- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.361
Gözün aydın canm.Pozitif haberini alacağız öyle hissediyorum..Kizlar cok sukur 5. Gune 4 tane blast gelmis4 de donmusum vardi 8 tane pazartesi gunu pgt icin ankaraya gitcek bakalim 15 gune gelir sonuc dediler ona gore transfer hazirligina baslicaz hakkimizda hayirlisi olsun rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah bu yolun sonu guzel biter
Amin insallah canim once seninkini alip kutlayalim sonra sira bana gelsinGözün aydın canm.Pozitif haberini alacağız öyle hissediyorum..
Sağol canım maddi manevi büyük emek sarfedince arada kalıyor insan 'yatsak mı yatmasam mı'diye..Bugünden itibaren nasıl yapayım sence?Rabbim emeklerimizi araya vermesin inşallah..S Sabrsukurdua insallah hepsi saglikli gelir hadi gözün aydin :)
hayat_gun çok yatma canim doktorlar tavsiye etmiyor ...normal hayata dönün diyorlar evde yine dolaş sen ..
tugken hayirli olsun 2018 in ilk pozitifleri sizlerden gelir insallah biz de arkanizdan
İnşallah canım çok teşekkür ederim..:))Amin insallah canim once seninkini alip kutlayalim sonra sira bana gelsin
G gulumse-hayata saskiniz gerçekten iyiki test yapılmış
İlaclari kullanmasaydim belki saglikli gebelik olacaktı dedigin ilaclar hangileri?
Gebe kaldin ama belki embriyo saglikli gelismedi ve kimyasal oldu
transfer edilecek embriyon sagliklidir ve daha iyi olacak diye düşün
Vardir bir hayir gercekten
Kizlar cok sukur 5. Gune 4 tane blast gelmis4 de donmusum vardi 8 tane pazartesi gunu pgt icin ankaraya gitcek bakalim 15 gune gelir sonuc dediler ona gore transfer hazirligina baslicaz hakkimizda hayirlisi olsun rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah bu yolun sonu guzel biter
Amin hepimizinkini canimİnş hepsi sağlıkla gelir canım Rabbim yüzünü güldürsün
Aslında estrofem balık yağı devit falan kullandım farklı bişey de kullanmadım .ama hani estrofem yumurtaları baskılıyor ya o dönem oldu ve zarar mı gördü die düşündüm . Yanlışda düşünüo olabilirim tabi ben bi neden aradığım için aklımdan herşey geçiyor mantıklı mantıksız. Birde doktor hemen estofemi kestirdi hamile olduğumu öğrenince bnde böyle düşündüm nedense ama tüp bebekle hamile kalınsa uzun süre estrofem kullanıyor oda var . Hayırlısı değilmiş olmadı canım aynen inş kalan embriyolar sağlıklıdır.kimyasal olması zaten sağlıksız olduğu anlamına geliyor . Hakkımızda hayırlısı olsun
Sağol canım maddi manevi büyük emek sarfedince arada kalıyor insan 'yatsak mı yatmasam mı'diye..Bugünden itibaren nasıl yapayım sence?Rabbim emeklerimizi araya vermesin inşallah..
Tamam canım öyle yapayim. Çok sağol inşallah senin de en yakın zamanda güzel haberini burda okuruz.Esteofem zaten östrojen hormonu olmasi lazim
Hamilelikte olan hormonlar
Ondan degildir sanıyorum
Kimyasal gebelik seni dondurulmus embriyona hazirlamistir belki
Saglikla gelsin umariz
Bence yatma zaten ilk 48 saat dinlenmissin yeter
Normal ev hayatina dön ama agir kaldırma
Yani egilip uzanip zorlayici hareketler haric dolaş
Rahme kan gitmesi lazım biliyosun
Protein agirlikli beslenip güzel vakit geçirmeye çalış
Bi de su tabi
Amin bin kereS Sabrsukurdua insallah hepsi saglikli gelir hadi gözün aydin :)
hayat_gun çok yatma canim doktorlar tavsiye etmiyor ...normal hayata dönün diyorlar evde yine dolaş sen ..
tugken hayirli olsun 2018 in ilk pozitifleri sizlerden gelir insallah biz de arkanizdan
Sagolasin inşallah tutunurlar . Seninde az kalmış sağlıkla dönsünler sağlıklı transfer geçir inşallah sağlıkla tutunsunlar inşallah herkes hamileyim yazarHayirli olsun canim sana sıkı sıkı tutunsun bebişlerin pozitif haberlerinde duyariz insallah
Sağol canım güzel geçti şükür . Dipsiz bir kuyu Allah yardımcımız olsun hepimizin 3 gün yatıp sonra kalkarım diyorum ama bulaşık yerleştirme,getirip götürme yapmam çamaşır vs.evde dolaşırım diyorum ilk bir hafta dışarıda çıkmam duşta almam bananeee banaaneeee yapmamda yapmamTransferin hayırlı olsun canım..Rabbim yavrularını hayırla sağlıkla kucağına versin inşallah..Nasıl geçti transfer?Dinlenme konusunda nasıl yapmayi düşünüyorsun? 3.günüm dinleniyorum sürekli ama drlar da yatmayi pek önermiyor. Hayırlısı olsun diyelim..
Sağol canım güzel geçti şükür . Dipsiz bir kuyu Allah yardımcımız olsun hepimizin 3 gün yatıp sonra kalkarım diyorum ama bulaşık yerleştirme,getirip götürme yapmam çamaşır vs.evde dolaşırım diyorum ilk bir hafta dışarıda çıkmam duşta almam bananeee banaaneeee yapmamda yapmamsen öndesin hayırlısıyla ayın kaçına test günü
Sağol canım güzel geçti şükür . Dipsiz bir kuyu Allah yardımcımız olsun hepimizin 3 gün yatıp sonra kalkarım diyorum ama bulaşık yerleştirme,getirip götürme yapmam çamaşır vs.evde dolaşırım diyorum ilk bir hafta dışarıda çıkmam duşta almam bananeee banaaneeee yapmamda yapmamsen öndesin hayırlısıyla ayın kaçına test günü
canım histereskopi narkoz ile yapılıyor rahim yapısına bakılıyor sorun varmı onu anlamak için yapıyorlarGünaydın arkadaşlar. Hisereskopi işlemi nasıl bir işlem acaba ? Bilgisi olan varsa anlatabilir mi ? Bir de kromozomlara bakılacak bu ay fiyat olarak ne kadar bilen var mı?
canım histereskopi narkoz ile yapılıyor rahim yapısına bakılıyor sorun varmı onu anlamak için yapıyorlar
polip miyon kist varsa yapışıklık onları bu yöntemle gideriyorlar
kromozom testleri konusunda bilgim yok benim arkadaşım
tedavin hayırlı olsun arkadaşım dondurulmuş embriyon varmıTeşekkür ederim canım çok saol . Ben de tekrar 2. Deneme için başladım bakalım hayırlısı.
Tamam canim sagolasin mart sonu seninde başlar süreç:)))))canım üç günden sonra evinin çevresinde yavaş yavaş adımlarla yürüyüş yap derim
banyo bir hafta yapma bende yapmayı düşünmüyorum
yaptığında da çok ılık su ile yap
hesaplıyorum 1 nisan test günü görünüyor şaka gibi olacak bana sonuç her şekilde :)))Tamam canim sagolasin mart sonu seninde başlar süreç:)))))