- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.501
Canım çok şükür bi kaç gün kaldı transferine . Igne ilaç varmı tedavinde.benim günüm normalde salı bir gün önceden gidecektik (pazartesi) eşim şu koydu gününde gidelim dedi tamam dedim bende salı günü inşallah hayırlı güzel haberler alırım
Genişleme anlamında kullanılıyor. Acaba tüpler genişlemişti olduğundan fazla bilemedimCanlar rahim filmi mi başka doktora gösterdim bana
İki tüpte açık
Distalde dilate biraz
L/s iyi olabilir dedi bişey anlamadım ben anlayan var mı ne demek istediğini sorduğumda gel görüşelim dedi gidecek durumum yok malesef
11 gün canım doktor özellikle 12.gün demişti kagittada yazıyor .3.gün embriyosu
Peki tüpler genişse dogal olarak hamile kalamaz miyimGenişleme anlamında kullanılıyor. Acaba tüpler genişlemişti olduğundan fazla bilemedim
Peki tüpler genişse dogal olarak hamile kalamaz miyim
Sağol canım yaaa bilmiyorum ama normalde tüp bebek yaptırdığım doktor sol tüpün hasarlı demisti şimdi başka bir doktora gösterdim oda böyle dedi ikiside demedi muayene çağırıyor beni bende kendimi hazır hissetmiyorum gitsem mi bilemedimCanım biraz netten baktımda benim anladığım fallop tüplerinin 2 ucu var biri rahme biri yumurtalığa bağlı bunlardan sanırım rahme uzak olana distal diyorlar.artık distal hangi uçsa onda genişleme varmış ve L/s (laparoskopi) iyi olabilir diyor baktıklarımdan anladığım kadarıyla.bu genişleme genelde sıvı birikmesi kaynaklı olabiliyormus.en güseli doktoruna görünmen sanırım.birde hangi tup için solemişki bunu ikisinde de mi genişleme varmış?
Sağol canım yaaa bilmiyorum ama normalde tüp bebek yaptırdığım doktor sol tüpün hasarlı demisti şimdi başka bir doktora gösterdim oda böyle dedi ikiside demedi muayene çağırıyor beni bende kendimi hazır hissetmiyorum gitsem mi bilemedim
Sağol canım bir görüneyim o zamanCanım kontrole git bence cunku bir tedavi vs varsa oda zaman alır.tup bebege hazır dilsen onun için beklersin hemen baslamak zorunda dilsin.ama kontrole git sona daha zor olur belki bu durumun tedavisi.istemezsen tup bebege baslamazsın.inşallah gonlune gore olsun canım.
Canım çok şükür bi kaç gün kaldı transferine . Igne ilaç varmı tedavinde.benim günüm normalde salı bir gün önceden gidecektik (pazartesi) eşim şu koydu gününde gidelim dedi tamam dedim bende salı günü inşallah hayırlı güzel haberler alırım
Sagol canm teşekkür ederim.Darısı sana ve isteyen bütün arkadaşlara olsun inşallah..hayat_gun canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canm ben sabah 9 gibi akşam da 7 gibi kullanıyorum.Ara ara bende de fazla geldiği oluyor.hayat_gun sana sormak istediğim birsey vardi unuttum
Ceinone jeli sabah aksam hangi saatlerde kullandin?
Ben aksam 11 de kullanmıştım baya birikti iceride tedavi surecinde.
Sen kacta kullaniyodun?
Gerçekten öyle hissediyorum canm.İnşallah güzel haberlerini alırız..Amin canım gerçektenmi ayyy inşallah öyledir sen hamilesin sana doğmuştur
Amin insallllaaahhhhİğne kullanıyorum Progestran için
Estrofem prednol corasprin decavit kullanıyorum pazartesi embriyolar çözdürulecek
Salı günü güzel haberler alırız inşallah
amin canım benim sağolSagol canm teşekkür ederim.Darısı sana ve isteyen bütün arkadaşlara olsun inşallah..
Bem yaptırmadım ama sulu ultrasonda gecikme olabiliyor diye duymuştum geçmiş olsun.doktorunu ara istersen rahat edersinArkadaşlar merhaba;
Tüp bebek tedavim hüsran ile sonuçlanınca rapor alabilmek için ikinci aşılama yaptırmaya karar verdim. Geçen ay ki adetimde gittim ancak rahim duvarımın kalın olması sebebi ile Prof. SİS TESTİ (sulu ultrason) istedi yani rahim duvarında kist olabilir şüphesi . Adetim bittikten sonra 15. günde MART 5 te Gebelik testi yapıldı negatifti ve SİS testini yaptırdım. Çok şükür kist yok ama ben geciktim. en az 21 en fazla 28 günde bir adet olmam gerekirken şu an gecikme yaşıyorum. Test filan yaptırmadım gebelik değildir diye sizde SİS testi yaptırdınız mı? Yaptırıp gecikme yaşayan var mı?
Bem yaptırmadım ama sulu ultrasonda gecikme olabiliyor diye duymuştum geçmiş olsun.doktorunu ara istersen rahat edersin
Haklısın canım. Stres yapma olur inşallah:))Anladım çok teşekkür ederim. Bu haftada olmazsam giderim arayamıyorum Cerrahpaşa Tıp fakultesine gidiyorum. bi gördüğüm doktoru da bir daha göremiyorum kiii nerdeee aramak :)
Selam G gulumse-hayata
Doktorun ne dedi?
Benim sonuclar mayisa cikacak ancak
Bu süreçte hitserskopi yaptiricam
eger embriyo oluşursa Transfer en erken temmuz sanıyorum