- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.721
Benimkiler de aynı kalitede insalllah bende güzel haberler veririmHic bilmiyorum canim soylemediler. Transfer edilenler 4aa bide 4ab idi. Onuda transfer gunu soylediler. Kalanlari bilmiyorum
Tabiki vereceksin insallah minnoslarin sende annesi saglikla gelsinler. Rabbim once bu topikte hasret ceken tum arkadaslarima sonrada isteyen herkeze versin insallahBenimkiler de aynı kalitede insalllah bende güzel haberler veririm
Da gelmedi canım bekliyoruzS Sabrsukurdua geldimi pgt sonucun?
Bahçeci tüp bebek merkezine yıllık 1500 tl ödedim muhtemelen 2.ci yıl için fiyat 2000 tl ye yaın olabiir diye tahmin ediyorum.Varya allah yardimcimiz olsun dustukmu ellerine tamam. allah insanin kalbine vicdan merhamet versin. Transfer sonrasi kalanlar icin benden tup basina 600 aldilar. iki tup icin 1200 odedim ama benimki yillik degil isterse 5 yil dursun dedi. Yillik dondurma ucreti nedir ya allah islah etsin
Canım valla
Haklısın valla canım benimde 3 embriyo vardı 2 sine pgt ücreti ödedik baska bişi ödemedik.pgt yaptırıpsan dondurma için ekstra bişi de yok.pgt yapılmayan içinde 600 tl ödedik ama zaman sınırı koymuyorlar.hatta transfer öncesi demişlerdiki eskiden 2 yıllıkdı artık değişti isterseniz 10 yıl kalsın zaman sınırlaması yok.sanki bole bi kural çıkmışda onu soluyor gibiydi ben bizim merkeze özgü gibi anlamamıştım.genel bi kural gibi gelmişti bana.bende miyom aldırdığın için 2,5 ay bekledim opu sonrası.hiç öle bekleme vs parası istemediler.Allah vicdan versin, Allah kimseyide döne döne geçirmesin bu yollardan deneyenlerin ilk seferde olsun inşallah.
Bencede rahim dinlendirma adı altında dondurma ücreti alıyorlarKesinlikle bunlarında yasal bir düzenleme altında olmaları gerekir
Siz hangi klinik de tadavi oldunuz?Bizden hiç öyle bir para alınmadı 11 embriyom var 5 yıl saklanacak ilaçlar hariç opu + transfer dinlenme hepsi 6 bin ödedik
Ben remzi abalı da tedavi gördüm transfer oldu sonucu bekliyorumMerhaba Hanimler, ben daha yeni katildim araniza. Ben yurtdisinda kaldigim icin malesef Doktor Klinik arastirmak pek kolay olmuyo. Ama ilk görüsmemi Dr. Remzi Abali ile yaptim? Aranizda Remzi bey de tedavi olan varmi? Memnun kaldinizmi?Biraz uzun oldu ama kusura bakmayin neolur :) Birde ücret hakkinda bi sorum olacakti, 7750 TL + 500 TL ücret dediler ilaclar haric, bunun haricinde masraf oluyormu? bazi forumlarda rahim dinlendirme dondurma ücretleri var diye okudum, bi bilgisi olan varmi??
Valla canim eger para isterlerse yeniden soyleyin baska merkezler bi defaya mahsus aliyor bu ucreti. Siz neden her yil icin ucret aliyorsunuz? Aglamayana meme yok. Gidiyoruz insan gibi fiyat sorup tedavi olmaya ama onlar bu geri planlardaki surecler icin herkezden baska paralar aliyorlar. Bide burda gecen biri yazmisti yillik bakim ucreti demisler. Bu nedir ya sanki embriyomu kuafore goturup sacini yaptiriyo. Cok komik ya. Bilmiyorum ama onlari tupe koyup dondurunca ondan sonra kaide deger pek bi islem yaptiklarini dusunmuyorum. Sanat2017 ile benim merkezim ayni kizlar bir defaya mahsus para odedik ve suresiz donduracaklar. Merkezimiz antalya tup bebek. Itiraz ettiginizde neresiymis o derlerse soylersiniz. Yaziktir ya insafBahçeci tüp bebek merkezine yıllık 1500 tl ödedim muhtemelen 2.ci yıl için fiyat 2000 tl ye yaın olabiir diye tahmin ediyorum.
Valla canim eger para isterlerse yeniden soyleyin baska merkezler bi defaya mahsus aliyor bu ucreti. Siz neden her yil icin ucret aliyorsunuz? Aglamayana meme yok. Gidiyoruz insan gibi fiyat sorup tedavi olmaya ama onlar bu geri planlardaki surecler icin herkezden baska paralar aliyorlar. Bide burda gecen biri yazmisti yillik bakim ucreti demisler. Bu nedir ya sanki embriyomu kuafore goturup sacini yaptiriyo. Cok komik ya. Bilmiyorum ama onlari tupe koyup dondurunca ondan sonra kaide deger pek bi islem yaptiklarini dusunmuyorum. Sanat2017 ile benim merkezim ayni kizlar bir defaya mahsus para odedik ve suresiz donduracaklar. Merkezimiz antalya tup bebek. Itiraz ettiginizde neresiymis o derlerse soylersiniz. Yaziktir ya insaf
Siz hangi klinik de tadavi oldunuz?
Esra erol da cok duydum bu doktoruAli osman koyuncuoğlu
Senin süreç nasıl gidiyor arkadaşım kaç gün olduEsra erol da cok duydum bu doktoru
Cevabin icin cook tsk ederim canim, insallah sonucun pozitif cikar allahim herkeze gönlünce versin :) Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahBen remzi abalı da tedavi gördüm transfer oldu sonucu bekliyorum
Arkadaşım 500 TL muayene ücreti bir kez oluyor
Ama taze transfer olmuyor yumurta toplama işlemi oluyor bir veya iki adet bekliyorsun Dr belirliyor sonra transfer olur o bir iki ay beklemede 900 TL ücret rahim dinlendirme ücreti adı altında alınıyor hakkımızda hayırlısı olsun
Dr beye diyecek sözüm yok bilgisi yerinde tam bir beyefendi kendisi
Senin süreç nasıl gidiyor arkadaşım kaç gün oldu
Benim 7. Günüm bekliyorum canım ben test yapmayacağım direk kan testiCok şükür. Hic bir his yokyarin sabah idrar testi yapicam bakalim.. bugün 5.gün az kaldi c.tesiye. senin nasil geçiyor. Idrar testi yapmican dimi:)
Bu bekleme duygusunu yaşamakta çok güzel bence:) ilk iki gün kötü de şimdi iyi. 5.gün embriyosu anne rahmine kac günde tutunuyor acaba bilgin varmi?Benim 7. Günüm bekliyorum canım ben test yapmayacağım direk kan testi
İlk 4-5 gün içinde tutunuyor diye biliyorumBu bekleme duygusunu yaşamakta çok güzel bence:) ilk iki gün kötü de şimdi iyi. 5.gün embriyosu anne rahmine kac günde tutunuyor acaba bilgin varmi?