2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

progesteron iğneyi kaç gün vuruldun canım ? bide transfer öncesi ve sonrası ilaçlar ne kadar tutuyo tahminen
Hala vururluyorum canım transfer günü başladım yumurta toplama +transfee sonrasi ignelerr bizim raporsuz olduğundan birde eczacı depodan geliş fiyatına verdi 1500 falan digerleri yazılıyor zaten uygun

Ay canım valla öyle böyle dayandım zaten uyku hali çok oluyor ile yari uyuyor yari elimde tlf bakıp durdum :))) şükürler olsun insallah herkes bu denemesinde pozitif alacak ben çok inanıyorum
Canım ben yumurta toplama zamanı incir balpolen karışımı sumakli yogurt bol sumakli kıvırcik marul salatasi kivi ananas yedim . Hep pozitiftim hic olumsuz bisey gelmedi aklıma. Bol bol dua ettim .
Transfer sonrası az su içmiştim yarın saat hastanede yattım sonra lavobaya gidip cıktım. Ilaclarimi hep saatinde aldım tlf alarmını kurup. Ilk gün yattım sırtüstü.. ikinci gün yattım sırt üstü sadece tuvalet ihtiyacı ve yatak odasına gelirken kalktım birde yemek yerken oturdum. Sonraki 3,4,5, günler yattim ama her iki saate bir kalkıp yavaşça odalarda gezdim tekrar yattım.hic iş yapmadım yemeği falan pişirmiştim eşim işitip getirdi.
Neler yediğime gelince yumurta +transfer sonrası halada devam 3-4lt suyumu mutlaka mutlaka içtim.transfer sonrası yatarken hep tuvalete gitsem de su hayattir hesabı:)) sonra kivi ,havuçlu sumakli kivircik salatasi , ceviz, ozellikle doktorimun tavsiyesi ilikli kemik suyuna corba. Tek öğün olmak üzere transfer sonrası +yumurta toplama öncesi içtim 1 kase. Asla pirinç pilavı ekmek patlıcan kabak domates salatalık yemedim doktorum söyledi.mevsimi olmadığından .Bol sumakli yoğurt yedim. Kendimi sıcak tuttum.5.gün dus aldım hemen 10.dk. disari 1 hafta sonra cikip sadece 2 saat hava alip geldik.evde olasip durdum ama 4. Gün sonrası iş yapmadan bol bol dua ettim.allah yardım etti oldu insaalah. Buarada havuclu kivircikli salatayı transfer sonrası yedim hafif şeylerle geciştirdim kabız olmamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…