2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Rahim dinlendirme de embriyolar donduruluyor ya onun bekletme parası transfere kadar canım aslında bu 2017 de 500 TL verdim 6 ay bekledi diye ama bir ay bekleyenede aynı ücret veriyor peşin olarak
Benim gittiğim yer dondurma için yıllık 500 tl istiyordu fakat dinlendirme sırasında para istemediler. İlk transferden sonra kalan embriyolar için bu parayı alıyorlar.

Benim gittiğim yer dondurma için yıllık 500 tl istiyordu fakat dinlendirme sırasında para istemediler. İlk transferden sonra kalan embriyolar için bu parayı alıyorlar.
Bahçeci fulya da ilk transferden sonra 1500 TL verecektik dondurulmuş embriyo kalsa idi. 2018 de fiyat uçmuş gitmiş
Olması gereken fiyat bu aslinda

Varya allah yardimcimiz olsun dustukmu ellerine tamam. allah insanin kalbine vicdan merhamet versin. Transfer sonrasi kalanlar icin benden tup basina 600 aldilar. iki tup icin 1200 odedim ama benimki yillik degil isterse 5 yil dursun dedi. Yillik dondurma ucreti nedir ya allah islah etsin

Canım bende opudan sonra donduruldu nisanda ilk transfer olacak ama benden 3 yıllık dondurma ücreti aldılar 1500 zaten 2 tane embriyo vardı ikisi de transfer olacaktı fazla mı almışlar benden yani
Seninki tuzlu olmuş bizim merkezde 900 TL olmuş o bekletme parası ben 2017 de 500 TL verdim

Rahim dinlendirme de embriyolar donduruluyor ya onun bekletme parası transfere kadar canım aslında bu 2017 de 500 TL verdim 6 ay bekledi diye ama bir ay bekleyenede aynı ücret veriyor peşin olarak

A anneveoglusu nasil gidiyor
Artik tutunmuştur bebeklerin nasi hissediyorsun?
Perşembe hcg cikar kaninda ne gün yaptiracaktin test?

Var arkadasim 3 tane. 2 si bir tupte duruyor. Biride baska tupte.

Canım valla

Haklısın valla canım benimde 3 embriyo vardı 2 sine pgt ücreti ödedik baska bişi ödemedik.pgt yaptırıpsan dondurma için ekstra bişi de yok.pgt yapılmayan içinde 600 tl ödedik ama zaman sınırı koymuyorlar.hatta transfer öncesi demişlerdiki eskiden 2 yıllıkdı artık değişti isterseniz 10 yıl kalsın zaman sınırlaması yok.sanki bole bi kural çıkmışda onu soluyor gibiydi ben bizim merkeze özgü gibi anlamamıştım.genel bi kural gibi gelmişti bana.bende miyom aldırdığın için 2,5 ay bekledim opu sonrası.hiç öle bekleme vs parası istemediler.Allah vicdan versin, Allah kimseyide döne döne geçirmesin bu yollardan deneyenlerin ilk seferde olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…