- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.961
Yarin eve dönüyorum canım moralim iyi şimdilik 1 sene tekrar deneyeyim artikCanım insallah en kisa zamanda gelir bebegin sana
Hala annenin yanindamisin ?
Çok yalnız kalma bu ara gez kafani dağıt..
İyi hissettigin zaman yine denersin
Hep söyledikleri gibi bu bir süreç
Negatif olmasi bir sonrakinin pozitif olmayacağını göstermez
Ustuste negatifler moral bozucu oluyor ama
Doğru zamani bekliyor sana gelmek için
İnsallah sonraki denemende olur canım
inşallah canım hepimize naşıp eder rabbimİyiyim canım adetimi bekliyorum bir kaç güne olmam gerekiyor...Baban nasıl oldu ?
Ne diyeceğimi bilemedim inan canımm çok üzüldüm...
Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberlerini almamızı nasip etsin inşallah
yapacak birşey yok arkadaşım Allah büyük inşallah Birgün bende mutlu haberi veririm burda. Peki sen ne durumdasın 2.yine denedin mi
Merhaba canm ben de yazmak için topice girdim.Evet adetim hafif hafif başladı. Birazdan yogunlasir artık. Yarın merkezi aricam inşallah sıkıntısız başlarız. Hepimiz güzel haberler paylaşalım inşallah.Heyecanliyim..@gulumse-hayata nasılsın canım
@cango58 sen nasıl oldun iyileştin mi
GlySn sen nasılsın canım
hayat_gun sen nasılsın adet oldun mu
floransa17 sen nasılsın canım
Rabbim en yakın zamanda önce karnını sonra kucağıni hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah canm..Malesef negatif
İnsan korkuyor anlıyorum seni inşallah herşey gönlünce olur canimInşallah arkadaşım inşallah .
Yok ben daha beklemedeyim canım denemedim ikinciyi ne zaman olur bilmiyorum çok korkuyorum ya ne bilim bakalım artık zaman neyi gösterirse
Rabbim en yakın zamanda önce karnını sonra kucağıni hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah canm..
Merhaba canm ben de yazmak için topice girdim.Evet adetim hafif hafif başladı. Birazdan yogunlasir artık. Yarın merkezi aricam inşallah sıkıntısız başlarız. Hepimiz güzel haberler paylaşalım inşallah.Heyecanliyim..Herşey var yani.. Senin transferin de yakın inşallah.Günü belli olmadı değil mi?
Hayırlı olsun canım tedavinBen de bugün başladım iğnelere. İlk deneme olucak bakalım hayırlısı.
Cok sevindim canim hayirli olsun. Rabbim yuzunu guldursunBen de bugün başladım iğnelere. İlk deneme olucak bakalım hayırlısı.
Az kaldı canm transferine.Senden yana gerçekten çok umutluyum.İnsallah güzel haberler alacaksın.Hayırli olsun adetin benim transfer herşey yolunda giderse 24 Şubat'ta canim
Dr a gidiyorum İnşallah arkadaşım transfer günü alabilirimGünaydın kızlar...Hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah :)
herkesler nerede çok sessiz olmuş burası :)
A anneveoglusu canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin son 5 gün transferine Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Dr a gidiyorum İnşallah arkadaşım transfer günü alabilirim
Rabbim bu sayfada umudu yarım kalan herkese nasip etsin hayırlısı ile inşallah
Merhaba canım Allah nasip ederse pazar veya pazartesi transfer olacakHadi hayirli olsun insallah
Bu hafta senin haftan :)
Hadi gozun aydin canim sonunda geldi catti vakitMerhaba canım Allah nasip ederse pazar veya pazartesi transfer olacak
Hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin
Merhaba canım Allah nasip ederse pazar veya pazartesi transfer olacak
Hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin
Canim ben devlet hastanesinde yaptırdım 3 ayi bulur dediler bende hem orda hem de özelde yaptırdım okadar beklemek istemedim ama şehirden şehire farkedebilirHaftaya devlet hastanesinde genetik testlerimizi yaptiricaz
Bakalim sonuclar ne kadar zamanda cikacak
Benim yaşımda biri için vakit kaybi esasinda
Eger birkac ay derlerse özelde yaptirmak zorunda kalirim