2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

A anneveoglusu nasil gidiyor
Artik tutunmuştur bebeklerin nasi hissediyorsun?
Perşembe hcg cikar kaninda ne gün yaptiracaktin test?
İyiyim canım inşallah tutunmuş vardır hiçbir şey hissetmiyorum tuaf olan
Cumartesi test günü canım o zaman yapacağım

Kesinlikle bunlarında yasal bir düzenleme altında olmaları gerekir

Canım benim Allah yardımcınız olsun ne diyor Gogsen bey . Şudur budur diyorki yada baska bir tedavi oneriyormu
günaydın canım. doktorum çok şaşırdı kimler kimler gebe kaldı dedi. bende nasip değilmiş demekki dedim. 3. denemede emriyolara pgt mi ne yapılacakmış biyopsi mi dedi tam hatırlamıyorum canım.

Transfer olan arkadaşlar teste kadar nasıl kendinizi motive ettiniz merak ediyorum şimdi tranfer sonrası test gününü bekleyenlere üzülüyorum kendim dahil 12 gün sonra ne olacak offf bu gün yariladim Allah'tan
kitap oku canım ben annemde olduğum için hemen geçmişti günler ama gece yatarken uyumak çok zor oluyor yaaa düşünmekten. ama bişekilde geçiyor. Allah sabırla beklemeyi nasip etsin herkese

kitap oku canım ben annemde olduğum için hemen geçmişti günler ama gece yatarken uyumak çok zor oluyor yaaa düşünmekten. ama bişekilde geçiyor. Allah sabırla beklemeyi nasip etsin herkese
Tesbih salavat çekiyorum kitap okuma güzel fikir onuda yapayım evde tekim oda etkiliyor

Vayyy 13 Eylül 2017 nasıl vakit geçmiş ilk mesajim

Transfer olan arkadaşlar teste kadar nasıl kendinizi motive ettiniz merak ediyorum şimdi tranfer sonrası test gününü bekleyenlere üzülüyorum kendim dahil 12 gün sonra ne olacak offf bu gün yariladim Allah'tan
Canım ben bol bol dua ettim dusunmemeye calistim film izledim falan günler hiç geçmiyor evet ama 7.günden sonrasi bende ole bi gectiki kalpten gidecektim ne cabuk geldi diye :) insallah hepiniz pozitif goreceksiniz

Cogu bitti A anneveoglusu
Eylül den beri bekledin bu haftada hizla gecer
Tvde sevdigin peogramlara takil
Youtupe de yine ilgi alanin olan konularla ilgili videolar iZle
Havalar isiniyo öğlen parka veya yürüyüş yapabilecegin yerlere gidip temiz hava alabilirsin
Yeterki canın sıkılmasın
Çünkü o zaman insanin aklina bisuru düşünce geliyo
Bebeklerin geldigi andaki ani hayal et ve planlar yap canim :)

ben de bahçecide 2017 fiyatlarıyla 500 tl ödemişdim. Ben rahim dinlendirme dediyimde kasadakı kız bana bu rahim dinlendirme diyil, transfer ücretidir demişdi. Dondurulmuşlar için de bir kere 1500 tl aldılar, sonrasında sadece yıllık bakım ücreti alacaklar, yani 1500 bir kere alınıyor. Allah her kese kolaylık versin, kimsenin umudunu boşa çıkarmasın, hem manevi hem maddi zor bi süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…