2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım muayene olacaksın dr yumurta durumuna ve rahmin yapısına bakacak
hormon testleri isteyecek herşey yolunda ise ilaçlara başlayacaksın
iğneleri 5-6 gün vurulup dr kontrole çağıracak yumurta gelişimlerine bakacak
ona göre ilacını arttıracak veya düşürecek belkide önden giden yumurtan varsa çatlatmama iğnesi verecek
kontroller sonra iki günde bir olacak en fazla tedavinin 12-16 günü opu olursun
dr taze embriyo transferimi yoksa dondurulmuş embriyomu düşünüyor sana

canım bu dönemde eğriçayır marka arı sütü kullan ampul şeklinde olan
incir ye güzelim birde ceviz tüket sana tavsiyem

Internetten isteyim ampul Cok sağol canım incir alacağım yarın bugün cevizde kırdirayim eşime ohalde hazır bulunsun. Bu igneler ac tok farkedermi yada saati falan birde bu catlatma ignesini demi kendimiz yapioriz

Hayırlı olsun arkadaşım tedavin
benimde dün adetimin ikinci günüydü ve ikinci tedavime başladım...
Doktor muayene ediyor ve kullanman gereken ilaçları yazıyor ve yaklaşık 5 gün sonda kontrole çağırıyor

Internetten isteyim ampul Cok sağol canım incir alacağım yarın bugün cevizde kırdirayim eşime ohalde hazır bulunsun. Bu igneler ac tok farkedermi yada saati falan birde bu catlatma ignesini demi kendimiz yapioriz
hemşireler söylüyor ne şekilde ve saat kaçta kullanacağını genelde bütün igneler göbekten yapılıyor ve kendin yapabilirsin

Amin hepimizin kalbindeki versin rabbim kimsenin umudu kırılmasın hepimize bol bol dualar ediyrm

2 gün arayla ilerleyeceğiz insallah

canım bizim merkez 12-13 arası iğneyi yapın diyordu

Ya iğne madem sabah başlıcak kan testini bi gun önceye yazsaymıs ya.biz bi gun once yaptırmıstık hatta benimde hastane sacma sapan bi ölçüm yapmıstındr iptal etcez demişti bu ay.bidaha baska hastanede yaptırmıstık kostur kostur normal cıkınca deger baslamıstık progesterona.bidaha da o hastaneye adımımı atmadım sinirden.seninkide şimdi canım saçmalık olmus yani.ama bi yandan da sole bakalım belkide hayırlısı budur.belkide bu ay olsa tutmayacaktı şimdi önümüzdeki ay tutacaktır belki.Allah buyuktur canım.sen olabildiğince moralini yuksek tut.moral cok onemli.

Kizlar bu progestoren degeri herkestemi bakılıyor
Özel bi durum mu
Ben hicbir tedavim ve transferimden önce baktırmadım progestorena

canım merhaba;
e2 değerine bakıldığı zaman progesteron değerine bakmadılar mı hiç?
benim özel bir durumum yok ama hep e2 istenildiği zaman ona da bakıldı. özellikle transfer öncesi mutlaka bakılması gereken bi değer . yüksek olması da iyi değil. düşük olması da

Özel bi durum mu
canım benim adetin 2 günü yumurta toplanmadan önce opuya karar verirken şimdi transferde 2. günü 14. günü ve 17. günü bakıldı bana normalde anormal durumum yok tsh dışında
progestran tsh ve e2ye hep bakıldı bu süreçte belirttiğim tarihlerde

canım dr önlem amaçlı transferder 4 gün önce istedi normalde böyle bir uygulaması yokmuş bana bu testleri yaptır dediğinde hemşiresi yoktu oda da. dr bey atladı anlayacağın hemşire sonradan gelip bana ilaçları anlattı
dün hemşire aradı akşam özür diledi ben dr beyin sizden böyle bir test istediğini bilmiyordum yoksa sizi uyarırdım dedi. dr beyde üzüldü dedi. yapacak birşey yok olmayacak şey oldu bana

Özel bi durum mu

Canım bizde yaptırdık progesterona baslamadan evvel bakıolar 2 den dusuk olması gerekiyor degerinin yoksa baslatmıyor doktor progesterona, bir sonraki aya bırakıyor tedaviyi.

Anladım canım dediğin gibi olmayacak şey olmuş.biz hep hayırlısını istedik Allah da inşallah hayırlısını verir.demekki olması gereken buymus bunda da bir hayır vardır demek kalıo.sen pozitif ol ama en önemli şey senin olumlu ve pozitif olman.bizde bir ay daha beklicez ozaman senin gusel haberlerini napalım

Ben transferden önce hic kan vermedim
Sadece bir hafta önce rahim kalinligina bakildi o kadar uygundu transfer gunu belirlendi
Acaba dedim rahim kalinligi uygun degilse mi isteniyor bu testler
Herkes yaptırmış anladığım kadariyla
Teşekkürler cevaplarınız için

Benim gibi olan varsa yazabilir mi?
Transfer öncesi hic hormon testi yaptirmayan

Son düzenleme:
pazartesi yumurta toplanacak. Benim de hiç kan testi yapılmadı canım. Transferi zaten ertelediler kist var diye. Aynı doktorda diğer hastalar kan veriyor benden istemedi. Ben de anlam veremiyorum

Ya kızlar sorum yine estrofem tablet..Aç karnına içebilir miyiz arada?Çünkü bazen öğün saatleri gecikiyor Bir de süt ürünü ardından alabiliyor muyuz?Hadi kızlar bir bilen yazsın..

Canm ben de ertelediğim zaman çok üzüldüm ama zaman çok hızlı geçiyor Adetin yaklasmistir zaten.Demek ki yavrularinin zamanı inşallah bir ay sonrasıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…