- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.061
Ya kızlar sorum yine estrofem tablet..Aç karnına içebilir miyiz arada?Çünkü bazen öğün saatleri gecikiyor Bir de süt ürünü ardından alabiliyor muyuz?Hadi kızlar bir bilen yazsın..
Tamm canım öyle yapayim o zaman.Saatleri için hemsireyi arayıp sordum o da bir iki saat farkla bişey olmaz dedi ama aç tok farkeder mi ya da süt ürünleri ile alabilir miyim diye sormayı unuttum.:) Tamm dediğin gibi yapayım.Sağol canm..Yok canım ac karnina icmehayat_gun
Tok karnina bile mide bulantisi yapiyor
Ac karnina baya zorlar seni
Saat önemli degil diye biliyorum
Süt ürünleriyle de bir sorun yok diye biliyorum
BEYAZGULL nasilsin cok cok gecmis olsun insallh tez zamanda kavuşursun sağlıklı şekilde mucizene . Vardır bi hayır olumsuz olsada. Bende yarın gidiyorum dr.a adetin 2.günü nelelr yapılıyor biraz bilgilendirme istiyorum sizlerden
Canım üzüldüm senin icin inşallah diğer ay mutlu haberleri verirsin bize kendine dikkat etarkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
6 aydır bekliyordum önce miyon sonrası rahim toplaması için bu ayda dr ve hemşirenin eksik bilgilendirilmesi nedeniyle ilacın hormon üzerindeki etkisini drum çözemedi bunun için iptal edelim dedi peki dedik
adetle tekrar görüşeceğiz drla
çok üzüldüm ama elimden gelen birşey yok allah hayırlısı ne ise onu nasip ediyor bunu kabul etmekten başka çarem yok
Aynı yağda yapabilirsin canım. Hatta bir kavanoz yapıp gün gün tüken de var. Yağ bekleyince birşey olmaz. Ama kavanozu iyice kapat hava alırsa bozulabilir. Afiyet, bol yumoş olsun :))Kizlar bi sorum var
Zeytinyagli incir kürünü yapan var mi?
Dün geceden ikiye böldüğüm inciri zeytinyaginda beklettim sabah yedim inciri
Ayni Zeytinyağına ikinci gün yine incir mi koyucam
Yani zeytinyağını da yenilemelimiyim? Bilen var mi?
Kizlar bi sorum var
Zeytinyagli incir kürünü yapan var mi?
Dün geceden ikiye böldüğüm inciri zeytinyaginda beklettim sabah yedim inciri
Ayni Zeytinyağına ikinci gün yine incir mi koyucam
Yani zeytinyağını da yenilemelimiyim? Bilen var mi?
Amin hepimiz içinNasıl olayım canım psikolojik olarak pek iyi değilim her gün bomboş gibi geçiyor. Seninde tedavi hayırlı olsun soruna arkadaşlar cvp vermiş zaten. en kısa zamanda kucağına dolar insallah
Merhaba canım nasılsın . Ben bugün dr. A gittim e2,progesteron,fsh bakıldı ve ultrasonla bakıldı herşey çok güzel dedi.ignelerimi yazdı bugün ilk iğnemi yaptım :))))) başladık hadi hayırlısı salı kontrolüm var .canım bizim merkez 12-13 arası iğneyi yapın diyordu
Bende yapıyım zeytinyağlı incir kürünü tedavi sürecinde faydası olur belki yumoşlarıma :)P Puffinmu ayni zeytinyağında inciri sürekli yenilerim tamamdir cok sağol
Erkeklerde yiyormuş galiba eşime de yetireyim..
Kromozomu bekelrsem Mayıs’a geliyor haklisin. Ramazan ayinda zor olur.. kendimi toparlarsam öbür ay baslarim test sonucunu beklemeden.
Pgt yaptirip yine de tutmayan hikaye var mi?
Pgt ne kadar garantili bilen var mi?
Hayırlı olsun arkadaşım. Nerde başladın tedaviye ? Kaç doz kullanıyorsun iğnelerini ?Merhaba canım nasılsın . Ben bugün dr. A gittim e2,progesteron,fsh bakıldı ve ultrasonla bakıldı herşey çok güzel dedi.ignelerimi yazdı bugün ilk iğnemi yaptım :))))) başladık hadi hayırlısı salı kontrolüm var .
