- 4 Ekim 2017
- 59
- 64
- 36
- Konu Sahibi floransa17
- #16.681
Belli oldu Birisi kız birisi erkek caninMaşallah kuzularina senin kuzuların cinsiyeti bellimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli oldu Birisi kız birisi erkek caninMaşallah kuzularina senin kuzuların cinsiyeti bellimi
Benim gittiğim yer dondurma için yıllık 500 tl istiyordu fakat dinlendirme sırasında para istemediler. İlk transferden sonra kalan embriyolar için bu parayı alıyorlar.Rahim dinlendirme de embriyolar donduruluyor ya onun bekletme parası transfere kadar canım aslında bu 2017 de 500 TL verdim 6 ay bekledi diye ama bir ay bekleyenede aynı ücret veriyor peşin olarak
Rahim dinlendirme ücreti ne demek oluyo ? Hep görüyorum ama anlamadım canım7750 tüp bebek fiyati+900rahim dinlendirme+2100 dondurulacak embrio ücreti 1 yıllık +ilaçlar bu kişiye göre değişiyor. Remzi abalı da tedavi oldum evet kaldım nasipse dvm gelirse gebeyim
Bahçeci fulya da ilk transferden sonra 1500 TL verecektik dondurulmuş embriyo kalsa idi. 2018 de fiyat uçmuş gitmişBenim gittiğim yer dondurma için yıllık 500 tl istiyordu fakat dinlendirme sırasında para istemediler. İlk transferden sonra kalan embriyolar için bu parayı alıyorlar.
Dondurulmuş embriyo varmı senin canimBenden almadilar oyle bi para. Merkeze gore degisiyor sanirim. Benim ikinci regl de oldu transferim. Ama bizim merkez taze transfer yapmiyor. O yuzden belkide ilk tup bebek maliyeti icindedir bilemiyorum
Maşallah maşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim kuzulariniBelli oldu Birisi kız birisi erkek canin
NekadarcilekbirhayatRahim dinlendirme de embriyolar donduruluyor ya onun bekletme parası transfere kadar canım aslında bu 2017 de 500 TL verdim 6 ay bekledi diye ama bir ay bekleyenede aynı ücret veriyor peşin olarak
Canım bende opudan sonra donduruldu nisanda ilk transfer olacak ama benden 3 yıllık dondurma ücreti aldılar 1500 zaten 2 tane embriyo vardı ikisi de transfer olacaktı fazla mı almışlar benden yani
Varya allah yardimcimiz olsun dustukmu ellerine tamam. allah insanin kalbine vicdan merhamet versin. Transfer sonrasi kalanlar icin benden tup basina 600 aldilar. iki tup icin 1200 odedim ama benimki yillik degil isterse 5 yil dursun dedi. Yillik dondurma ucreti nedir ya allah islah etsinBenim gittiğim yer dondurma için yıllık 500 tl istiyordu fakat dinlendirme sırasında para istemediler. İlk transferden sonra kalan embriyolar için bu parayı alıyorlar.
O halde sıkışık olma bilgisi yanlış bilgi o teşekkür ederimBende üniversite hastanesinde yaptırdım idrara sıkışık değildim banada öyle birşey demediler
Seninki tuzlu olmuş bizim merkezde 900 TL olmuş o bekletme parası ben 2017 de 500 TL verdimCanım bende opudan sonra donduruldu nisanda ilk transfer olacak ama benden 3 yıllık dondurma ücreti aldılar 1500 zaten 2 tane embriyo vardı ikisi de transfer olacaktı fazla mı almışlar benden yani
Sagol canım Allah razı olsun inşallah sendende olumlu bır sonuç bekliyoruz Allahın izniyleMaşallah maşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim kuzularini
2 ay için 1500 verdik yani ben bi standartı vardır sanıyordum herkes tutturduğuna malesefSeninki tuzlu olmuş bizim merkezde 900 TL olmuş o bekletme parası ben 2017 de 500 TL verdim
Var arkadasim 3 tane. 2 si bir tupte duruyor. Biride baska tupte.Dondurulmuş embriyo varmı senin canim
Rahim dinlendirme de embriyolar donduruluyor ya onun bekletme parası transfere kadar canım aslında bu 2017 de 500 TL verdim 6 ay bekledi diye ama bir ay bekleyenede aynı ücret veriyor peşin olarak
Var arkadasim 3 tane. 2 si bir tupte duruyor. Biride baska tupte.
Taze transfer yapılmıyor bahcecide opuden sonra embriyolar donduruluyor onun için alıyorlarArkadaşlar rahim dinlendirme icin neden para alınıyor
Dinlenen bisey icin ne islem yapılıyor bunun aciklamasini bilen varsa yazabilir mi merak ettim sadece
Seninki tuzlu olmuş bizim merkezde 900 TL olmuş o bekletme parası ben 2017 de 500 TL verdim
Var arkadasim 3 tane. 2 si bir tupte duruyor. Biride baska tupte.
Varya allah yardimcimiz olsun dustukmu ellerine tamam. allah insanin kalbine vicdan merhamet versin. Transfer sonrasi kalanlar icin benden tup basina 600 aldilar. iki tup icin 1200 odedim ama benimki yillik degil isterse 5 yil dursun dedi. Yillik dondurma ucreti nedir ya allah islah etsin