- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.521
A anneveoglusu kullanmıştı yardım eder canım görünce:)Kızlar aranızda arı sutu polen karışımı kullanan vardı eski yazılara baktım göremedim nasıl kullaniyirz tam olarak ne yapmamız gerekir nereden alsak güvenilir olur yardimci olabilirmsnz
Kızlar kan verdim geldim şimdi inşallah hayırlı güzel haberler verebilirim size
Kızlar aranızda arı sutu polen karışımı kullanan vardı eski yazılara baktım göremedim nasıl kullaniyirz tam olarak ne yapmamız gerekir nereden alsak güvenilir olur yardimci olabilirmsnz
Geç çıkıyor canım daha 12 de laboratuvara gönderiliyor öğleden sonra anca
Geç çıkıyor canım daha 12 de laboratuvara gönderiliyor öğleden sonra anca
Amin aminnn mideme ağrılar girdiAa amma uzatmislar
İnsallah guzel haber verirsin
çok teşekkürler canım denemedigimiz bişey kalmasın istiyorumEvet kullandıkguns_n_roses80
Arisutu bal polen propolis karışımını ahşap kaşıkla sabah kahvaltidan 2 saat sonra gibi yaninda badem veya cevizle yiyodum (sekerimi yükseltmesin diye)
Bunu opuya kadar yemistim
Saf arisutunu cam tupte ve kucuk kavanozda satiyolar ikisinden de kullanmistik eşim de ben de
Yumurta toplamaya bir hafta kala arisutunu biraktim kan sulandiriyor çünkü ( internette okumuştum ameliyattan once birakin yaziyor)
eşime yedirmistim opuya kadar saf arisutunu
Eşime de ginsenkli olan bi karışım var ondan yedirmiştim
Marka guvendigin istedigin bi marka olur iyi markalar var
çok teşekkürler canım denemedigimiz bişey kalmasın istiyorum
Canım ben arisutu egricayir marka aldım cam kapsül şişelerde 20 adet yumurta toplama öncesinde tukettimKızlar aranızda arı sutu polen karışımı kullanan vardı eski yazılara baktım göremedim nasıl kullaniyirz tam olarak ne yapmamız gerekir nereden alsak güvenilir olur yardimci olabilirmsnz
Kasım ayında yaptırdım narkoz altında yapıldı yaklaşık 10 15 dakika sürüyor sonrasında biraz kanamam oldu Birkaç gün sıkıntı olmadı şükürler olsun doktorun rahmin yapısını görmek ve tanımak maksatlı varsa sorunları gidermek için bu yolu tercih ediyorlarMerhabalar.
Benim bir sorum olacaktı. Ofis histeroskopi yaptıran var mı aranızda. Yada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Cnm ben aslında bu ay başlamak istiyordum ama doktorum olmaz dedi genetik temiz çıktı histeroskopide 2.denemeden önce yaptırmıştm oda temiz çıkmıştı çok şükür cnm. Bana dhea diye bi ilac verdi 3 ay kullan dedi aslında yumurta degerimde sknti yoktu ama kalitesini arttırmaya yarıyormus doktor bi deneyelim dedi şimdi onun kullaniyrm. Sebepsiz olması gerçekten çok zormuş hersey bakiliyr ama elde bişey yokNe zaman basliycaksin 3. Yeguns_n_roses80
Seninle sürecimiz ayniydi
Bana kromozom testi yaptirdilar( mayista sonucu bekliyorum )
Histerskopi yaptırıcam
Pgt önerildi.
Senden neler istediler?
Teşekkür ederim canım cevabin için. Peki transfer zamanına yakın mj başlamak doğru olur ben 3 ay sonra olucam büyük ihtimalle şimdiden içmeye başlamalı miyim cnmCanım ben arisutu egricayir marka aldım cam kapsül şişelerde 20 adet yumurta toplama öncesinde tukettim
Şimdi propolis kullanıyorum polen ve balı karıştırdım bir çay kaşığı tüketiyorum
Ben tedavi baslamadan bir ay öncesinde başlamistimTesekk
Teşekkür ederim canım cevabin için. Peki transfer zamanına yakın mj başlamak doğru olur ben 3 ay sonra olucam büyük ihtimalle şimdiden içmeye başlamalı miyim cnm
Az önce arandim bu gün saat 4 te transfer olacak Allah'ın izniyle
Bugün muuuuuuuAz önce arandim bu gün saat 4 te transfer olacak Allah'ın izniyle