- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.641
Canlarım hemen acile gittim kan verdim malesef yine negatif umutlandim 6 gün geçti adetim Rabbim ne olur artık aratma ne olur
Benimkiler evet melis & melina
Aralık ayında aynı dönem transfer olmuştuk canım Rabbim bana nasip etmedi ama senin bebeişlerin cinsiyeti bile belli olmuş çok sevindim maşşalah size sağlıkla doğsunlar inş.
Amin canim benim bende dua ettim hepimize rabbim insallah bizede hayirli ve saglikli evlatlar nasip ederfloransa17 @gulumse-hayata BEYAZGULL GlySn S Sabrsukurdua @Maviay1778 @Cekirdek32 bu mübarek gecede niyetimizi kabul etsin sağlıkla ve hayırlısı ile insallah rabbim dua ettim hepimize
floransa17 @gulumse-hayata BEYAZGULL GlySn S Sabrsukurdua @Maviay1778 @Cekirdek32 bu mübarek gecede niyetimizi kabul etsin sağlıkla ve hayırlısı ile insallah rabbim dua ettim hepimize
Arkadaşlar merhaba bende nisan ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bahçeci fulya da tüp bebek yaptıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi acaba? Toplam ne kadar mâl oldu hangi doktorda tedavi gördünüz ve en önemli sorum hamile kaldınız mı? (Insallah hepiniz hamilesinizdir)
Merhaba canm geçen gün yogun kanamayla gittim.Bir kese gördü düşük önleyici iğne verdi drum.Bugün yine kırmızı kan gördüm. Allah yardımcımız olsun.hayat_gun Dr gittin mi canım kese gormeye nasılsın
Merhaba canm geçen gün yogun kanamayla gittim.Bir kese gördü düşük önleyici iğne verdi drum.Bugün yine kırmızı kan gördüm. Allah yardımcımız olsun.
Transfer oldun mu canm?Giremedim bugünlerde..
Rabbim sağlıkla sana bağışlasın güzel haberler alırız inşallahMerhaba canm geçen gün yogun kanamayla gittim.Bir kese gördü düşük önleyici iğne verdi drum.Bugün yine kırmızı kan gördüm. Allah yardımcımız olsun.
Transfer oldun mu canm?Giremedim bugünlerde..
Tedaviniz hayırlı olsun ben bahçeci fulya da tedavi gordum Dr remzi abalıArkadaşlar merhaba bende nisan ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bahçeci fulya da tüp bebek yaptıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi acaba? Toplam ne kadar mâl oldu hangi doktorda tedavi gördünüz ve en önemli sorum hamile kaldınız mı? (Insallah hepiniz hamilesinizdir)
Adları ile yasasinlar insalllahBenimkiler evet melis & melina
Ben bahçeci fulyada tedavi gördüm, doktorum Güvenç Karlıkaya, eylülde başladım tedaviye, kasımda transfer oldum, hamileyim. Yaklaşık 13-14 bine yakın ödemeler çıktı. İlk denememdi, doktorumdan da çok çok memnunum.Arkadaşlar merhaba bende nisan ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bahçeci fulya da tüp bebek yaptıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi acaba? Toplam ne kadar mâl oldu hangi doktorda tedavi gördünüz ve en önemli sorum hamile kaldınız mı? (Insallah hepiniz hamilesinizdir)
Transferi beklerken oda dışında hastasina oda transfer yaptı çıkışta beni görünce selam verdi hayırlı olsun dedi güvenç beyBen bahçeci fulyada tedavi gördüm, doktorum Güvenç Karlıkaya, eylülde başladım tedaviye, kasımda transfer oldum, hamileyim. Yaklaşık 13-14 bine yakın ödemeler çıktı. İlk denememdi, doktorumdan da çok çok memnunum.
Melis bal arısı Melinada bal demek yunanca kökenli isimler
Maşallah canım inşallah güzel haberler alırsın..Allah yardımcımız olsun..Rabbim sağlıkla sana bağışlasın güzel haberler alırız inşallah
Transfer oldum bugün 3. Gun