- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.541
Az önce arandim bu gün saat 4 te transfer olacak Allah'ın izniyle
Az önce arandim bu gün saat 4 te transfer olacak Allah'ın izniyle
Tesekk
Teşekkür ederim canım cevabin için. Peki transfer zamanına yakın mj başlamak doğru olur ben 3 ay sonra olucam büyük ihtimalle şimdiden içmeye başlamalı miyim cnm
Gozun aydin arkadasim dualarim seninleAz önce arandim bu gün saat 4 te transfer olacak Allah'ın izniyle
Yok canım ya nerdeee elim ayağım buz kesti ya hemen yazacağım sizlere çıksaydı bitugken artık çıkmıştır.
:) tamam tamam iyice sitrese girme inşallah değecekYok canım ya nerdeee elim ayağım buz kesti ya hemen yazacağım sizlere çıksaydı bi
Inşallah:) tamam tamam iyice sitrese girme inşallah değecek
Inşallah
Ayyy canim yaaa. hadi rabbim yuzunu guldursun. Annesine sıkıca tutunup hic birakmasinlar. Rabbim Guzel kalbinin mukafatini versin arkadasimfloransa17 hayırlısı ile aldım ikikuzumu
Allah sağlıkla ve hayırlısı ile tutunmalarini nasip etsin inşallah
floransa17 hayırlısı ile aldım ikikuzumu
Ay hadi hayirli olsun tatlim sıkı sıkı tutunsunlar annesine insallah pozitif haberlerinide alip sevinirizfloransa17 hayırlısı ile aldım ikikuzumu
Hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsun inşallah kuzuların :)floransa17 hayırlısı ile aldım ikikuzumu
Ayy canimmmmm Yarına kaldı sonuç artık bu saatten sonra çıkmaz valla ben de bekle bekle elimde tlf mahvoldumtugken
Özel hastanede 30 dakikada veriyorlar sonucu 50₺ sanırım
Şimdi kan versen 17:30 a cikar
Nerde veedinki bu kani
Sonucunu beklerken uyuya kalmışım:) uyaninca gözüm açılmadan telefona sarildim valal