2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Arkadaşlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için

Dr bir embriyo erken blast olduğu için 4. Gün embriyosu olarak transfer oldular dedi kesinlikle embriyolari kurtarma anne rahminde şanslarını demesinler düşüncesi ile transfer yapılmadı dedi

Herşey güzeldi çok sıkışmadim abartı su içmedim 4 bardak yetti son 30-40 dk içtim

Şu an çok huzurlu ve mutluyum Allah hakkımızda ne hayırlısını nasip etti ise kabulüm

İzin aldım ama test gününe kadar raporla devam edeceğim test tarihi 1 Nisan sanırım 31 Mart'ta yaparız testi floransa17

Kalan embriyo gelişimi yavaş olduğundan dondurulmadi

Aylardır beklediğim bir surecti hala transfer olduğuma inanamıyorum

Allahim kalbine gönlüne göre hayirlisini versinnn insallahhh. Bol bol dua ett olurmu?

Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeyi evladına kavuşmayı nasip etsin cnm

Canlarım şimdi cıktı sonuç 121.9

Ay valla ben heycandan uyuyamadım
Nasi dayandin :))
Hadi gözün aydin

Kendine gelince bize yaz bakalım neler yaptin neler yedin ictin neye dikkat ettin?

Dedigim gibi 2018 in bizim baştaki negatif etkisini hayatgun kırdı simdi sen
Annveoglusu arkanizdan gelecek insallah

Hayırlı olsun canım. İn şa Allah sağ salim tutunur sana yavrun, Allah yüzünü güldürür.

Ayrıca progesteron iğne için mucizevi bisey demişti mutlaka kullanılması gerekiyrmus. Ayrıca hap versiyonuda var ama fitil olarak kullanıyoruz.hem yan etkisi böyle azmış hemde vajinadan daha etkili oluyormus
progesteron iğneyi kaç gün vuruldun canım ? bide transfer öncesi ve sonrası ilaçlar ne kadar tutuyo tahminen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…