2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Darısı başımıza inşallah hepsi sağlıklı kalitelilerdir
Şimdi aradılar. 2 tane döllenmiş. Çok moralim b
Bu toplananların da kaçı olgun kaçı döllenecek bakalım, dediğin gibi sağlıklı olsun da ama insan herşeye takılıyor işte
benimde muayenede daha fazla söylüyordu toplamada 7 tane çıktı. Hatta biraz önce konuştum 5 i olgunmuş ve sadece 2 si döllenmiş. Bakalım 3. Güne gidebilecekler mi. Çok moralim bozuldu

Canım dur bakalım moralini bozma, inş 2si de çok sağlıklı olur. Transferin ne zaman olucak?

Yok canim dondurulmuşum
Yeni tedavi olacak başladığımda

Eylul 2018 e insallah hepimiz hamile oluruz

Ayni merkezdemi basliyorsun guns_n_roses80
Hayirli olsun tedavin

Tamam canim çok sağol bi kavanoza zeytinyagina 4 incir koyuyorum eşimle hergun birer yiyip yenisini ekliyorum. “ Ben zeytinyağında yemesem olmaz mi “diye eşim kaytarmaya çalışıyor ama zorla yediriyorum :))
A anneveoglusu söylediği arisutu ve ballari da almistim onlari da yiyoruz
İnsallah faydasini görürüz

C Cekirdek32 bebek icin bir embriyo ve bir sperm yeterli
19 yumurtasindan geriye 1 embriyo kalan biri vardi forumda ve doğum yapti sonunda
Moral bozmak bu süreçteki en uzak durman gereken sey canim
Sen inancini yitirme lütfen

Cok toplanirsa belki bir zarari vardir
Doktorun yeterli gördüğünü almıştır bence
Sayisi da iyi insallah hepsi 5.gune gider
Nerede yaptiriyorsun tedavini?

Günaydın hepinize
İgne olanlar nasıl gidiyor?
@GlySn @hayat_gun @tugken
B Bluemoon78
C Cekirdek32
@gulumse-hayata
Canım ben o aşamaları geçtim 1 tane embriyom 5. Güne geldi onu da pgt ye gönderdik sonuç bekliyoruz, sağlıklı gelirse martta transfer olucak. Ben 1 yılda 3 düşük yaptım kromozom tahlilini özel laboratuvarda eşim+ben toplam 700 tl ye yaptırdık sonucumuz 1 haftada geldi kromozomal bir sorunumuz çıkmadı şükür ama 35 yaş sonrası embriyolarda kromozom sorunu çıkma olasılığı yüksek yaptığım 3 düşüğüde buna bağlıyorum. Keşke şimdi ki aklım olsaydı 1 yıl önce pgt li tüp bebek yaptırsaydım, elbette nasip kısmet Allah’ın takdiri bu zamana kadar belki yine de çocuk sahibi olamayacaktım ama bu kadar üzülmeyecektim belki de düşükler inanılmaz psikoloji bozuyor, hele ki kalp atışını duyduktan sonra düşük olduğunda 2 ay ağladım nerdeyse, hayata küstüm bu süreci bu kadar yıpratıcı geçirmek inan çok çok zor. Bir de Son düşük yaptığım hamileliğim Eylül ayında pgt li tüpbebeğe hazırlanırken doğal olmuştu o zaman ki sevincimi sonrasın da kaybetmenin üzüntüsünü anlatabilmem mümkün değil.

Düşğklerle beraber yaşadığım sağlık sorunlarını da yazayım, ilk düşükte kanamam 1 ay sürdü 1 ay pedle gezince hayatım da ilk kez mantar oldum 1 ay mantar tedavisi mantar ilaçlarıyla karaciğer değerlerim korkunç yükseldi hadi onları düzelt bu en hafififydi, 2. Düşükte kanamam 2 ay sürdü parça kalmış Dr polip zannetti histeroskopi ameliyatı oldum polip değil parça kalmış hadi bunu da atlattım dedim, 3. De 3 gün kanamayla düşük yaptım aynı şeyleri yaşamamak için 3. Gün sonunda kontrole gittim çok küçük bir parça kalmış istersen hemen alayım dedi Dr dayanırsan anestezi yapmayalım dedi psikolojim moralim o kadar kötüydü ki al hemen dedim, böyle bir acı yok, neyse şükür dedim bu sefer uzamayacak 1 ay sonra regli oldum, regli den 15 gün sonra pembe akıntı başladı bu ne dedim koştu Dr a hormonlar alt üst diye enfeysiyon olmuşum ilaçlarla geçti fakat Reglim gelmek bilmedi yine soluğu Dr da aldım baktı kist oluşmuş, kist tedavisini de bitirdim ocakta tüp bebek tedavime başladım sonunda, biraz uzun oldu arkadaşlar kusura bakmayın lütfen.

Moralini bozma canim bizlerde dahil herkez bir yumurtayla dunyaya geliyo. Insallah ikiside 3. 5. Gune kadar guzelce ilerler

Biz talesemi tasiyiciyiz o yuzden pgt yapilcakti 12 embriyoya kadar fiyat sabit eylulden beri 3 kez opu oldum 4 tane donmusum var doktorum 5 olunca gonderelim dedi o kadar igne ilac git gel sitres hemen olup bitecek sandim ama baya uzadi bakalim ctesi 1 tane bile gelse yetecek sonra pgt sonuc beklicez sonra transferde tutcak mi tutmicakmi meselesi.. bu surec cok sabr istiyo cidden insallah rabbim bizede anne olmayi nasip eder kizlar

Zorlu bir süreç yaşamışsın. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın. Az kalmış ama sabret

Kızlar selam ben eylül den ilk tedavimden negatif alanlardanım.2.deneme için şubat hedef koymuştum ama psikolojik olarak bir türlü ayağım gitmedi ...cesaretim kırıldı...aranızda sıfırdan başlayan tam hatırlayamamakla beraber “yoğun prosedür” gibi bir prosedürle 2.-3. Tedavisini olanların bilgilerine ihtiyacım var cesaretimi toparlayabilmem için ...

Beni soranlar için:
Kromozom testlerimizi özelde yaptirmak için fiyat araştırıyorum
500-1000 tl arasi fiyatlar aldim 2-3 haftada cikiyor sonuç
Yaptirirsam bi ay sona başlarım diyorum

canım sen istanbuldaydın değil mi? genetik ve kan pıhtılaşması için ben memoriala sormuştum 2000 tl üstü fiyat vermişlerdi . devlet hastanesine de gittim. yaptıramadım orada lanet bir hocaya denk geldim çünkü doktorum
da çok gerekli olmadığını söyleyince eylülde başladım tedaviye ilki negatif olunca kafamda soru işaretleri oluştu. inş. son transferim olur haftaya ama eğer olmazsa mutlaka yaptırmam gerekiyor.

senin bahsettiğin fiyatlar çok uygun geldi bana hangi hastane yada laboratuar fiyatları ne söyleyebilir misin ?
canım eğer maddi imkanın var ise 3 ay bekleme bence özelde yaptır testlerini çok zaman kaybediyoruz zaten bu süreçte beklemeden başlaman en mantıklısı tabi psikolojik olarak da kendini hazır hissediyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…