2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bu sürecin en zor kismindasiniz
Dayanin kizlar :)

Bende polipçıktı bir sonraki adette alınacak
İyileşince başlayabileceğim ..5-6 ayı bulacak gibi görünüyor
Hayırlısı olsun bu sefer herşeyi gözönüne alarak yapıyorsun
Yumurta toplama yapılır canım belki benimde Miyon alınmadan önce yumurta toplama olmustu

hayat_gun hayat_gun ve tugken tugken en heyecanlı bölümündesiniz hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Amin canım ne zormus. Bi hevesleniyor insan bi umutsuzlasiyor....Yumurta toplama kolay işmiş sonrası sadece hap veririler diyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı hala iğnelere devam morardı göbeğim kanıyor açıyor kalça pert zaten Allah yüzümüze baksın bu yoldaki herkes en kisa surede hamileyim yazsin inşallah amin.

Amin canım ne zormus. Bi hevesleniyor insan bi umutsuzlasiyor....Yumurta toplama kolay işmiş sonrası sadece hap veririler diyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı hala iğnelere devam morardı göbeğim kanıyor açıyor kalça pert zaten Allah yüzümüze baksın bu yoldaki herkes en kisa surede hamileyim yazsin inşallah amin.
Progesteron iğne mi yapılıyorsun benim iptal olmadan bir kez yapılmıştı oyy oyy fena ağrısı Allah yardımcımiz olsun

Progesteron iğne mi yapılıyorsun benim iptal olmadan bir kez yapılmıştı oyy oyy fena ağrısı Allah yardımcımiz olsun
Progesteron igne var canim iki güne 1. hergün hibor iğne,luscositim iğne var . Progesteron fitil var .estrofem var. Birde dün gonapeptly yaptım :KK43:

Kimisi tedavide jel kullaniyor
Kimisi iğne
Neden acaba bilen var mi?
Bilmiyorumki bizimki çok igneli hapli tedavi yapıyor. Hepsi tutunmaya yardımcıymış birde yapay döllenme olduğu için yabancı bisey gibi görmesin diye işte

Kimisi tedavide jel kullaniyor
Kimisi iğne
Neden acaba bilen var mi?
Ayrıca progesteron iğne için mucizevi bisey demişti mutlaka kullanılması gerekiyrmus. Ayrıca hap versiyonuda var ama fitil olarak kullanıyoruz.hem yan etkisi böyle azmış hemde vajinadan daha etkili oluyormus

Progesteron igne var canim iki güne 1. hergün hibor iğne,luscositim iğne var . Progesteron fitil var .estrofem var. Birde dün gonapeptly yaptım :KK43:
hibor iğne,luscositim iğne bunlar ne için

bize her gün 100lük vurulacak canım progestan onun dışında jel veya hap yok

X