- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.561
Allahim kalbine gönlüne göre hayirlisini versinnn insallahhh. Bol bol dua ett olurmu?Arkadaşlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için
Dr bir embriyo erken blast olduğu için 4. Gün embriyosu olarak transfer oldular dedi kesinlikle embriyolari kurtarma anne rahminde şanslarını demesinler düşüncesi ile transfer yapılmadı dedi
Herşey güzeldi çok sıkışmadim abartı su içmedim 4 bardak yetti son 30-40 dk içtim
Şu an çok huzurlu ve mutluyum Allah hakkımızda ne hayırlısını nasip etti ise kabulüm
İzin aldım ama test gününe kadar raporla devam edeceğim test tarihi 1 Nisan sanırım 31 Mart'ta yaparız testifloransa17
Kalan embriyo gelişimi yavaş olduğundan dondurulmadi
Aylardır beklediğim bir surecti hala transfer olduğuma inanamıyorum
Ederim canım tabiki senin ne zaman transferAllahim kalbine gönlüne göre hayirlisini versinnn insallahhh. Bol bol dua ett olurmu?
Bende sonuç çıkmıştır diyordum geç oldu ama sonuç güzel olsun inşallahAyy canimmmmm Yarına kaldı sonuç artık bu saatten sonra çıkmaz valla ben de bekle bekle elimde tlf mahvoldum
Perşembe ınsallahEderim canım tabiki senin ne zaman transfer
Hayırlı olsun canım insallah sımsıkı tutunur kuzularin sana dualarim seninlefloransa17 hayırlısı ile aldım ikikuzumu
Allah sağlıkla ve hayırlısı ile tutunmalarini nasip etsin inşallah
Canım yaa çok sevindim allaA tamamına erdirsin inşallah gözumuz aydinCanlarım şimdi cıktı sonuç 121.9
Amin canım allah razı olsun . Seninde insallah güzel haberini alacağız allah yardımcın olsun ayyy hala inanamiyorumCanım yaa çok sevindim allaA tamamına erdirsin inşallah gözumuz aydin
Ayyy canım rüyalar gerçek oldu valla canımsın rabbim sanada yaşatsın insalllaahhh amintugken dün rüyama girdin 189 çıktı kmisti degerin belli olmadimi
Gozunuz aydin katlanarak devam etsinCanlarım şimdi cıktı sonuç 121.9
Gozunuz aydin katlanarak devam etsin
Gözün aydın canım katlanarak artsın inşallah sonucunCanlarım şimdi cıktı sonuç 121.9
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeyi evladına kavuşmayı nasip etsin cnmArkadaşlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için
Dr bir embriyo erken blast olduğu için 4. Gün embriyosu olarak transfer oldular dedi kesinlikle embriyolari kurtarma anne rahminde şanslarını demesinler düşüncesi ile transfer yapılmadı dedi
Herşey güzeldi çok sıkışmadim abartı su içmedim 4 bardak yetti son 30-40 dk içtim
Şu an çok huzurlu ve mutluyum Allah hakkımızda ne hayırlısını nasip etti ise kabulüm
İzin aldım ama test gününe kadar raporla devam edeceğim test tarihi 1 Nisan sanırım 31 Mart'ta yaparız testifloransa17
Maşallah canım katlanarak artsın inşallahCanlarım şimdi cıktı sonuç 121.9
Canlarım şimdi cıktı sonuç 121.9
maşallah canım bizlere dua et :)Amin allah razı olsunnn)))
Hayırlı olsun canım. İn şa Allah sağ salim tutunur sana yavrun, Allah yüzünü güldürür.Arkadaşlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için
progesteron iğneyi kaç gün vuruldun canım ? bide transfer öncesi ve sonrası ilaçlar ne kadar tutuyo tahminenAyrıca progesteron iğne için mucizevi bisey demişti mutlaka kullanılması gerekiyrmus. Ayrıca hap versiyonuda var ama fitil olarak kullanıyoruz.hem yan etkisi böyle azmış hemde vajinadan daha etkili oluyormus