2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İnşallah canım benim hep beraber busene gobislerimiz dolar. Memleketim Konya nin bir köyü mis gibi hava iyi oldu gelmek bu sefer.

Allah razı olsun. Amin
Tüm hastalara rabbim şifa versin
Babamın yanında olmak iyi geldi

Sen nasılsın canım
Ben normal hayata döndüm yoğun Bi şekilde nöbet tutuyorum gecem gündüze karıştı bakalım haftaya izin alıyorum tedaviye başlarsam hemen rapor alıp dinleneceğim opuya kadar sonrasına Allah Kerim ev baya gergin kızın sınav stresi hepimizi geriyor sistem değiştiği için çok zorlanıyor Allah sağlık versin diye diye geziyorum evde

İnşallah canım bu yıl bekleyen isteyen herkese nasip olur inşallah bebis sahibi olmak hayırlısı ve sağlıkla İnşallah

cevap için teşekkürler. Biz set up yaptırdık.
Ben de uzun protokole başlayacağım. Şimdi imom, elevit, glukofaj, coraspin ve biesteron kullanıyorum .25 şubatta lucrin kullanmaya başlayacağım.bekliyorum. İnşallah Rabbim kucaklarımıza sağlıklı bebekler verir.

Günaydınlar herkese
floransa17 canım benim bugün infertilitede randevum vardı sadece 4 pıhtılaşma testini yaptırabildim. Sonuç ğç ay sonra çıkacakmış. Kromozom testini yapmıyorlar sadece özelde varmış.
İstanbul'da Anadolu yakasında devlette nerede yaptırabilirim bilen var mı kızlar?
Bir de bağışıklık sistemiyle ilgili olan bir test iten bahsedilmişti, onun için de isrek yapamıyormuş kadın doğum.. Alerji bölümünden yazdırmam lazımmış.
Bu süreç hep sabır istiyor.
Allah bizlere sabır versin bol bol inşallahh

Günaydın canım :)
Ben Üniversite hastanesinde yaptırmıştım....Marmara Üniversitesi Hastanesine randevu alıp birde orda dene istersen

Kr"GlySn, post: 54845005, member: 144844"]Günaydın canım :)
Ben Üniversite hastanesinde yaptırmıştım....Marmara Üniversitesi Hastanesine randevu alıp birde orda dene istersen[/QUOTE]
Hımm bir de oraya bakayım ben sağ ol canım.
Kromozom testi kaç günde çıkar peki?
Bir de bağışıklık ile ilgili olan test?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…