl ye yaın olabiir diye tahmin ediyorum.

Canım valla

Haklısın valla canım benimde 3 embriyo vardı 2 sine pgt ücreti ödedik baska bişi ödemedik.pgt yaptırıpsan dondurma için ekstra bişi de yok.pgt yapılmayan içinde 600 tl ödedik ama zaman sınırı koymuyorlar.hatta transfer öncesi demişlerdiki eskiden 2 yıllıkdı artık değişti isterseniz 10 yıl kalsın zaman sınırlaması yok.sanki bole bi kural çıkmışda onu soluyor gibiydi ben bizim merkeze özgü gibi anlamamıştım.genel bi kural gibi gelmişti bana.bende miyom aldırdığın için 2,5 ay bekledim opu sonrası.hiç öle bekleme vs parası istemediler.Allah vicdan versin, Allah kimseyide döne döne geçirmesin bu yollardan deneyenlerin ilk seferde olsun inşallah.

Sizin merkez iyiymiş :) 4 emriyom pgt ye gitti emriyo başına ya 650 yada 750 dolar ödemiştim 3 tane sağlıklı geldi dondurma parası yienede verdim hemde ekstra era testide yaptırmalarına rağmen 1500 tl ödedim dondurma ücreti bu sene 2018 çok daha yüksek oldu malum dolar yükseldiya :)) aynı merkez de 2 deneme olmasına rağmen rahim dinlendirme içinde 500-600 tl gibi bir rakam aldılar

Merhaba Hanimler, ben daha yeni katildim araniza. Ben yurtdisinda kaldigim icin malesef Doktor Klinik arastirmak pek kolay olmuyo. Ama ilk görüsmemi Dr. Remzi Abali ile yaptim? Aranizda Remzi bey de tedavi olan varmi? Memnun kaldinizmi?Biraz uzun oldu ama kusura bakmayin neolur :) Birde ücret hakkinda bi sorum olacakti, 7750 TL + 500 TL ücret dediler ilaclar haric, bunun haricinde masraf oluyormu? bazi forumlarda rahim dinlendirme dondurma ücretleri var diye okudum, bi bilgisi olan varmi??

Merhaba Hanimler, ben daha yeni katildim araniza. Ben yurtdisinda kaldigim icin malesef Doktor Klinik arastirmak pek kolay olmuyo. Ama ilk görüsmemi Dr. Remzi Abali ile yaptim? Aranizda Remzi bey de tedavi olan varmi? Memnun kaldinizmi?Biraz uzun oldu ama kusura bakmayin neolur :) Birde ücret hakkinda bi sorum olacakti, 7750 TL + 500 TL ücret dediler ilaclar haric, bunun haricinde masraf oluyormu? bazi forumlarda rahim dinlendirme dondurma ücretleri var diye okudum, bi bilgisi olan varmi??
Ben remzi abalı da tedavi gördüm transfer oldu sonucu bekliyorum
Arkadaşım 500 TL muayene ücreti bir kez oluyor
Ama taze transfer olmuyor yumurta toplama işlemi oluyor bir veya iki adet bekliyorsun Dr belirliyor sonra transfer olur o bir iki ay beklemede 900 TL ücret rahim dinlendirme ücreti adı altında alınıyor hakkımızda hayırlısı olsun

Dr beye diyecek sözüm yok bilgisi yerinde tam bir beyefendi kendisi

Bahçeci tüp bebek merkezine yıllık 1500 tl ödedim muhtemelen 2.ci yıl için fiyat 2000 tl ye yaın olabiir diye tahmin ediyorum.
Valla canim eger para isterlerse yeniden soyleyin baska merkezler bi defaya mahsus aliyor bu ucreti. Siz neden her yil icin ucret aliyorsunuz? Aglamayana meme yok. Gidiyoruz insan gibi fiyat sorup tedavi olmaya ama onlar bu geri planlardaki surecler icin herkezden baska paralar aliyorlar. Bide burda gecen biri yazmisti yillik bakim ucreti demisler. Bu nedir ya sanki embriyomu kuafore goturup sacini yaptiriyo. Cok komik ya. Bilmiyorum ama onlari tupe koyup dondurunca ondan sonra kaide deger pek bi islem yaptiklarini dusunmuyorum. Sanat2017 ile benim merkezim ayni kizlar bir defaya mahsus para odedik ve suresiz donduracaklar. Merkezimiz antalya tup bebek. Itiraz ettiginizde neresiymis o derlerse soylersiniz. Yaziktir ya insaf

Valla canim eger para isterlerse yeniden soyleyin baska merkezler bi defaya mahsus aliyor bu ucreti. Siz neden her yil icin ucret aliyorsunuz? Aglamayana meme yok. Gidiyoruz insan gibi fiyat sorup tedavi olmaya ama onlar bu geri planlardaki surecler icin herkezden baska paralar aliyorlar. Bide burda gecen biri yazmisti yillik bakim ucreti demisler. Bu nedir ya sanki embriyomu kuafore goturup sacini yaptiriyo. Cok komik ya. Bilmiyorum ama onlari tupe koyup dondurunca ondan sonra kaide deger pek bi islem yaptiklarini dusunmuyorum. Sanat2017 ile benim merkezim ayni kizlar bir defaya mahsus para odedik ve suresiz donduracaklar. Merkezimiz antalya tup bebek. Itiraz ettiginizde neresiymis o derlerse soylersiniz. Yaziktir ya insaf

Yillik bakim ucreti güzelmiş:))

Sanirim Antalyada merkez bin lira kira veriyorsa mesela
İstanbulda pilazada veya nisantasinda etilerde 10bin 20bin kira veriyo
Ne kadar masraf o kadar ücret sisiyo sanki

Ben remzi abalı da tedavi gördüm transfer oldu sonucu bekliyorum
Arkadaşım 500 TL muayene ücreti bir kez oluyor
Ama taze transfer olmuyor yumurta toplama işlemi oluyor bir veya iki adet bekliyorsun Dr belirliyor sonra transfer olur o bir iki ay beklemede 900 TL ücret rahim dinlendirme ücreti adı altında alınıyor hakkımızda hayırlısı olsun

Dr beye diyecek sözüm yok bilgisi yerinde tam bir beyefendi kendisi
Cevabin icin cook tsk ederim canim, insallah sonucun pozitif cikar allahim herkeze gönlünce versin :) Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

X