2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Tamam canım ev içi yürüyüş ve dışarda da hafif yürüyüşler güzel gelecektir sagolu iyiki varsınız

hesaplıyorum 1 nisan test günü görünüyor şaka gibi olacak bana sonuç her şekilde :)))
Ayyyyyy canımmmmm inşallah ya hepimiz test günü hamileyim yazalım inşallah olumlu şaka ile gelecek sana 1 nisan güzel gün bizim evlilik yıl dönümümuz

Ayyyyyy canımmmmm inşallah ya hepimiz test günü hamileyim yazalım inşallah olumlu şaka ile gelecek sana 1 nisan güzel gün bizim evlilik yıl dönümümuz
inşallah inşallah canımmm
evlilik yıldönümünde 3-4 kişi olarak kutlarsınız inşallahh

Transferin hayirlı olsun inşallah...Ay valla bi ben dikkat etmedim galiba dışarida çıktım, ılık olmak kaydıyla dusta yaptım , yemekte yaptım...Doktorum zaten asla yatma dedi, sadece ağır kaldırma, yukarı uzanma(yani tüm hamilelerin yapmamasi gereken şeyler) 3 gün sonra günlük yaşantına devam et dedi..Bakalım pazartesi görecegim umarim pişman olmam..

yemek yapmakla birşey olmaz arkadaşım benimde kimsem yok eşimde çok becerikli bir adam değil transfer öncesi iki günlük yemek yaparım onu yeriz sonrası allah kerim...
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşım

Çok az kalmış ayyy hadi hayırlı haberler al inşalah . Aslında yapılan şeyler boş Rabbim can verecekse taşada veriyor. Bizimki sadece söylemi iyi olur böylemi iyi olur falan . Çok okudum burada yatan tutmuş yatmayan tutmamış yada yatmayan tutmuş yatan tutmamış kader kısmet

Amin canım bende transfer günü öncesi çorba, bakliyat, et haşladım falan herşeyi ayarladım eşim isitip getiriyor benimde kimsem yok yanımda. Yemek yapıp koymanın çok büyük avantajı oluyor bence

Aynen canım ilk günler dikkat et.İnşallah hepimiz güzel haberler veririz.Ben de dünden bu yana hafif hafif yatmayi azaltıyorum.Benim test günüm 15 Mart Perşembe günü canım..Ondan once P.tesi günü bir serum takilacak.Rabbim hiçkimsenin emeğini araya vermesin,açılan ellerimizi boş çevirmesin. Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin..Hayırlı Cumalar diliyorum herkese..

Amın canım amiiiinnnn benimde 19 mart
Hayırlı cumalar canım

Kizlar bu arada doktor bana ilikli dana kemiği VARYA ONU HASLAYIP SUYUNU SÜZÜP KEMIGIN ILIGINI KÜÇÜK KAŞIKLA ÇIKARIP SUYUN ICINE KÖY VE BUNUNLA ÇORBA YAP DEDI SADECE 1 ÖĞÜN IC DEDI.SIZDE YAPIN SIFA OLSUN INŞALLAH BEN SONRASI Blenderden geçirdim ÖYLE çorba yaptım transfer sonrası içmek için

Rabbim hepimizin emegini boşa çıkarmasın inşallah..ilk tecrübem inşallah da son olur ama eğer bir daha denemek zorunda kalırsam daha temkinli olurum heralde annemi falan çağırırim yanima
Öyle valla kısmette varsa olur..Mesela dün Bülent Tıraşın bir yazısını okudum o da aksine dikkat etmeyin diyor neredeyse..Hatta normalde sigara yada alkol tuketiyorsanir bu surecte azaltmak kaydiyla tuketebilirsiniz yazmis..Dedim o kadar da yok artık ben sigara kullanan birisi olarak bu süreçte bıraktım..Bu riski alamazdım yazık gunah..Dedigin gibi Rabbim ol dediyse her harukarda olacak..

Herkese selam Ben 36 yasinda yumurta rezervlerinde azalma olan ve buguneKadar cok AZ adet goren biriyim.3 ay oncebasarisiz tup bebek denememiz ve histeropkopi ameliyati yasadim. Son iki,aydir da beslenmeme dikkat ettim ve bol su ictim 2 gun once adet oldum vegencligimde oldugum gibiydi. Kanamam oldukca fazlalasti . Sormak istedigimseacaba beslenme ve bol suyla yumurta rezervlerindeki azalmayi yenmis olabilirmiyim bu ay adetimin iyi olmasi iyiyumurtladigim anlamina mi geliyor sizce

Kanama yoğunlugu öncesinde yediginiz birseyden de olabilir belki..
Amh niz kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…