2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Saol canım biraz daha beklemeliyim Ozaman olmadı doktora haber vereyim. benimde kimyasal olduğu için hemen sökülürüm vücut atar die düşündüm leke olup bitince tuhaf geldi.ben normal regli zamanı da çok ağrılı olurum ztn ağrıya hazırlıklıyım malesef . Biran evvel olsamda transfer sürecine başlasam . Senin sonuçlar çıktı mı canım ? Nasipse transfer ne zaman

Ben opudan 5 gün sonra tarlusal içmeye başladım. 5 gün ilaç içtim. İlaç bıraktıktan 3 gün sonra epey sancılı adet gördüm. Normal adetimin 2 gün öncesiydi.

Transfer için alınan ilaçlar sebebiyle düzen bozuldu sanırım saol canım bi kaç gün daha bekleyeyim olmadı doktora söyleyim bana da verir belki söktürücü

Selam G gulumse-hayata
Doktorun ne dedi?

Benim sonuclar mayisa cikacak ancak
Bu süreçte hitserskopi yaptiricam
eger embriyo oluşursa Transfer en erken temmuz sanıyorum

Canim simdi aklima geldin bakiyim dedim dualarla actim valla. Allahima cok sukur pozitifi gormussun. Gozunuz ayfin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah. Ikizler sanirim
Sağol canım benim çok teşekkür ederim.inşallah hayirlisiyla devam eder.Değerim 750ydi canm yanlış yazmışım. Sen nasılsın çocuklar nasıl canm?

Canlar rahim filmi mi başka doktora gösterdim bana
İki tüpte açık
Distalde dilate biraz
L/s iyi olabilir dedi bişey anlamadım ben anlayan var mı ne demek istediğini sorduğumda gel görüşelim dedi gidecek durumum yok malesef

BEYAZGULL selam
Sana histereskopi yapildi diye hatırlıyorum.
Zaten orda herseye bakiliyo ve olagan dışı bir durum varsa cozuluyo olmasi lazim ameliyat sırasında
Dogru mu hatırlıyorum?

Sağol canım benim çok teşekkür ederim.inşallah hayirlisiyla devam eder.Değerim 750ydi canm yanlış yazmışım. Sen nasılsın çocuklar nasıl canm?

hayat_gun sana sormak istediğim birsey vardi unuttum
Ceinone jeli sabah aksam hangi saatlerde kullandin?
Ben aksam 11 de kullanmıştım baya birikti iceride tedavi surecinde.
Sen kacta kullaniyodun?

BEYAZGULL selam
Sana histereskopi yapildi diye hatırlıyorum.
Zaten orda herseye bakiliyo ve olagan dışı bir durum varsa cozuluyo olmasi lazim ameliyat sırasında
Dogru mu hatırlıyorum?
Evet canim ama ben hala sorunun ne anlayamadım yaa kafam karışık doktorum sol tüpün hasarlı dedi sağa bişey demedi bende rahim filmimi başka doktora gösterdim oda böyle dedi nette de baktım bulamadım bisey

Canım herşey yolunda Şükür 20-21 Mart'ta transfer yapacak İnşallah Dr bey

Senin az kaldı hayırlısı ile güzel haberini alalım

@gulumse-hayata
Canım çok şükür bi kaç gün kaldı transferine . Igne ilaç varmı tedavinde.benim günüm normalde salı bir gün önceden gidecektik (pazartesi) eşim şu koydu gününde gidelim dedi tamam dedim bende salı günü inşallah hayırlı güzel haberler alırım

Evet canim ama ben hala sorunun ne anlayamadım yaa kafam karışık doktorum sol tüpün hasarlı dedi sağa bişey demedi bende rahim filmimi başka doktora gösterdim oda böyle dedi nette de baktım bulamadım bisey

Bi görüş istersen aklında kalmasin?
Tüpteki hasar tüp bebek surecinde cok sorun degil diye okumuştum. Onemli olan rahim yuzeyi embriyonun tutunacağı yuzeyin hazir olmasi lazim.
Beklenmedik durumlar çıkabiliyor benim ilk transferler hemen oldu ama simdi sürecim nerdeyse 6 ayi bulacak
Bence ara vermeden bi görüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…