2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

hayat_gun hayat_gun hayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla tamamlarsın inşallah. Allah hep böyle güzel haberler yaşatsın hepimize
Sağol canım çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.İnşallah en yakın zamanda sizlerin de güzel haberini aliriz..

Sağol canım benim çok teşekkür ederim..İnnnşallah enn yakın zamanda sizlerin güzel haberini alalım..Evet sürekli ekran görüntüleri aldım. Az önce aklıma onlar geldi yine..:)Suyu genelde 3 litre bazen de 3 litreye yakın içtim canm.Afedersiniz wcye hiç ikinmamaya çalıştım. Akşamdan 4 tane gün kurusu kayısıyı suda bırakıp sabahında tukettim.Transfer zamani evde zaten su icmistim ama wcye geçtim en son.Hiç su içmeden girdim yani.Ama 11 de transfer olacaktım.İki saat sonra yani 1e doğru oldum.O arada wc ihtiyacı hissetmeye başlamıştım.
Canım :halay::halay:tebrikler ilk güzel haberi verdin inşallah arkandan gelicez sırayla :) allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla devam etsin inşallah :nazar:

Günaydın kizlar :) uzun zamandır bu topikden bildirim alamadım niye bilmiyorum :)
İlk buraya yazmıştım bende şimdi 15 haftalik oldum bile ilk denememde pozitifi gördüm . İnşallah darısı hepinizin başına olsun takipteyim sizi yine de bundan sonra da :) :anneadayı:
canım merhaba bebeğin hayırlı olsun darısı bize inş :) nasıl oldu sürecin kaç toplandı kaçıncı güne gitti dondurulmuş mu transfer oldu :) bide sorununuz var mıydı canım benim de ilk deneme olacak cok heyecanlıyım

canım merhaba bebeğin hayırlı olsun darısı bize inş :) nasıl oldu sürecin kaç toplandı kaçıncı güne gitti dondurulmuş mu transfer oldu :) bide sorununuz var mıydı canım benim de ilk deneme olacak cok heyecanlıyım
Selam canım en başta problem eşimde olarak görüldü sperm sayısı 2 milyon morfoloji 1 ve ileri hareket de iyi değildi. Sonra benim rahmimin y şeklinde olduğunu öğrendik ve histereskopi oldum. Sonrasında 31 yumurtam toplandi 23 ü döllendi ve 8 tanesi 5. Güne geldi.
Çok yumurta toplandığı için donduruldu ve 2 adet sonra transfer oldum 2 tane koyuldu 1 tanesi tuttu çok şükür şimdi 20 sinde cinsiyet ogrenicez inşallah gosterirse :)

Selam canım en başta problem eşimde olarak görüldü sperm sayısı 2 milyon morfoloji 1 ve ileri hareket de iyi değildi. Sonra benim rahmimin y şeklinde olduğunu öğrendik ve histereskopi oldum. Sonrasında 31 yumurtam toplandi 23 ü döllendi ve 8 tanesi 5. Güne geldi.
Çok yumurta toplandığı için donduruldu ve 2 adet sonra transfer oldum 2 tane koyuldu 1 tanesi tuttu çok şükür şimdi 20 sinde cinsiyet ogrenicez inşallah gosterirse :)
kaliteleri nasıldı transfer edilenlerin canım bana da 2 tane transfer edilecek 5. gün allahın izniyle :) benimde donduruldular canm

kızlar merhabalar bir şey sormak istiyorum sizlere
benim 6 martta transferim olacaktı iptal oldu. 8 marta kadar ilaçları kullandım sonra bıraktım sonra 11 mart gibi iki üç gün süren lekelenmem oldu ancak sökülemeden bitti hala regli olmadım. sizler ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra regli oldunuz?

benim 6 martta transferim olacaktı iptal oldu. 8 marta kadar ilaçları kullandım sonra bıraktım sonra 11 mart gibi iki üç gün süren lekelenmem oldu ancak sökülemeden bitti hala regli olmadım. sizler ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra regli oldunuz?
Canım transfer iptal olunca tarlusal ilaç verdi Dr bana sana verilmedi mi

Selam G gulumse-hayata
Kimyasal gebelik sonrasi pazartesi biraktim pazar olmustum
Bir hafta sonra nerdeyse
Agrisi biraz farkliydi ilk gece
ayaklarını sıcak tutmaya çalış
Ben sıcak su torbasini ılık yapip karnımın üstüne (yumurtaliklarima degdirmeden ) bırakmıştım gece ağrıyı biraz hafifletmişti bi de parol almıştım 2 tane aralıklarla
Herkeste ayni olmayabilir seninki hafif geçer umarım

Ben opudan 5 gün sonra tarlusal içmeye başladım. 5 gün ilaç içtim. İlaç bıraktıktan 3 gün sonra epey sancılı adet gördüm. Normal adetimin 2 gün öncesiydi.

Canım :halay::halay:tebrikler ilk güzel haberi verdin inşallah arkandan gelicez sırayla :) allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla devam etsin inşallah :nazar:
Sağol canım Allah kimsenin kucağını boş birakmasin.Senin sonucun başından beri pozitif gibi geliyor bana.İnşallah güzel haberlerini alırız canım.

X