2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar aranızda arı sutu polen karışımı kullanan vardı eski yazılara baktım göremedim nasıl kullaniyirz tam olarak ne yapmamız gerekir nereden alsak güvenilir olur yardimci olabilirmsnz

Evet kullandık guns_n_roses80
Arisutu bal polen propolis karışımını ahşap kaşıkla sabah kahvaltidan 2 saat sonra gibi yaninda badem veya cevizle yiyodum (sekerimi yükseltmesin diye)
Bunu opuya kadar yemistim

Saf arisutunu cam tupte ve kucuk kavanozda satiyolar ikisinden de kullanmistik eşim de ben de
Yumurta toplamaya bir hafta kala arisutunu biraktim kan sulandiriyor çünkü ( internette okumuştum ameliyattan once birakin yaziyor)
eşime yedirmistim opuya kadar saf arisutunu

Eşime de ginsenkli olan bi karışım var ondan yedirmiştim

Marka guvendigin istedigin bi marka olur iyi markalar var

Son düzenleme:
çok teşekkürler canım denemedigimiz bişey kalmasın istiyorum

Kızlar aranızda arı sutu polen karışımı kullanan vardı eski yazılara baktım göremedim nasıl kullaniyirz tam olarak ne yapmamız gerekir nereden alsak güvenilir olur yardimci olabilirmsnz
Canım ben arisutu egricayir marka aldım cam kapsül şişelerde 20 adet yumurta toplama öncesinde tukettim

Şimdi propolis kullanıyorum polen ve balı karıştırdım bir çay kaşığı tüketiyorum

Merhabalar.

Benim bir sorum olacaktı. Ofis histeroskopi yaptıran var mı aranızda. Yada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Kasım ayında yaptırdım narkoz altında yapıldı yaklaşık 10 15 dakika sürüyor sonrasında biraz kanamam oldu Birkaç gün sıkıntı olmadı şükürler olsun doktorun rahmin yapısını görmek ve tanımak maksatlı varsa sorunları gidermek için bu yolu tercih ediyorlar

Ne zaman basliycaksin 3. Ye guns_n_roses80
Seninle sürecimiz ayniydi
Bana kromozom testi yaptirdilar( mayista sonucu bekliyorum )
Histerskopi yaptırıcam
Pgt önerildi.
Senden neler istediler?
Cnm ben aslında bu ay başlamak istiyordum ama doktorum olmaz dedi genetik temiz çıktı histeroskopide 2.denemeden önce yaptırmıştm oda temiz çıkmıştı çok şükür cnm. Bana dhea diye bi ilac verdi 3 ay kullan dedi aslında yumurta degerimde sknti yoktu ama kalitesini arttırmaya yarıyormus doktor bi deneyelim dedi şimdi onun kullaniyrm. Sebepsiz olması gerçekten çok zormuş hersey bakiliyr ama elde bişey yok

Tesekk
Canım ben arisutu egricayir marka aldım cam kapsül şişelerde 20 adet yumurta toplama öncesinde tukettim

Şimdi propolis kullanıyorum polen ve balı karıştırdım bir çay kaşığı tüketiyorum
Teşekkür ederim canım cevabin için. Peki transfer zamanına yakın mj başlamak doğru olur ben 3 ay sonra olucam büyük ihtimalle şimdiden içmeye başlamalı miyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…