Canım yazdıklarını okurken senin adına önce çok sevindim sonucu okuyunca da çok üzüldüm benzerini ben yaşadım tüp bebeğe hazırlandığım ay hamile olduğumu öğrendim kalp atışına kadar gittik sonra düşük oldu, benim de bu 3. Düşüğümdü aynı şeyi düşündük acaba genetik bir sıkıntı mı var bizde diye kromozom testleri yaptırdık bir sorun çıkmadı sadece bende pıhtılaşma çıktı dr lar bu sorun olmaz dedi ama hamile kaldığımda kan sulandırıcıyı mutlaka kullanıcam, bu testlerin yoksa hemen yaptır, pgt ye gelince bu ay pgt li tedavi denedik sonuç embriyo sorunlu geldi transfer iptal oldu, yaşını bilmiyorum ben 39 yaşındayım dr un yorumu 35 yaş sonrası oluşan embriyo da yaştan dolayı sorun olabiliyor. Senin embriyoların dondurulmuş, pgt için hücre alımı dondurmadan yapılıyor diye biliyorum, ama dondurulmuş embriyoyu çözdürüp parça alıp pgt yapan klinikler de var dr la konuş embriyoya zarar gelmiycekse bu şekilde tedavine devam edebilirsin, benim bildiklerim bunlar en doğruyu doktorun ve embriyoloğun söyleyecektir. Çok çok geçmiş olsun canım.