2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canlarım hemen acile gittim kan verdim malesef yine negatif umutlandim 6 gün geçti adetim Rabbim ne olur artık aratma ne olur

İnsallah o günde gelir BEYAZGULL BEYAZGULL

Bugün son bir yılın kağıtlarını temizliyordum
Hastane faturalari ilaçlar embriyo fotoğraflari
Gözümün önünden gecti herşey
Her birine ne umutla başladığım aklima geldi

Kaderimizde varsa günü belli o günü bilmiyoruz biz

Arkadaşlar merhaba bende nisan ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bahçeci fulya da tüp bebek yaptıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi acaba? Toplam ne kadar mâl oldu hangi doktorda tedavi gördünüz ve en önemli sorum hamile kaldınız mı? (Insallah hepiniz hamilesinizdir)

floransa17 floransa17 @gulumse-hayata BEYAZGULL BEYAZGULL GlySn GlySn S Sabrsukurdua @Maviay1778 @Cekirdek32 bu mübarek gecede niyetimizi kabul etsin sağlıkla ve hayırlısı ile insallah rabbim dua ettim hepimize

Allah razı olsun canım bende dua ettim dün akşam hepimize Rabbim kabul etsin inşallah

Arkadaşlar merhaba bende nisan ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bahçeci fulya da tüp bebek yaptıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi acaba? Toplam ne kadar mâl oldu hangi doktorda tedavi gördünüz ve en önemli sorum hamile kaldınız mı? (Insallah hepiniz hamilesinizdir)

Şimdiden hayırlı olsun tedavin arkadaşım benim bildiğim A anneveoglusu Bahçeci Fulya'da tedavi oldu o görünce sana bilgi verir

Arkadaşlar cuma sela ile ezan arası kehf süresi 84,85.ayetlerini 101 defa okuyup ne niyetiniz varsa yapın bu fırsat senede 1 defa Receb'in ilk cumasını degerlendirin. hayırlı cumalar

Merhaba canm geçen gün yogun kanamayla gittim.Bir kese gördü düşük önleyici iğne verdi drum.Bugün yine kırmızı kan gördüm. Allah yardımcımız olsun.
Transfer oldun mu canm?Giremedim bugünlerde..
Rabbim sağlıkla sana bağışlasın güzel haberler alırız inşallah

Transfer oldum bugün 3. Gun

Tedaviniz hayırlı olsun ben bahçeci fulya da tedavi gordum Dr remzi abalı
Transfer oldum salı günü test gününü bekliyorum
Ben drdan ve klinikten memnun kaldım
Ben tedaviye 2017 de başladım Miyon alındı klinikte ondan dolayı daha masraflı oldu 18 bin TL tuttu
Normalde 8-10 bin arasi tutuyordu ilaç dahil

Bahçeci fulya sayfaları var orda da bilgi alabilirsiniz

Benim takip ettiğim birçok arkadaşım hamile çok şükür

Ben bahçeci fulyada tedavi gördüm, doktorum Güvenç Karlıkaya, eylülde başladım tedaviye, kasımda transfer oldum, hamileyim. Yaklaşık 13-14 bine yakın ödemeler çıktı. İlk denememdi, doktorumdan da çok çok memnunum.

Ben bahçeci fulyada tedavi gördüm, doktorum Güvenç Karlıkaya, eylülde başladım tedaviye, kasımda transfer oldum, hamileyim. Yaklaşık 13-14 bine yakın ödemeler çıktı. İlk denememdi, doktorumdan da çok çok memnunum.
Transferi beklerken oda dışında hastasina oda transfer yaptı çıkışta beni görünce selam verdi hayırlı olsun dedi güvenç bey

X