2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

A anneveoglusu canın nasılsın nasıl gidiyor inşallah herşey gönlünce olur

canım 13. gün kontrolünüde hayırlısı ile atlattık dr herşey iyi dedi
16. gün için e2 proğestron ve tsh testi istedi yarın onu yaptırıp dr bildireceğim
ve yarın iğneye başlıyorum progestran o korkutuyor beni ama başa gelen çekilir artık

allah razı olsun arkadaşım

Bu sabah adet oldum doktorumu aradım ve yarın sabah kısmetse ikinci tedaviye başlıyorum...
Şimdiden çok stres oldum inşallah sonucu güzel olur
aayyy yeniden heyacan başlıyor rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah

bu ay itibariyle sen ben ve @gülümse-hayata heyacanla sonucu bekliyor olacağız

Bugün 7. gün kontrolüne gittim. 2 gün daha iğnelere devam pazar günü opu olabilir dedi. Yalnız bir tane 15 mm kist gördü. Çikolata kistiyse transferi 4 ay sonra yaparız dedi. Yine aklım karıştı

Bugün 7. gün kontrolüne gittim. 2 gün daha iğnelere devam pazar günü opu olabilir dedi. Yalnız bir tane 15 mm kist gördü. Çikolata kistiyse transferi 4 ay sonra yaparız dedi. Yine aklım karıştı
Gecmis olsun canim. olsun gec olsun guc olmasin. Insallah oyle degildirde istedigin gibi ilerler surecin

Amin arkadaşım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Güzel haberler verelim birbirimize :)
bugün progestron iğneye başladım hayırlısı bakalım
dr 16. günde hormon testlerini tekrarlatıyor merak içindeyim nasıl çıkacak diye kan verdim
sen nasılsın canım kontrolün ne zaman

canım hayırlısı olsun benimde opu ile transfer arası 6 ayı buluyor geç olsunda güç olmasın sabır
beklemek zor biliyorum ama biz zaten bu kuzuları beklemeye alışığız dimi sonu güzel olsun

Gecmis olsun canim. olsun gec olsun guc olmasin. Insallah oyle degildirde istedigin gibi ilerler surecin
Sağol Yoncacığım. Ben anca gaza gelip başlayabilmiştim tedaviye. Uzadıkça hevesim kaçıyor işte bir an önce olsun bitsin diyordum. Sende durumlar nasıl canım, herşey yolundadır umarım. Teyzesinden bebişlere birer öpücük yolluyorum.

canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sende çok emek veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…