Canim benim 5 yumosum 5. Gune gelmisti ancak hepsine pgt yaptiracak gucum yoktu birincisi. Ikinciside yine bu sayfada gnowe idi arkadasimizin adi sanirim. Pgt yaptirdigi tutmadi. Ikinci denemede kaderci davranip pgt siz yaptik tuttu dedi. Bizde o yuzden direk kaderci davranarak pgt siz gittik transfere cok sukur yuzumuz guldu. Bu isler birazda kismetmiii bilemiyorum inan ney. Para coksa yaptirmakta fayda varda. Benden 5 embriyom icin 2500 dolar istemislerdi. Herkez pgt limi doguyor dedik girdik transfere :) rabbim insallahhh hepinizin yuzunu guldursun. Bizlerede saglikla kucagimiza almayi nasip etsinP Puffinmu ayni zeytinyağında inciri sürekli yenilerim tamamdir cok sağol
Kromozomu bekelrsem Mayıs’a geliyor haklisin. Ramazan ayinda zor olur.. kendimi toparlarsam öbür ay baslarim test sonucunu beklemeden.
Canm bu benim pgt ile 3.transferim olacak.İlki tutmadı,ikinci de tutundu ancak değerim katlanmamisti.Myom vardı drum ona bağladı ama bilemiyoruz tabi kesin olarak.Bu defa ngs yöntemi uygulandı embriyolarıma.Hem bütün kromozomlara hem de genetik hastalıklara bakılıyor. Önce genetik test sonucunuzu bekleyin.Sonra pgt fish,cgh ya da ngs siz karar verirsiniz drunuzla birlikte.En kapsamlı olan ngs tabi.P Puffinmu ayni zeytinyağında inciri sürekli yenilerim tamamdir cok sağol
P Puffinmu ayni zeytinyağında inciri sürekli yenilerim tamamdir cok sağol
Canm bu benim pgt ile 3.transferim olacak.İlki tutmadı,ikinci de tutundu ancak değerim katlanmamisti.Myom vardı drum ona bağladı ama bilemiyoruz tabi kesin olarak.Bu defa ngs yöntemi uygulandı embriyolarıma.Hem bütün kromozomlara hem de genetik hastalıklara bakılıyor. Önce genetik test sonucunuzu bekleyin.Sonra pgt fish,cgh ya da ngs siz karar verirsiniz drunuzla birlikte.En kapsamlı olan ngs tabi.
Kesinlikle söylediklerine katılıyorum canm.Biz önlemimizi tabiki yine alalım ama gerçekten nasipte varsa hersekilde olacak zaten nasipte yoksa da birseyler bahane oluyor olmaması için.Allah hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin sevincini yarıda birakmasin emeklerimizi araya vermesin innnşallah..Aynen canım bizimkide adı pgt denio ama aslında tum kromozomlara bakılıo.sadece 13,18,21 değil.bunlar sık rahatsızlık gorulenler.kısmet bence hersey en iyi Allah bilir.yaptırmayıp tutturan yaptırıp tutturamayanda var.ama olasılığı arttırdığı kesin.
floransa17 canım bizim 3 embriyo 5. Gune geldi ben dedimki en iyi 2 tanesiydi onlara yaptıralım.birinde kompakt anomali cıktı yani 4 kromozomda anomali vardı buyuzden tek embriyo transfer oldu.transfer oncesi dr uma sordum pgt yaptırmadan 2 si transfer olsaydı anomali olan saglıklıyıda etkilermiydi die.dr um evet dedi.oyuzden ben yaptırdıgıma cok memnun oldum ama canı verende alanda Allah.suan gebeliğimi yarıladım ama buda garanti değil hiçbirşey için Allah kucagımızada almayı nasip etsin inşallah.bence karar verirken embriyonsayına gorede karar verebilirsin.umarım yaptır yada yaptırma yuzun gulsun.ben sansımı azıcık arttıracak herseyin peşinden gittim.elimizden anca bu geliodu.
Kesinlikle söylediklerine katılıyorum canm.Biz önlemimizi tabiki yine alalım ama gerçekten nasipte varsa hersekilde olacak zaten nasipte yoksa da birseyler bahane oluyor olmaması için.Allah hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin sevincini yarıda birakmasin emeklerimizi araya vermesin innnşallah..
BEYAZGULL ben de ayni hissi yasıyorum. Saatler gunler haftalar gerçekten boş geçiyor
Ben de surekli biyerlere gidip geziyorum iyi geliyor.
Bi video da izlemistim egzersiz saglikli yumurta ve sperm oluşumunu sağlıyormuş.
Kilo ve yağ baskiliyormus.. kendimi yürüyüşe verdim.
Biz kendi kromozom testlerimiz icin kan verdik iki aya çıkacak sonuç
Siz eşinle baktirdiniz mi? İstersen bu süreçte bunlari halledebilirsin.
moralini bozma
Sağlam embriyonun ne zaman geleceği belli olmaz
Umudumuzu yitirmeyelim