2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Gnrcnn sen nasılsın cinsiyetleri belli oldumu bebislerin

Canımm iyim sağolasın,2 kız olarak kesinleşti benimkiler.
Beşinci aya giricez artık herşey yolunda çok şükür,inanırmısın ne yaptın ne durumdasın yazayım diye girdim baktım sen yazmışsın yüreği güzelim,transferin olmuş ne zaman test günün kaç embriyomuz yerleşti

Yaa kızlar ben hala adet olmadım 34. Günüm bugün 5 gün gecikti dün akşam test yaptim çıkmadı bugun sabah yaptım çıkmamıştı şimdi eve geldim teste baktım hayali çizgi var gibi yada ben artık kafayı yemek üzereyim. Testı yükledim bana bişey deyin

Eklentiler

• 2018-03-22 18.11.00.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 62
Şimdi yüklediğim resimde pek görünmüyor gibi ama aksam yaptığım testte hiç çizgi yok ama bunda var gibi geldi bana. Yada benim gibi negatiften sonra adeti gecen oldumu

Oyyy maşallah kızlar geliyor ne güzel rabbim saglkla kucağında göstersin kizceleri

Çok mutlu oldum maşallah güzel haberine

Benim salı günü transfer oldu iki embriyo transferi oldu 31 mart test yapacagim

Oyyy maşallah kızlar geliyor ne güzel rabbim saglkla kucağında göstersin kizceleri

Çok mutlu oldum maşallah güzel haberine

Benim salı günü transfer oldu iki embriyo transferi oldu 31 mart test yapacagim

Çok dua ettik size bu gecede edeceğiz inşallah sende benim gibi iki melek taşıyacaksın arkadaşım ben çok umutluyum Allahın izniyle inşallah

Ben geçen transferde iki gün evdeydim sonra işe gidip geldim . Bu sefer bir hafta hiç değilse evde kalmak istiyorum . Yürüyüş kan dolaşımı için önemli bencede ama dikkat etmek lazım. Emeklerimiz boşa gitmesin inş. İzin alabilmişsin dikkat et yine de canım senden güzel haberler alıcaz inş çok umutluyum senden

Aralık ayında aynı dönem transfer olmuştuk canım Rabbim bana nasip etmedi ama senin bebeişlerin cinsiyeti bile belli olmuş çok sevindim maşşalah size sağlıkla doğsunlar inş.

Merhaba arkadaşlar bugün benim adetimin 2.günüydü ve dondurulmuş tedavisi için doktora gittim. Ultrasona girdim rahim kalınlığı 9,3mm çıktı adetin 2.günü için çok fazla değil mi. Doktor açıklama yapma gereği duymadı Her zamanki gibi.
Bunu yaşayan bilgisi olan var mı

Rahim kalinligi icin 13. Gun kontrol onemli
O gün kalinlik uygunsa transfer bir hafta sonra yapiliyor

BEYAZGULL teste devam et istersen yarinda bi bak koyuluk artiyormu
Yada yarin kan ver icin rahat etsin
Ben icindeki kağıdı çıkarıp gün ışığında cama tutup bakmistim 13 ciktigi gün
20 nin altinda olunca silik cikiyo

Masallah Gnrcnn cok tatlılar fotoğraf senin kizlarin heralde :))
İsimler belli mi

BEYAZGULL canım kan testi ver canim inşallah rabbim mucizesini nasip etmistir

BEYAZGULL canım kan testi ver canim inşallah rabbim mucizesini nasip etmistir
Canlarım hemen acile gittim kan verdim malesef yine negatif umutlandim 6 gün geçti adetim Rabbim ne olur artık aratma ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…