- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 43
- Konu Sahibi floransa17
- #16.401
Amh kac bulamadim evraklarda ama fsh 5 civari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun bu sefer herşeyi gözönüne alarak yapıyorsunBu sürecin en zor kismindasiniz
Dayanin kizlar :)
Bende polipçıktı bir sonraki adette alınacak
İyileşince başlayabileceğim ..5-6 ayı bulacak gibi görünüyor
Amin canım ne zormus. Bi hevesleniyor insan bi umutsuzlasiyor....Yumurta toplama kolay işmiş sonrası sadece hap veririler diyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı hala iğnelere devam morardı göbeğim kanıyor açıyor kalça pert zaten Allah yüzümüze baksın bu yoldaki herkes en kisa surede hamileyim yazsin inşallah amin.
Progesteron iğne mi yapılıyorsun benim iptal olmadan bir kez yapılmıştı oyy oyy fena ağrısı Allah yardımcımiz olsunAmin canım ne zormus. Bi hevesleniyor insan bi umutsuzlasiyor....Yumurta toplama kolay işmiş sonrası sadece hap veririler diyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı hala iğnelere devam morardı göbeğim kanıyor açıyor kalça pert zaten Allah yüzümüze baksın bu yoldaki herkes en kisa surede hamileyim yazsin inşallah amin.
Progesteron igne var canim iki güne 1. hergün hibor iğne,luscositim iğne var . Progesteron fitil var .estrofem var. Birde dün gonapeptly yaptımProgesteron iğne mi yapılıyorsun benim iptal olmadan bir kez yapılmıştı oyy oyy fena ağrısı Allah yardımcımiz olsun
Bilmiyorumki bizimki çok igneli hapli tedavi yapıyor. Hepsi tutunmaya yardımcıymış birde yapay döllenme olduğu için yabancı bisey gibi görmesin diye işteKimisi tedavide jel kullaniyor
Kimisi iğne
Neden acaba bilen var mi?
Ayrıca progesteron iğne için mucizevi bisey demişti mutlaka kullanılması gerekiyrmus. Ayrıca hap versiyonuda var ama fitil olarak kullanıyoruz.hem yan etkisi böyle azmış hemde vajinadan daha etkili oluyormusKimisi tedavide jel kullaniyor
Kimisi iğne
Kimisi tedavide jel kullaniyor
Kimisi iğne
hibor iğne,luscositim iğne bunlar ne içinProgesteron igne var canim iki güne 1. hergün hibor iğne,luscositim iğne var . Progesteron fitil var .estrofem var. Birde dün gonapeptly yaptım
canım o testi hafta sonu yaptı şükürler olsun pozitifi gördü 880 filandı değeriCircassian girl bugün test günün değil mi hadi hayırlısı güzel haberlerle gel çok heyecanlı
hayırlı olsun transferiniz arkadaşım merak etme allah nasip edecekse bu engel olmazArkadaslar bende dun transfer oldum ve hastanede usuttum grip oldum hapsuruyorum dua edin bana 3.denemem
Aâ çok sevindim masaĺah darısı başımıza canım benim :)canım o testi hafta sonu yaptı şükürler olsun pozitifi gördü 880 filandı değeri
maşallah sağlıkla kucağına alsın yavrusunu
darısı bize olsun inşallah