2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yok canım bende transfer olamadım dün hastaneye giderken doktor aradı ve embriyonun sağlıklı olmadığı transfer edersekte sonuç alamayacağımızı söyledi transfer iptal edildi

bende senden haber varmı diye sayfaya baktım mesajını büyük bir mutluluk içinde okurken sonradan resmen canım yandı. hayal kırıklığını üzgünlüğünü çok iyi anlıyorum. bunlar rabbimin bir sınavı kardeşim. her türlü sınavdan geçiyoruz bu süreçte...

PGT yaptır derim arkadaşım bu senin için en iyisi en azından bundan mı şundan mı demeden neyse allahtan kabulüm dersin inşallah herşey gönlünce olur bir tanem. Bende şaşkınım yumurtalar baskılanırken transfer için sen mucize yaşamışsın anlaşılan gebe kalarak. inşallah rabbim emeklerinin karşılığını gösterir bir tanem.

uzun zamandır sende bu yolda mücade veriyorsun yaşın 31 daha çok şansın var bunu unutma yılmadan en doğru kararlar ile güzel sonuca ulaşacaksın inşallah

aynen öyle canım hayırlısı değilmiş demekki. bakalım doktor ne dicek pgt yaptırmakta ayrı masraf bakalım biraz düşünmem gerek saol canm

Yok canım bende transfer olamadım dün hastaneye giderken doktor aradı ve embriyonun sağlıklı olmadığı transfer edersekte sonuç alamayacağımızı söyledi transfer iptal edildi

hakkında hayırlısı olsun canım üzüldüm ama transfer olup negatif olmasından daha iyi olmuş böyle olması. Rabbim sağlıklı embriyolar nasip etsin inş. tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inş.

desteğin için saol canım benim. aynen bir mucize oldu ama çabuk sonlandı vardır bunda da bi hayır. ilginç olanı yumurta baskılanırken hamile kalmam zaten. geçen ay rahim filmi çektirdim o işe yaradı demek ama işte ilaç alınca sağlıklı olmadı sanki embriyo blki bu süreçte transfer için ilaçları kullanmasaydım sağlıklı bi gebelik olucaktı. gerçi bu söylediklerimi hepsi varsayım . bunu yaşamam gerekiyormuş yaşadım bitti. progesterona o gün bakmasalardı beta hcg yapılmayacaktı ve hamile olduğumu bile bilmeyecektim. yaşım küçük ama yaşadıklarım büyük aslında .hakkımızda hayırlsı olsun sizden güzel haberler alırız inş. bu ay

G gulumse-hayata saskiniz gerçekten iyiki test yapılmış
İlaclari kullanmasaydim belki saglikli gebelik olacaktı dedigin ilaclar hangileri?
Gebe kaldin ama belki embriyo saglikli gelismedi ve kimyasal oldu
transfer edilecek embriyon sagliklidir ve daha iyi olacak diye düşün
Vardir bir hayir gercekten

canım benim transfer 19-22 Mart arası olacak embriyoların durumuna göre bekliyorum ilaçlara devam 16 martta kontrol var canım

sen nasılsın yaptırdın mı testleri sonuçlar çıktımı

Bir kismi cikti
esas karyotiplerin cikmasina 1,5 ay var
Ozelde yaptırsam 1000₺ istediler ve 4 hafta süresi var ozelde yaptırmadım o yuzden

Amin Allah razı olsun. 12 gün sonra inşallah güzel haberler veririm.insallah rabbim seninde baş koydugun bu yolda sıkıntısız güç olmadan emeğine kavusturur
Transferin hayırlı olsun canım..Rabbim yavrularını hayırla sağlıkla kucağına versin inşallah..Nasıl geçti transfer?Dinlenme konusunda nasıl yapmayi düşünüyorsun? 3.günüm dinleniyorum sürekli ama drlar da yatmayi pek önermiyor. Hayırlısı olsun diyelim..

Hayırlı olsun, 12 gün sonra güzel haberlerle gel inşallah.

Canım hayırlı olsun sağlıkla tutunsunlar insallin
3. Gün embriyosu oldular dimi artık güzel haberler bekliyoruz
Rapor aldın mı evde dinlen çok yatma ara ara dolaş

Amin inşallah sonu cooook güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…