- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.981
Gözün aydın canm.Bebişlerin inşallah sana tutunur sağlıklı hayırlı evlat olurlar.Dikkat et canm kendine..Merhaba canım Allah nasip ederse pazar veya pazartesi transfer olacak
Hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin
Hayırlı ugurlu olsun canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar güzel haberlerini alırız inşallah canimMerhaba canım Allah nasip ederse pazar veya pazartesi transfer olacak
Hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin
A anneveoglusu canın nasılsın nasıl gidiyor inşallah herşey gönlünce olur
Hayırlı ugurlu olsun canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar güzel haberlerini alırız inşallah canim
aayyy yeniden heyacan başlıyor rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallahBu sabah adet oldum doktorumu aradım ve yarın sabah kısmetse ikinci tedaviye başlıyorum...
Şimdiden çok stres oldum inşallah sonucu güzel olur
aayyy yeniden heyacan başlıyor rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah
bu ay itibariyle sen ben ve @gülümse-hayata heyacanla sonucu bekliyor olacağız
Gecmis olsun canim. olsun gec olsun guc olmasin. Insallah oyle degildirde istedigin gibi ilerler surecinBugün 7. gün kontrolüne gittim. 2 gün daha iğnelere devam pazar günü opu olabilir dedi. Yalnız bir tane 15 mm kist gördü. Çikolata kistiyse transferi 4 ay sonra yaparız dedi. Yine aklım karıştı
Ben hep ayni satte iciyordum canimKizlar bu estrofem tableti aynı saatlerde mi içmek gerekiyor?Siz nasıl yapıyorsunuz?
Amin arkadaşım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahaayyy yeniden heyacan başlıyor rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah
bu ay itibariyle sen ben ve @gülümse-hayata heyacanla sonucu bekliyor olacağız
bugün progestron iğneye başladım hayırlısı bakalımAmin arkadaşım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Güzel haberler verelim birbirimize :)
Bugün 7. gün kontrolüne gittim. 2 gün daha iğnelere devam pazar günü opu olabilir dedi. Yalnız bir tane 15 mm kist gördü. Çikolata kistiyse transferi 4 ay sonra yaparız dedi. Yine aklım karıştı
Sağol Yoncacığım. Ben anca gaza gelip başlayabilmiştim tedaviye. Uzadıkça hevesim kaçıyor işte bir an önce olsun bitsin diyordum. Sende durumlar nasıl canım, herşey yolundadır umarım. Teyzesinden bebişlere birer öpücük yolluyorum.Gecmis olsun canim. olsun gec olsun guc olmasin. Insallah oyle degildirde istedigin gibi ilerler surecin
Kizlar bu estrofem tableti aynı saatlerde mi içmek gerekiyor?Siz nasıl yapıyorsunuz?
Slm kizlar epeydir yazmamistim 4. Opu icin tekrar ignelere basladim ins bu son olur 4 donmusum var bu tedavidende 5. Gune gelenlerle pgt icin incelemeye gitcek bakalim ne olcak sitres hic bitmiyo hersey yolunda giderse nisan gibi sanirim transferim olur
hamişim sen nasılsın kuzular nasılGecmis olsun canim. olsun gec olsun guc olmasin. Insallah oyle degildirde istedigin gibi ilerler surecin