2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kan pıhtılaşma ve karyotip analizi yaptirdim devlette 2 ay sonra çıkacak sonuc

Özelde sadece karyotip analizi icin sadece 550₺ ve 1100₺ iki ayri fiyat aldim.
Ucuz olan 3 haftada çıkıyor sonuç
Pahali olan 2 haftada çıkıyor

Inşallah giderler bol bol dua edelim

Ohh çok güzel. İnşallah güzel güzel gelişirler. Transfer olacak mı bu ay
İnşallah canım bakalım bekliyoruz inş sağlıklı hayırlı olur. Bu ay olmıcak bende pcos var diye daha baştan dondurulmuştan transfer demişlerdi, zaten karnım fln felaket şişti ohss oldum sanki. Pgt için sana bişi söylediler mi? Daha emnriyo yok ortada ama olursa yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızım

Hiç pgt filan bahsetmedi, ben de sormadım. Şu an çok belirsiz herşey. İlk deneme diye herhalde fazla üzerinde durmadı. Birde ben ohss olmamıştım aşılamada 3 yumurtaydı ama çok fazla şişlik ve sancı yaşadım. Birkaç güne geçmişti ağrılar.

lemonade_85
Pgt Yaptırırsan yine bir adet sonrasımi yerleştirilecekler
Yani 5. Gune ulasani pgtye gonderip bir sonraki adetine hemen koyabiliyorlar mi?
Zaten bekleyeceksen iki tanesini gonder istersen pgtye

lemonade_85
Pgt Yaptırırsan yine bir adet sonrasımi yerleştirilecekler
Yani 5. Gune ulasani pgtye gonderip bir sonraki adetine hemen koyabiliyorlar mi?
Zaten bekleyeceksen iki tanesini gonder istersen pgtye
Canım onu sormadım valla yetişicek mi diye, bu adetim biticek 2. Asetin 2. Günü gel demişlerdi transfer için . 1,5 ay olucak nerdeyse yetişir herhalde. Pgr için senin önerin fikrin nedir?

Canım bakalım bi senin de 5. Güne gelsinler hayırlısyla sana ne zaman transfer dedi dr un?

Canım onu sormadım valla yetişicek mi diye, bu adetim biticek 2. Asetin 2. Günü gel demişlerdi transfer için . 1,5 ay olucak nerdeyse yetişir herhalde. Pgr için senin önerin fikrin nedir?

Yaşın neydi lemonade_85
İlk transferinde pgt önermemiş olabilir doktorun
Genelde 40 yaş üstüne veya birkaç gebelik kaybi veya tüp bebek başarısızlığında yapiliyor sanirim pgt
İlk denemede öneren pek duymadim açıkcası

Kendim için hala düşünüyorum
Karar veremedim durumum pgt yaptirmayi gerektiyor kimyasal gebelik yaşadım çünkü
Ama bakalim bi o günlere geleyim insallah bakıcam
Pgt forumlarini okuyorum iyi embriyo gelmesine ragmen tutmayan veya devam etmeyen durumlarda oluyormuş garanti de degil yani
Embriyo gelişimi devam ettiği için ileride problem çıkmasına engel değilmiş pgt
Yani burda kaderci davranan arkadaşlar belki doğru karari vermis olabilirler

Son düzenleme:
Canım selam 32 yaşındayım. Ben de pgt forumlarına bakıyorum şuan devamlı:) cuma 3. Güne gelicek gelişirse embriyolarım, haftasonuna kadar karar vermem lazım sanırım çünkü dondurmadan netleştirin dedi dr. Tutar mı tutmaz mı transferden sonra bilmiyorum, transfer için embriyom olacak mı o da belli değil şuan ama eğer tutmazsa yada genetik kaynaklı düşük olursa sonra pişman olurum diye korkuyorum

Ben son transferimde transfer ücreti de 3bin tl
pgtye gondersem o da ayni para yaklaşık diye transferi tercih ettim direk
40 gun ilac kullanip yasadigim stres bana yetti
Keske pgt ye gönderseydim dedim sonradan

Sanki senin durumunda ilk transferinde en iyi görünenleri seçip koysalar
Digerlerini pgtye göndersen belki
Nasil olur?
Cok bildigimden söylemiyorum tabiki bilsem kendim icin bi karar verebilirdim :))

merhaba arkadaşlar transfer günüm belli oldu nasipse 6 martta olucak inş.
sizlere bişey sormak istiyorum. doktorum dekort die bir ilaçtan bahsetti . rahim ,embriyoyu yabancı madde görmesin diye veriliyormuş sanırım. siz bu tarz ilaç kullandıysanız transfer öncesi mi vermişti doktorunuz yoksa transfer sonrası mı?

canım bana verildi prednol 16 mg kortizonlu bir ilaç bu dediği gibi rahim yabancı madde hissetmesin diye verildi
tranfer öncesi 4-5 gün kala içmeye başlıyorsun canım transfer günü dahil kullanıyorsun sonra devam edecekmiydim bilmiyorum transfer ertelendiği için içmedim

hadi hayırlısı rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…