2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ay canım valla öyle böyle dayandım zaten uyku hali çok oluyor ile yari uyuyor yari elimde tlf bakıp durdum :))) şükürler olsun insallah herkes bu denemesinde pozitif alacak ben çok inanıyorum
Canım ben yumurta toplama zamanı incir balpolen karışımı sumakli yogurt bol sumakli kıvırcik marul salatasi kivi ananas yedim . Hep pozitiftim hic olumsuz bisey gelmedi aklıma. Bol bol dua ettim .
Transfer sonrası az su içmiştim yarın saat hastanede yattım sonra lavobaya gidip cıktım. Ilaclarimi hep saatinde aldım tlf alarmını kurup. Ilk gün yattım sırtüstü.. ikinci gün yattım sırt üstü sadece tuvalet ihtiyacı ve yatak odasına gelirken kalktım birde yemek yerken oturdum. Sonraki 3,4,5, günler yattim ama her iki saate bir kalkıp yavaşça odalarda gezdim tekrar yattım.hic iş yapmadım yemeği falan pişirmiştim eşim işitip getirdi.
Neler yediğime gelince yumurta +transfer sonrası halada devam 3-4lt suyumu mutlaka mutlaka içtim.transfer sonrası yatarken hep tuvalete gitsem de su hayattir hesabı:)) sonra kivi ,havuçlu sumakli kivircik salatasi , ceviz, ozellikle doktorimun tavsiyesi ilikli kemik suyuna corba. Tek öğün olmak üzere transfer sonrası +yumurta toplama öncesi içtim 1 kase. Asla pirinç pilavı ekmek patlıcan kabak domates salatalık yemedim doktorum söyledi.mevsimi olmadığından .Bol sumakli yoğurt yedim. Kendimi sıcak tuttum.5.gün dus aldım hemen 10.dk. disari 1 hafta sonra cikip sadece 2 saat hava alip geldik.evde olasip durdum ama 4. Gün sonrası iş yapmadan bol bol dua ettim.allah yardım etti oldu insaalah. Buarada havuclu kivircikli salatayı transfer sonrası yedim hafif şeylerle geciştirdim kabız olmamak için.

Canım cok cok cok tebrikler.inşallah artık hep bole gusel haberler gelsin ve hayırlısıyla kucagımıza almakda nasip olsun.yaptıklarını okudumda kemik suyuna corbayı bende cok yapmıstım içmiştim tedavi sırasında ama bana doktorum dememişti ben sağlıklı die içiyordum.bide sumağı herşeye dokup yer olmustum oda sağlıklı die.şimdi sende de okuyunca yazayım dedim.Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah.katlanarak artsın degerin.

Canım cok cok cok tebrikler.inşallah artık hep bole gusel haberler gelsin ve hayırlısıyla kucagımıza almakda nasip olsun.yaptıklarını okudumda kemik suyuna corbayı bende cok yapmıstım içmiştim tedavi sırasında ama bana doktorum dememişti ben sağlıklı die içiyordum.bide sumağı herşeye dokup yer olmustum oda sağlıklı die.şimdi sende de okuyunca yazayım dedim.Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah.katlanarak artsın degerin.
Amin canım allah razı olsun insallllaaaahhh :KK200: doktor tavsiyeleri birde sizlerin bu topiğe baştan sona kadar yazdığınız herşeyi defalarca okudum herbirinizden allah binlerce razı olsun yolumu aydınlattınız :KK68: hepiniz iyiki varsınız

saol canım iyiyim. sen nasılsın ?
şükür oldum ya bu ay çok tuhaf oldu. dün doktora gittim. yeni bir transfer sürecine başlamış bulunmaktayım:)
inş bu sefer sonu güzel olur.10 gün sonra kontrole gidicem . hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

saol canım iyiyim. sen nasılsın ?
şükür oldum ya bu ay çok tuhaf oldu. dün doktora gittim. yeni bir transfer sürecine başlamış bulunmaktayım:)
inş bu sefer sonu güzel olur.10 gün sonra kontrole gidicem . hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

A anneveoglusu canım nasılsın?
evde dinleniyormusun? günlük hayatına devam mı ediyorsun ne dedi doktorun sana bilgi verirmisin biraz
Canım evdeyim test gününe kadar
Bugün oğlanın Dr kontrolu vardi hastaneye gittik asansör kullandım gidip gelmek 1.5 saati buldu
Dün evime gelmek için iki saat yolculuk yaptim arabayla
Evde devamlı yatıyorum ev işi yapmıyorum
Önceden yemekler yapmıştım onları yiyoruz
Yarından sonra yemek yapacağım yemekler bitecek:KK31:
Dr ağır iş kaldırma uzanma karın kaslarını germe dedi devamlı yatmak olmasin günde 30 dk yürüyüşü önerdi yokuş olmadan düz ayak yerde küçük adımlarla dedi

Canım evdeyim test gününe kadar
Bugün oğlanın Dr kontrolu vardi hastaneye gittik asansör kullandım gidip gelmek 1.5 saati buldu
Dün evime gelmek için iki saat yolculuk yaptim arabayla
Evde devamlı yatıyorum ev işi yapmıyorum
Önceden yemekler yapmıştım onları yiyoruz
Yarından sonra yemek yapacağım yemekler bitecek:KK31:
Dr ağır iş kaldırma uzanma karın kaslarını germe dedi devamlı yatmak olmasin günde 30 dk yürüyüşü önerdi yokuş olmadan düz ayak yerde küçük adımlarla dedi
Inşallah tutacak canım benimde ikinci gu n değerim 279 cıktı allaha şükür benimleler inanamıyorum hala rabbime binlerce şükür

Inşallah tutacak canım benimde ikinci gu n değerim 279 cıktı allaha şükür benimleler inanamıyorum hala rabbime binlerce şükür
Masallah maşallah çok sevindim güzel artmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bu gece duanda beni ve tüm isteyen arkadaşlara dua et canım benim

Masallah maşallah çok sevindim güzel artmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bu gece duanda beni ve tüm isteyen arkadaşlara dua et canım benim
Amin canım dualarındasınız her dakika annemde sürekli dualar ediyor sizlerden haberi var Allahım sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah hepimize . Ben hep ya şafi ya mübdi ya rahman okuyorum canım sende hep tekrarla elini karnına koyup

X