- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.021
Canm en doğrusu da o aslında ama yemek saatlerim düzensiz olduğu için ilacı da düzensiz alıyorum. Tok karnına olmasi şart mı?Hani bazen geç kalkiyorum o yüzden öğle yemeği de sarkıyor.Ben hep ayni satte iciyordum canim
Canm günde 3 defa yemek saatlerim düzensiz olunca ilaç saatleri de karışık oluyor.Etkilemez inşallah tedaviyi Allah korusun.Tok karnına almak şart mı? Ben geçen P.tesi muayene oldum.Başladık tedaviye.Haftaya P.tesi kontrolüm var.Senin transferin Pazar ya da P.tesiydi galiba.Sen sonucunu alırsın en güzel şekilde inşallah ardından ben transfer olurum.Yok ya da sen henüz sonuç almadan mi olacam?:))İnşallah güzel haberlerimizi alırız inşallah..canım ben sabah aynı saatte içmeye dikkat ediyorum hafta sonları biraz geç içiyorum sadece
sen nasılsın kontrolün ne zaman canım
benim transfer iptal edildi canım hormon progestron yüksek cıktı dr iğneye başlattı bugün kan vermeden iğne vurulmamam gerekirmiş bana söylenmedi iğnenin etkisi ilemi yükseldi bilemediğinden iptal ettiCanm günde 3 defa yemek saatlerim düzensiz olunca ilaç saatleri de karışık oluyor.Etkilemez inşallah tedaviyi Allah korusun.Tok karnına almak şart mı? Ben geçen P.tesi muayene oldum.Başladık tedaviye.Haftaya P.tesi kontrolüm var.Senin transferin Pazar ya da P.tesiydi galiba.Sen sonucunu alırsın en güzel şekilde inşallah ardından ben transfer olurum.Yok ya da sen henüz sonuç almadan mi olacam?:))İnşallah güzel haberlerimizi alırız inşallah..
Canm üzüldüm ya.Önümüzdeki aya mi kaldı? İnşallah gecikmeden gelir sağlıklı hayırlı evlatların. Çok geçmiş olsun.Bozma moralini zaman geçiyor bir bakmışsın diğer ay gelmiş.benim transfer iptal edildi canım hormon progestron yüksek cıktı dr iğneye başlattı bugün kan vermeden iğne vurulmamam gerekirmiş bana söylenmedi iğnenin etkisi ilemi yükseldi bilemediğinden iptal etti
Uzuldum ama bundada bir hayir vardir. Ben sedace doktorlarin hemsirelerin siir okur gibi anlatmasina sinir oluyorum. Bizler agizlarindan cikacak tek bir kelimeyi kacirmamak icin verdigimiz mucadele hassasiyet boyle sacma sapan seyler yuzunden ihmale gidiyor. Saglik olsuninan beklemekten yoruldum artık inan vazgeçecek durumda olsam embriyolar olmasa maddi olarak o kadar dökünmemiş olsak cayacam önce miyon sonrası rahim toplansın dediler şimdi ise hormonlar....
Ben muhakkak 10:30 da iciyordum canim. Sende gec kalkiyorsan 11 gibi icebilirsinCanm en doğrusu da o aslında ama yemek saatlerim düzensiz olduğu için ilacı da düzensiz alıyorum. Tok karnına olmasi şart mı?Hani bazen geç kalkiyorum o yüzden öğle yemeği de sarkıyor.
Ne iğnesi kullandınızbenim transfer iptal edildi canım hormon progestron yüksek cıktı dr iğneye başlattı bugün kan vermeden iğne vurulmamam gerekirmiş bana söylenmedi iğnenin etkisi ilemi yükseldi bilemediğinden iptal etti
benim transfer iptal edildi canım hormon progestron yüksek cıktı dr iğneye başlattı bugün kan vermeden iğne vurulmamam gerekirmiş bana söylenmedi iğnenin etkisi ilemi yükseldi bilemediğinden iptal etti
Canım nasılsın? Yazdıklarını okudum, tahlil sonuçlarını bekleme bence bizim yaştan dolayı zamanımız çok değerli, sonuç olumlu ya da olumsuz çıksa da değişen birşey olmuycak Pgt li tüp bebek yaptır sana tavsiyem, yumurta takibini yaptır iyi olduğu ay başla tedaviye yumurta sayı ve kalitesi her ay değişiyor netice de bekleyerek belki de iyi yumurtalarını kaçırma, ben 3 düşük yaşadım, kromozom tahlillerimiz temiz çıktı ama düşükler ve yaş nedeniyle son tedavim de mutlaka embriyo ya pgt yaptırıcam dedim pgt ye gidebilecek kalitede tek embriyom oldu, şu an onun sonucunu bekliyorum inşallah sağlıklı gelir ama sağlıksız gelse de çok üzülmüycem çünkü düşükler psikolojimi çok bozdu, tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum, sonu olmuycaksa en baştan olmasın dedim.
Tamm canım çok teşekkür ederim..:))Ben muhakkak 10:30 da iciyordum canim. Sende gec kalkiyorsan 11 gibi icebilirsin
A anneveoglusu canim şoktayım
Nasi yapiyolar böyle biseyi
Bu kadar önemliyse niye uyarmiyolarki
Turkiyede en cok tup bebek yaptiran orada artik kimin neyi hangi sirayla yapacagini öngörüp uyarmalari gerekirdi
Valla cok sinirleniyorum boyle şeylere
Canını sıkma ki hücrelerin bundan etkilenmesin
Öbür ay belki vücudun daha hazirlikli olur insallah
Hay Allah ya
Canım hayırdır ne oldusorma dün canım çok sıkkındı ağladım bile aylarca bekle başla son 4 gün kala iptal olsun
artık yapacak birşey yok tarusala başladım bakalım adet ne zaman gelir
inşallah mart ayında başka bir süpriz ile karşılaşmadan transfer olur
canım sen nerelerdesin yaaCanım hayırdır ne oldutesadüf gördüm yazdıklarını
canım sen nerelerdesin yaa
bu ay transfer olacaktı ama yanlış uygulama oldu eksik bilgilendirme nedeniyle transfer iptal oldu
mart adeti ile yeniden başlayacağız
sen nasılsın
hayırlı cumalar canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar :)
A anneveoglusu canım yaa çok şaşırdım son aşamaya gelmişken transferin iptal edilmesine bunda da vardır bir hayır elbet
Senin kuzu çok nazlı çıktı inşallah sonu güzel olacak bu beklemelerin...
Canım nasılsın şok oldum şuan ne oldu anlamadım.uzaktan seni takip ediyordum şaşırdım bende yarın adetin 2.günü başlıyorum demek içinn girmiştimcanım sen nerelerdesin yaa
bu ay transfer olacaktı ama yanlış uygulama oldu eksik bilgilendirme nedeniyle transfer iptal oldu
mart adeti ile yeniden başlayacağız
sen nasılsın
Hayırlısı olsun yaaa nasıp dualarimdasinarkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
6 aydır bekliyordum önce miyon sonrası rahim toplaması için bu ayda dr ve hemşirenin eksik bilgilendirilmesi nedeniyle ilacın hormon üzerindeki etkisini drum çözemedi bunun için iptal edelim dedi peki dedik
adetle tekrar görüşeceğiz drla
çok üzüldüm ama elimden gelen birşey yok allah hayırlısı ne ise onu nasip ediyor bunu kabul etmekten başka çarem yok
ne zaman adetin canımCanım nasılsın şok oldum şuan ne oldu anlamadım.uzaktan seni takip ediyordum şaşırdım bende yarın adetin 2.günü başlıyorum demek içinn girmiştim((