- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- Konu Sahibi floransa17
- #16.621
Gnrcnn sen nasılsın cinsiyetleri belli oldumu bebislerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gnrcnn sen nasılsın cinsiyetleri belli oldumu bebislerin
Oyyy maşallah kızlar geliyor ne güzel rabbim saglkla kucağında göstersin kizceleriCanımm iyim sağolasın,2 kız olarak kesinleşti benimkiler.
Beşinci aya giricez artık herşey yolunda çok şükür,inanırmısın ne yaptın ne durumdasın yazayım diye girdim baktım sen yazmışsın yüreği güzelim,transferin olmuş ne zaman test günün kaç embriyomuz yerleşti
Oyyy maşallah kızlar geliyor ne güzel rabbim saglkla kucağında göstersin kizceleri
Çok mutlu oldum maşallah güzel haberine
Benim salı günü transfer oldu iki embriyo transferi oldu 31 mart test yapacagim
Hayırlı olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Canım evdeyim test gününe kadar
Bugün oğlanın Dr kontrolu vardi hastaneye gittik asansör kullandım gidip gelmek 1.5 saati buldu
Dün evime gelmek için iki saat yolculuk yaptim arabayla
Evde devamlı yatıyorum ev işi yapmıyorum
Önceden yemekler yapmıştım onları yiyoruz
Yarından sonra yemek yapacağım yemekler bitecek
Dr ağır iş kaldırma uzanma karın kaslarını germe dedi devamlı yatmak olmasin günde 30 dk yürüyüşü önerdi yokuş olmadan düz ayak yerde küçük adımlarla dedi
Canımm iyim sağolasın,2 kız olarak kesinleşti benimkiler.
Beşinci aya giricez artık herşey yolunda çok şükür,inanırmısın ne yaptın ne durumdasın yazayım diye girdim baktım sen yazmışsın yüreği güzelim,transferin olmuş ne zaman test günün kaç embriyomuz yerleşti
Merhaba arkadaşlar bugün benim adetimin 2.günüydü ve dondurulmuş tedavisi için doktora gittim. Ultrasona girdim rahim kalınlığı 9,3mm çıktı adetin 2.günü için çok fazla değil mi. Doktor açıklama yapma gereği duymadı Her zamanki gibi.
Bunu yaşayan bilgisi olan var mı
Yaa kızlar ben hala adet olmadım 34. Günüm bugün 5 gün gecikti dün akşam test yaptim çıkmadı bugun sabah yaptım çıkmamıştı şimdi eve geldim teste baktım hayali çizgi var gibi yada ben artık kafayı yemek üzereyim. Testı yükledim bana bişey deyin
floransa17 G gulumse-hayata BEYAZGULL GlySn S Sabrsukurdua @Maviay1778 C Cekirdek32 bu mübarek gecede niyetimizi kabul etsin sağlıkla ve hayırlısı ile insallah rabbim dua ettim hepimize
Canımm iyim sağolasın,2 kız olarak kesinleşti benimkiler.
Allah razı olsun rabbim gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallahA anneveoglusu transferin hayırlı olsun . İnşallah güzel sonuçlar alırsın . Bu arada herkese hayırlı kandiller .
sağol canım Allah razı olsunfloransa17 G gulumse-hayata BEYAZGULL GlySn S Sabrsukurdua @Maviay1778 C Cekirdek32 bu mübarek gecede niyetimizi kabul etsin sağlıkla ve hayırlısı ile insallah rabbim dua ettim hepimize
BEYAZGULL teste devam et istersen yarinda bi bak koyuluk artiyormu
Yada yarin kan ver icin rahat etsin
Ben icindeki kağıdı çıkarıp gün ışığında cama tutup bakmistim 13 ciktigi gün
20 nin altinda olunca silik cikiyo
Canlarım hemen acile gittim kan verdim malesef yine negatif umutlandim 6 gün geçti adetim Rabbim ne olur artık aratma ne olurBEYAZGULL canım kan testi ver canim inşallah rabbim mucizesini nasip etmistir