- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.421
kan sulandırıcı imişhibor iğne,luscositim iğne bunlar ne için
bize her gün 100lük vurulacak canım progestan onun dışında jel veya hap yok
Kan sulandırıcı ve tutunmaya yardimciymishibor iğne,luscositim iğne bunlar ne için
bize her gün 100lük vurulacak canım progestan onun dışında jel veya hap yok
Geçmiş olsun canım Polip mi engel oluyormuş nasıl tespit ettiler Polip oldugunuBu sürecin en zor kismindasiniz
Dayanin kizlar :)
Bende polipçıktı bir sonraki adette alınacak
İyileşince başlayabileceğim ..5-6 ayı bulacak gibi görünüyor
bize yasak verilmedi canım adetten sonraKızlar merhaba opudan sonra adet bitince doktorunuz ilişkiye ne zaman izin verdi
Geçmiş olsun canm.Polipten sonra inşallah tedavinin pozitif sonuclanacagina inanıyorum.Rabbim kolaylık versin..Bu sürecin en zor kismindasiniz
Aynen canm heyecanlı ve stresli..Sonu güzel olsun inşallah..Sırada sizler varsınız. Ard arda güzel haberler okuyalım inşallah..
Polipmi engel olmuş acaba ? İnşallah bundan sonra pozitifi alıcaz sendenBu sürecin en zor kismindasiniz
Hayırlı olsun arkadaşım Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallahArkadaslar bende dun transfer oldum ve hastanede usuttum grip oldum hapsuruyorum dua edin bana 3.denemem
Transfer sonrası grip olan bir arkadaş vardı forumda. Meğer hamilelik belirtisiymiş :) senin de güzel haberini alırız inşallahArkadaslar bende dun transfer oldum ve hastanede usuttum grip oldum hapsuruyorum dua edin bana 3.denemem
Geçmiş olsun canım Polip mi engel oluyormuş nasıl tespit ettiler Polip oldugunu
Gercektenmi cnm ama ben daha dun transfer oldum hemen etki yaparmikiTransfer sonrası grip olan bir arkadaş vardı forumda. Meğer hamilelik belirtisiymiş :) senin de güzel haberini alırız inşallah
Gercektenmi cnm ama ben daha dun transfer oldum hemen etki yaparmikiTransfer sonrası grip olan bir arkadaş vardı forumda. Meğer hamilelik belirtisiymiş :) senin de güzel haberini alırız inşallah
Bende oldum canim histeroskopi polip varmış bendede minik . Alındı. Sonrası ara verilmiyor diye biliyorum . Belki 1 adet beklerler .Muayenede yeni görüldü
Yeni oluştu bence 2cm
Önceki tedavimde yoktu çünkü
Nisan ortası histereskopiolurum saniyorum.
Sonra iyileşme süreci....
Muayenede yeni görüldü
Yeni oluştu bence 2cm
İnşaallah hayirlisiyla atlatip bebegine kavuşursun canimMuayenede yeni görüldü
Yeni oluştu bence 2cm
Canım gunaydın banada bole bir adet sonrası kontrolde polip yada benzeri birşey olduğunu solemişti doktorum.ne olduğunu bir sonraki adetle atılıp atılmamasına gore anlarız demişti.bir sonraki adet sonrası gittiğimde kaybolmustu demekki polip değilmiş demişti.genelde farkettikten sonra 1 adet donemi bekliolar kendiliğinden gidecek mi die cunku gecen ay yoktu diosun.senin doktorun emin mi ki belkide gider bu ayki adetinle hiç gefek kalmaz aldırmaya vs inşallah.
evet bu gün test günü idihayat_gun inşallah güzel haberler alırız inşallah
yarın kontrol var canım belli olur sanırım artık yarınSen naptin A anneveoglusu bellimi transfer günü?