- 20 Mayıs 2009
- 699
- 1.095
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.341
Yok canım bende transfer olamadımteşekkür ederim canım nasip değilmiş demek vakti zamanı gelmemiş. hemşire ile konuştum regli sonrası gelsin demiş kimyasal yaşadığımı söylemiş ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini söylememiş mesaj attım bakalım ne dicek. zaten ilaçları bıraktırdılar bugün büyük olasılık bir kaç gün içinde regli olurum. sen transfer oldun mu canım yazılanları okuyamadım kusura bakma
kızlar merhaba ben iki gün önce transfer olacaktım transfer iptal oldu sebebi ise ;
transfer öncesi kan vermeye gittim progesteron ve e2 değerlerine bakmak için . progesteron değerim 40 çıkmış ve bu kadar yüksek çıkması imkansız die apar topar hastaneye çağırdılar beta hcg yapmak için o sırada embriyolar çözdürülmedi tabi.kan değerine göre hamile olduğumu öğrendim ,değerim 19 gelmişti. bgn yani iki gün sonra katlanmış mı die değer tekrar kan verdim ve negatif çıktı kimyasal gebelik yaşandığı söylendi doktorum tarafından .şimdi ben tekrardan kimyasal yaşadığımamı üzüleyim , transferimin iptal oluşuna mı ? herşey nasip kısmet ama sevincimin yarım kalmasına çok üzgünüm. transfer öncesi kullanılan ilaçlar sebebiyle imkansız denmişti hamile kalman bu bir mucize dendi bütün hastane bu olayı öğrendi herkes tebrik etti bugün böyle bir sonuçla karşılaşmam çok canımı acıttı. Rabbim beterinden saklasın ama bunla beraber ikinci kimyasal bir dış gebelik oldu sanırım genetik sıkıntı var bizde
elimzde kalan iki embriyo var sizce onlara pgt yaptırsam mı transfer öncesi bi akıl verin
tugken transferinde basarilar
S Sabrsukurdua aradilarmi embriyolarin nasil?
A anneveoglusu 10 gün kaldi di mi transfere nasilsin?
Canim ne dicemi bilemedim gercekten ama herseyin hayirlisi demek da zamani var doktorunla gorus bence pgt yaptirabilirsin kayiplarindan dolayi belki bu vesile olur saglikli olani sana koyarlar ve pozitif sonucu alirsin bida uzulmezsin her şer gibi görünen bir olayın altinda hayır vardir sen içini ferah tut..
Yok canım bende transfer olamadımdün hastaneye giderken doktor aradı ve embriyonun sağlıklı olmadığı transfer edersekte sonuç alamayacağımızı söyledi transfer iptal edildi
bende senden haber varmı diye sayfaya baktım mesajını büyük bir mutluluk içinde okurken sonradan resmen canım yandı. hayal kırıklığını üzgünlüğünü çok iyi anlıyorum. bunlar rabbimin bir sınavı kardeşim. her türlü sınavdan geçiyoruz bu süreçte...
PGT yaptır derim arkadaşım bu senin için en iyisi en azından bundan mı şundan mı demeden neyse allahtan kabulüm dersin inşallah herşey gönlünce olur bir tanem. Bende şaşkınım yumurtalar baskılanırken transfer için sen mucize yaşamışsın anlaşılan gebe kalarak. inşallah rabbim emeklerinin karşılığını gösterir bir tanem.
uzun zamandır sende bu yolda mücade veriyorsun yaşın 31 daha çok şansın var bunu unutma yılmadan en doğru kararlar ile güzel sonuca ulaşacaksın inşallah
desteğin için saol canım benim. aynen bir mucize oldu ama çabuk sonlandı vardır bunda da bi hayır. ilginç olanı yumurta baskılanırken hamile kalmam zaten. geçen ay rahim filmi çektirdim o işe yaradı demek ama işte ilaç alınca sağlıklı olmadı sanki embriyo blki bu süreçte transfer için ilaçları kullanmasaydım sağlıklı bi gebelik olucaktı. gerçi bu söylediklerimi hepsi varsayım . bunu yaşamam gerekiyormuş yaşadım bitti. progesterona o gün bakmasalardı beta hcg yapılmayacaktı ve hamile olduğumu bile bilmeyecektim. yaşım küçük ama yaşadıklarım büyük aslında .hakkımızda hayırlsı olsun sizden güzel haberler alırız inş. bu ay
canım benim transfer 19-22 Mart arası olacak embriyoların durumuna göre bekliyorum ilaçlara devam 16 martta kontrol var canım
sen nasılsın yaptırdın mı testleri sonuçlar çıktımı
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alıcazfloransa17 , A anneveoglusu çıktım transferden normalde saat 13.30 daydi ama geç aldılar içeri. 15:50 'de girdim içeri iki embriyo transfer edildi yarim saat dinlendim şimdi eve geldik .bekleyiş başladı şükür
Amin Allah razı olsun. 12 gün sonra inşallah güzel haberler veririm.insallah rabbim seninde baş koydugun bu yolda sıkıntısız güç olmadan emeğine kavustururHayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alıcaz
Test günün ne zaman ?
Transferin hayırlı olsun canım..Rabbim yavrularını hayırla sağlıkla kucağına versin inşallah..Nasıl geçti transfer?Dinlenme konusunda nasıl yapmayi düşünüyorsun? 3.günüm dinleniyorum sürekli ama drlar da yatmayi pek önermiyor. Hayırlısı olsun diyelim..Amin Allah razı olsun. 12 gün sonra inşallah güzel haberler veririm.insallah rabbim seninde baş koydugun bu yolda sıkıntısız güç olmadan emeğine kavusturur
Hayırlı olsun, 12 gün sonra güzel haberlerle gel inşallah.floransa17 , A anneveoglusu çıktım transferden normalde saat 13.30 daydi ama geç aldılar içeri. 15:50 'de girdim içeri iki embriyo transfer edildi yarim saat dinlendim şimdi eve geldik .bekleyiş başladı şükür
Canım hayırlı olsun sağlıkla tutunsunlar insallinfloransa17 , A anneveoglusu çıktım transferden normalde saat 13.30 daydi ama geç aldılar içeri. 15:50 'de girdim içeri iki embriyo transfer edildi yarim saat dinlendim şimdi eve geldik .bekleyiş başladı şükür
Sağol canım darısı başına inşallah dinleniyorum bol bol :))) 3.gün evetCanım hayırlı olsun sağlıkla tutunsunlar insallin
3. Gün embriyosu oldular dimi artık güzel haberler bekliyoruz
Rapor aldın mı evde dinlen çok yatma ara ara dolaş
Amin inşallah:)Hayırlı olsun, 12 gün sonra güzel haberlerle gel inşallah.
Amin inşallah sonu cooook güzel olurKizlar cok sukur 5. Gune 4 tane blast gelmis4 de donmusum vardi 8 tane pazartesi gunu pgt icin ankaraya gitcek bakalim 15 gune gelir sonuc dediler ona gore transfer hazirligina baslicaz hakkimizda hayirlisi olsun rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah bu yolun sonu guzel biter
Hayirli olsun canim sana sıkı sıkı tutunsun bebişlerin pozitif haberlerinde duyariz insallahfloransa17 , A anneveoglusu çıktım transferden normalde saat 13.30 daydi ama geç aldılar içeri. 15:50 'de girdim içeri iki embriyo transfer edildi yarim saat dinlendim şimdi eve geldik .bekleyiş başladı şükür