- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.581
Hala vururluyorum canım transfer günü başladım yumurta toplama +transfee sonrasi ignelerr bizim raporsuz olduğundan birde eczacı depodan geliş fiyatına verdi 1500 falan digerleri yazılıyor zaten uygunprogesteron iğneyi kaç gün vuruldun canım ? bide transfer öncesi ve sonrası ilaçlar ne kadar tutuyo tahminen
Amin canim darisi herkesi n başınaHayırlı olsun canım. İn şa Allah sağ salim tutunur sana yavrun, Allah yüzünü güldürür.
Etmezmiyim hep dualarındasınızmaşallah canım bizlere dua et :)
12-13 gün vurulacak yani o çok ağrılı diyorlar yaHala vururluyorum canım transfer günü başladım yumurta toplama +transfee sonrasi ignelerr bizim raporsuz olduğundan birde eczacı depodan geliş fiyatına verdi 1500 falan digerleri yazılıyor zaten uygun
canım çizik de attılar mı rahme senin histeroskopi deEtmezmiyim hep dualarındasınız
Hayırlı olsun canım insallah katlanarak artsın değerlerin Allah tamamına erdirsinAmin canim darisi herkesi n başına
Ay canım valla öyle böyle dayandım zaten uyku hali çok oluyor ile yari uyuyor yari elimde tlf bakıp durdum :))) şükürler olsun insallah herkes bu denemesinde pozitif alacak ben çok inanıyorumAy valla ben heycandan uyuyamadım
Nasi dayandin :))
Hadi gözün aydin
Kendine gelince bize yaz bakalım neler yaptin neler yedin ictin neye dikkat ettin?
Dedigim gibi 2018 in bizim baştaki negatif etkisini hayatgun kırdı simdi sen
Annveoglusu arkanizdan gelecek insallah
Amın canım insallah sende sağlıkla kucağına alıp soyyyle güzel bir kokusunu icine cektigin günleri sağlıkla gorursunHayırlı olsun canım insallah katlanarak artsın değerlerin Allah tamamına erdirsin
Yok canım atilmadicanım çizik de attılar mı rahme senin histeroskopi de
canım kürtajın kaç haftalıktıYok canım atilmadi
Canım 9.haftada alındı kese de ambriyo oluşur diye beklendi falancanım kürtajın kaç haftalıktı
Ağrıyor ama olsun değer:)))12-13 gün vurulacak yani o çok ağrılı diyorlar ya
doğru diyosun :)Ağrıyor ama olsun değer:)))
Her zaman dualarımdasınız Allah'ım herkese hayırlı zamanda bekletmeden hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.herbirimizin kucağı dolsun insallahtugken tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de dua et lütfen.
vardır herşeyde bir hayır . erken gebelik testi mi bu ? Daha önce görmedim.Bu arada tarihi geçmiş bir test varmış şimdi buldum yaptım
Eki Görüntüle 2126570
Döllenmenin 2 hafta önce olduğunu gösteriyor) keşke dün bulsaydım bukadar beklemezdim
Ovulasyon testi alırken n11 'den bunuda almışım . Normal test dijital ama erken de gösteriyor döllenmenin olduğu günü falan gösteriyor hepvardır herşeyde bir hayır . erken gebelik testi mi bu ? Daha önce görmedim.
Adetin 12 günü yapıldı canımKizlar histerskopiyi adetten kac gün sonra yaptirdiniz?