- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- Konu Sahibi floransa17
- #16.661
Sağol canım dr bişey demedi.Bir kese var etrafı temiz dedi o zaman ama bugün halâ kanamam var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım dr bişey demedi.Bir kese var etrafı temiz dedi o zaman ama bugün halâ kanamam var.
Canimmmm Allah yardımcın olsun bebeğini sana bagislasin rabbim şifa versin sağlık versin tez zamanda .sıkıntılarından kurtarsın seni amin.Merhaba canm geçen gün yogun kanamayla gittim.Bir kese gördü düşük önleyici iğne verdi drum.Bugün yine kırmızı kan gördüm. Allah yardımcımız olsun.
Transfer oldun mu canm?Giremedim bugünlerde..
Sağol canım çok teşekkür ederim..Şimdi baktım da sen de pozitifi görmüşsün maşallah..Gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Canimmmm Allah yardımcın olsun bebeğini sana bagislasin rabbim şifa versin sağlık versin tez zamanda .sıkıntılarından kurtarsın seni amin.
Meraba canım benim ilk iki deneme negatif 3. Denememi serumla yaptım ve şükürler olsun ki ikizlerime hamileyimArkadaşlar merhaba bende nisan ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bahçeci fulya da tüp bebek yaptıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi acaba? Toplam ne kadar mâl oldu hangi doktorda tedavi gördünüz ve en önemli sorum hamile kaldınız mı? (Insallah hepiniz hamilesinizdir)
Bende yanlış anlamışım en önemli sorum yazmışsın ben serumla hamile kalan varmı anladım canım özürArkadaşlar merhaba bende nisan ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bahçeci fulya da tüp bebek yaptıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi acaba? Toplam ne kadar mâl oldu hangi doktorda tedavi gördünüz ve en önemli sorum hamile kaldınız mı? (Insallah hepiniz hamilesinizdir)
Maşallah kuzularina senin kuzuların cinsiyeti bellimiMeraba canım benim ilk iki deneme negatif 3. Denememi serumla yaptım ve şükürler olsun ki ikizlerime hamileyim
İnsallah o günde gelir BEYAZGULL
Bugün son bir yılın kağıtlarını temizliyordum
Hastane faturalari ilaçlar embriyo fotoğraflari
Gözümün önünden gecti herşey
Her birine ne umutla başladığım aklima geldi
Kaderimizde varsa günü belli o günü bilmiyoruz biz
Biz varız ben varım burda hepimiz bu süreçte büyuk umutlar ile bebegimize kavuşma mücadelesi veriyoruz hepimizin olacak Allah'ın izniyleİçim acıyor en kötüsü de içimi dökecek kimsem yok etrafimda
İçim acıyor en kötüsü de içimi dökecek kimsem yok etrafimda
Amin cümlemiz canım sagolasinSağol canım çok teşekkür ederim..Şimdi baktım da sen de pozitifi görmüşsün maşallah..Gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..
Biz varız ben varım burda hepimiz bu süreçte büyuk umutlar ile bebegimize kavuşma mücadelesi veriyoruz hepimizin olacak Allah'ın izniyle
İyi ki varsınız canım zaten burası biraz içimi rahatlatıyor. Rabbim yüzümüzü tez vakitte güldürsün hamileyim demeyi nasip etsin inşallahBEYAZGULL bizi bi biz anlariz gerçekten
O kadar ayni süreçlerden geçtikki
Birimizin sevincine kendi olayimizmis gibi seviniyoruz
Ayni şekilde birimiz üzüldüğünde ayni aciyi hissediyoruz sanki..
bu süreci burda birlikte geçirebildigimiz icin mutluyum.
Baska sayfalardaki geçmişteki kisilerin hikayelerine ara sira bakıyorum.. kimi istedigine bir ayda kavuşuyor kimi 1 yil kimi 10 yil..
maddi güç, yumurta ve sperm oldugu sürece denenebilir.. hala umut var..Allah tan umut kesilmez..
Bi de en önemlisi komşu akraba çevredeki “e artik yapın bi tane “ diyenlerin suratlarına yumruk atmak istesekte.. onlar var olmaya ve mantar gibi çıkmaya devam edecekler.. ben mümkünse karşılaşmamaya çalışıyorum o kisilerle..
Her negatif test sonucunda insanın dünyası başına yıkılıyo sanki.. bunu bizden baskasi anlayamaz..
Sen de bizim gibi arka arkaya tüp bebek denedigin icin aldigimiz hormonlar yüzünden de duygularimizi kontrol etmek cok zor..
Ben 40 li yaşlarda olmasam 30larda olsam yilda bir denerdim saniyorum..
Bir yilda 2-3 tup bebek bi insanin kaldirabilecegi bir süreç degil bence
Bize içini her zaman dökebilirsin canım..
Canım benim Allah yardımcınız olsun ne diyor Gogsen bey . Şudur budur diyorki yada baska bir tedavi oneriyormuİçim acıyor en kötüsü de içimi dökecek kimsem yok etrafimda
Aşılama yaptırdım ama idrara sıkışıklığı söylemediler canım o zamanArkadaslar merhaba,
Asilama yapilirken idrara sıkışık mı olmak lazim?? Şimdi bir yerde okudum ama emin olamadım.. Aşılama yaptiranlar yardımcı olabilir mi?
Tüp bebek transferinde sıkışık isteniyor aşılamada sıkışık istenmedi canım merkezinden teyit alArkadaslar merhaba,
Asilama yapilirken idrara sıkışık mı olmak lazim?? Şimdi bir yerde okudum ama emin olamadım.. Aşılama yaptiranlar yardımcı olabilir mi?
Aşılama yaptırdım ama idrara sıkışıklığı söylemediler canım o zaman
Teşekkür ederim adet olmayı bekliyorum aşılama için ama daha önce yaptıranlar dan duymamistim böyle bir detay . Üniversite hastanesin de yaptırıyorum bir şey soramıyorum ki hemen azarliyorlarTüp bebek transferinde sıkışık isteniyor aşılamada sıkışık istenmedi canım merkezinden teyit al
Bende üniversite hastanesinde yaptırdım idrara sıkışık değildim banada öyle birşey demedilerTeşekkür ederim adet olmayı bekliyorum aşılama için ama daha önce yaptıranlar dan duymamistim böyle bir detay . Üniversite hastanesin de yaptırıyorum bir şey soramıyorum ki hemen azarliyorlar
7750 tüp bebek fiyati+900rahim dinlendirme+2100 dondurulacak embrio ücreti 1 yıllık +ilaçlar bu kişiye göre değişiyor. Remzi abalı da tedavi oldum evet kaldım nasipse dvm gelirse gebeyimArkadaşlar merhaba bende nisan ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bahçeci fulya da tüp bebek yaptıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi acaba? Toplam ne kadar mâl oldu hangi doktorda tedavi gördünüz ve en önemli sorum hamile kaldınız mı? (Insallah hepiniz hamilesinizdir)
7750 tüp bebek fiyati+900rahim dinlendirme+2100 dondurulacak embrio ücreti 1 yıllık +ilaçlar bu kişiye göre değişiyor. Remzi abalı da tedavi oldum evet kaldım nasipse dvm gelirse gebeyim