2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

hayat_gun ikiz gebelik gibi görünüyor canım değerin maşallah
inşallah seninle güzel haberler devam eder arkadaşım

neler yedin içtin bu süreçte canım neler yaptın anlatırmısın

hayat_gun ikiz gebelik gibi görünüyor canım değerin maşallah
inşallah seninle güzel haberler devam eder arkadaşım

neler yedin içtin bu süreçte canım neler yaptın anlatırmısın
Canm değerim 750.Yine iyi galiba.:))
Seve seve size neler yaptığımı anlatacağım canm.İnnnşallah en yakın zamanda senin ve diger arkadaşların güzel haberlerini alırız.
İlk 3 gün wc ve yemek dışında kalkmadim. Hep yattım. Arada 5 dk falan yürüdüm.Kabız olmamak için transfer öncesinden komposto yapıp içmeye başlamıştım. Transfer sonrasi da akşamdan 4 tane gün kurusu kayısıyı akşamdan biraz su ekleyip sabah tukettim.
Transferin iki gün öncesinden başlayıp hergün büyük bir bardak taze sıkılmış havuç suyu içtim. Halâ iciyorum devam etsem mi emin olamadım. Transferin bir gün öncesinden günde iki dilim ananas,bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği,fındık, ceviz, badem,kuru dut ve bol su tükettim genelde 3lt içtim. Sabah kahvaltida süt,peynir,yumurta falan yedim.Günde 1 kase yoğurt yemeye çalışıyorum.Yatma konusunda ilk 3 günden sonra yatmadim değil yine hep yattım ama ilk 3 gün wc ve yemek dışında neredeyse hiç kalkmadim.Bir iki defa 5 dk falan yürümüşümdür. Ama diğer günler Biraz daha kalktım yürüdüm ama hiç egilmedim.İş yapmadım. Bir de gunde iki defa crinonejel kullanıyorum.İlk günden itibaren her uyguladığımda 1 2 dk bekleyip sonra kalkıp 15 dk yürüdüm. Emilimini arttırıyor yürümek ve hep dua ettim canm.İnşallah değerim katlanır. Geçen sefer yine tuttu ama katlamadi.Rabbim kimsenin emeğini araya vermesin innnşallah..

Bir de transfere çok sıkışık girmedim.Hafif wc ihtiyacı vardı okadar.Sedyeyle geldim ve iki saate yakın sedyede kaldım. Eve gidince wcye geçtim kızlar.

Bir de transfere çok sıkışık girmedim.Hafif wc ihtiyacı vardı okadar.Sedyeyle geldim ve iki saate yakın sedyede kaldım. Eve gidince wcye geçtim kızlar.

Masallah hayat_gun tebrikler canım
Gözün aydin
Aldığın ekran görüntülerinin faydası olmuş demekki :) transfer sonrasi neler yaptilar diye..
Bizde kaydedip yapalim
Darısı diğer kızlarımıza

Ne kadar su içmiştin hatirliyomusun?

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun canımmm Kaçıncı gün embriyosuydu kaliteleri neydi canım darısı bize olsun inş
Çok teşekkür ederim canım benim.Allah razi olsun..Darısı inşallah sizlere olsun.Biri 5.diğeri 6.gün embriyosu olması lazım. Havuz yapmıştık çünkü. Kalitesiyle ilgili bişey söylemediler canım.

Sağol canım benim çok teşekkür ederim..İnnnşallah enn yakın zamanda sizlerin güzel haberini alalım..Evet sürekli ekran görüntüleri aldım. Az önce aklıma onlar geldi yine..:)Suyu genelde 3 litre bazen de 3 litreye yakın içtim canm.Afedersiniz wcye hiç ikinmamaya çalıştım. Akşamdan 4 tane gün kurusu kayısıyı suda bırakıp sabahında tukettim.Transfer zamani evde zaten su icmistim ama wcye geçtim en son.Hiç su içmeden girdim yani.Ama 11 de transfer olacaktım.İki saat sonra yani 1e doğru oldum.O arada wc ihtiyacı hissetmeye başlamıştım.

Canımmm cok cok tebrik ederim Allah kucagına hayırlısıyla almayıda nasip etsin inşallah.buaralar pek olumlu haberler gelmiodu korka korka girdim bakmaya senin sonucuna.Allaha şükürler olsun inşallah devamını diğer arkadaslar getirsin.cok coo tebirk ederim.

Çok teşekkür ederim canım benim.Allah razi olsun..Allah güzel gönlünüze göre versin.İnşallah değerim katlar canm.Bundan sonra inşallah güzel şeylerle karşılaşırız. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın,anne olmayı hakeden kimsenin kucağıni boş birakmasin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…