2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sende çok emek veriyorsun
Amin insallah kuzum beraber eylulde baslamistik bu zamana kadar uzadi gec olsun güç olmasin vardir bundada bi hayir insallah once senin guzel haberlerini aliriz her zaman dualarimdasiniz rabbim evlat hasreti ceken herkese hayirli ve saglikli evlat versin

bugün progestron iğneye başladım hayırlısı bakalım
dr 16. günde hormon testlerini tekrarlatıyor merak içindeyim nasıl çıkacak diye kan verdim
sen nasılsın canım kontrolün ne zaman
Bugün ilk kontrolümü oldum, Gonal f verdi 300 mg kullanıcam, Merinol ve Letu verdi 5 gün kullanıp salı günü kontrole gidicem inşallah...
Progestron iğne için acıtıyor diyorlar Rabbim kolaylık versin inşallah :)
floransa17 bu hafta tahliller vardı yaptıracağın noldu yaptırabildin mi?

canım karın iç yapın geniştir ondan belli olmuyordur benim halam 6 aylık karnı ile doğuma gitti 9 aylık gebe iken
benim karın iç yapım dar ben kimseye hamileyim dememe gerek kalmıyor 3 aylıkken kendini belli ediyor

az kilo almışsın maşallah pek çıtır hamişsin

hadi bakalım incir ve arı sütü tüket canım inşallah güzel ve kaliteli yumurtaların olur
bakalım ilk kez bu sabah eşim vurdu sağlık meslek lilesi çıkışlı elinden gelir bu tarz işler sağolsun yavaş yavaş vurdu

Öyle diyo herkes şanslıymışım ama heyecan işte sağol tatlım evet inşallah hep böyle iyi gider sağ salim alırız kucağımıza bebişleri

Evet GlySn bu sabah verdim kan
İdrari da 24 saatlikmiş onu pazartesi biriktirip vericem

2 ay sonra çıkacakmış sonuçlar
En erken mayis gibi başlarım ben

A anneveoglusu
burdayim canim sürekli geziyorum napiym :))

Son düzenleme:
bugün progestron iğneye başladım hayırlısı bakalım
dr 16. günde hormon testlerini tekrarlatıyor merak içindeyim nasıl çıkacak diye kan verdim
sen nasılsın canım kontrolün ne zaman

hadi hayırlı olsun canım acısı bazen çok oluyor ama katlanılmayacak kadar değil. jel verdi demiştin ya ismi neydi onun daha önceden bahsettiğin arnica jelimi verdi doktorun?

sonuçların çıktı mı?her şey yolundadır inş.

evet canım o jelden verdiler sabah vuruldum şimdi sızısı çöktü

benim bu ay iptal oldu canım malesef dr aradı progestran değerim artmış
kan vermeden önce iğne yaptırmamam gerekirmiş ama bana söylenmedi dr ve hemşire tarafından
dr riske atamam dedi iğneyi kes estrofemi sabah bir akşam bire düşür dedi
tarusala başla yarına kadar çarşamba dahil estrofem ile iç bırak adet ol tekrar görüşelim dedi

çok üzüldüm ağladım ama şimdi daha iyiyim bu ayda nasip değilmiş ne deyim

arkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
6 aydır bekliyordum önce miyon sonrası rahim toplaması için bu ayda dr ve hemşirenin eksik bilgilendirilmesi nedeniyle ilacın hormon üzerindeki etkisini drum çözemedi bunun için iptal edelim dedi peki dedik
adetle tekrar görüşeceğiz drla

çok üzüldüm ama elimden gelen birşey yok allah hayırlısı ne ise onu nasip ediyor bunu kabul etmekten başka çarem yok

işte yine doktor hemşire hatası bişeyi de tam anlatsalar illa sen sorucan ki bilgi versinler .çoğu öyle genellemede yapmak istemiyorum ama iş ticarete dönünce böyle sorumsuzluklar oluyor. mantıken yani iğne vurdurup arttırdın iyice değerini keşke akşam yapsaydın ben akşamları yapıyordum iğnemi. artık olan olmuş canım sakın üzülüp ağlama nasip değilmiş demekki.

benimde progestan seviyem düşük diye kasım ayında iptal etti doktor. sonra aralık ayında yine düşük geldi bu sefer dediği o uygulamayı denedik ama olumlu etkisini görmedik değer düşük gelip hamile kalanlar oldu. bu ay yapalım dedi bir ay boşana bekletti birde moral bozukluğu oldu.

Canım nasılsın? Yazdıklarını okudum, tahlil sonuçlarını bekleme bence bizim yaştan dolayı zamanımız çok değerli, sonuç olumlu ya da olumsuz çıksa da değişen birşey olmuycak Pgt li tüp bebek yaptır sana tavsiyem, yumurta takibini yaptır iyi olduğu ay başla tedaviye yumurta sayı ve kalitesi her ay değişiyor netice de bekleyerek belki de iyi yumurtalarını kaçırma, ben 3 düşük yaşadım, kromozom tahlillerimiz temiz çıktı ama düşükler ve yaş nedeniyle son tedavim de mutlaka embriyo ya pgt yaptırıcam dedim pgt ye gidebilecek kalitede tek embriyom oldu, şu an onun sonucunu bekliyorum inşallah sağlıklı gelir ama sağlıksız gelse de çok üzülmüycem çünkü düşükler psikolojimi çok bozdu, tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum, sonu olmuycaksa en baştan olmasın dedim.

aynen canım dr ve hemşirenin eksik bilgilendirmesi
ama bahçeciden verilen kağıtta iğne sabaati için sabah yazıyor bende evde eşime yaptırdım kan vermeye öyle gittim

ne deyim hayırlısı demek buymuş allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bu sefer senden güzel haber alacağız
ben yine sizin güzel haberlerinizi bekleyeceğim dua edeceağim canım

Hayırlısı olsun canım, çok bekledin sen inşallah bu beklemelerinin sabrının mükafatını alıcaksın.

Hayırlısı olsun canım, çok bekledin sen inşallah bu beklemelerinin sabrının mükafatını alıcaksın.
inan beklemekten yoruldum artık inan vazgeçecek durumda olsam embriyolar olmasa maddi olarak o kadar dökünmemiş olsak cayacam önce miyon sonrası rahim toplansın dediler şimdi ise hormonlar....

Canim hic uzulme vardir bundada bir hayir vakti zamani 1 ay sonradir belki gec olsun guc olmasin bebislerimiz biraz nazli ciktilar gec gelecekler ama napalim biz anne adayi olarak sabrla bekleyecegiz dua edecegiz

inan beklemekten yoruldum artık inan vazgeçecek durumda olsam embriyolar olmasa maddi olarak o kadar dökünmemiş olsak cayacam önce miyon sonrası rahim toplansın dediler şimdi ise hormonlar....
Üzülme arkadaşım, embriyon var nasıl olsa biraz daha sık dişini elbet bu günler de geçecek. Hem bu değerlerle yapıp tutmasa yine doktora kızacaktın madem hormonlar yüksek bile bile neden transfer yaptın diye.

Ne desen haklısın, ben de Eylül ayında tedaviye başlamak için inanılmaz sabırsızdım bi baktım hamileyim şok sevinç yaşadığım mutluluğu tarif edemem kese kalp atışı hepsini gördüm sonra kanama ve düşük bunun acısını anlatmam imkansız, ne oldu yeni tedaviye ocak ayında başlayabildim inşallah bu sefer sonu güzel olur ama anladım ki herşeyin doğru zamanı var inşallah bu zamanlar hepimiz için en doğru zamandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…