- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.921
Amin canım benim hep beraber insallah
- Rabbim bu güzel ruh halini güzel haberler ile taclandirsin
İnşallah canım benim hep beraber busene gobislerimiz dolar. Memleketim Konya nin bir köyü mis gibi hava iyi oldu gelmek bu sefer.Neresi orasiBEYAZGULL
Biz istanbulda binalarin arasindan gunesi 5 dakika gorsek sansli hissediyoruz
“Düşünceleriniz gercege dönüşür “ pozitif olmaya devam :)
Ben 2018 e pek iyi başlamadım ama sen bunu kırıp pozitifi görüp herkesi arkandan sürükliyceksin insallah
Canım benim inşallah. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu sene hep beraber mutlu haberler verelimAy canım bikaçgüne güzel haberler alacağız hadi bakalım bu ayın Mutlu haberleri senden gelsin
Sağol canım hep beraberHayirli sonuclarin olsun insallah canim
Canım arı sütüne allerjim var ama polen bal karışımı tükettim ovulasyon sonrasında bıraktım hani doğal yoldan olursa düşüğe neden oluyor dediler dün kan baktık Bi umutla negatif olunca bugün başladım biesteron da başlıyorum bugüncango58 arisutu polen bal yiyormuydun?
Ben normal hayata döndüm yoğun Bi şekilde nöbet tutuyorum gecem gündüze karıştı bakalım haftaya izin alıyorum tedaviye başlarsam hemen rapor alıp dinleneceğim opuya kadar sonrasına Allah Kerim ev baya gergin kızın sınav stresi hepimizi geriyor sistem değiştiği için çok zorlanıyor Allah sağlık versin diye diye geziyorum evdeAllah razı olsun. Amin
Tüm hastalara rabbim şifa versin
Babamın yanında olmak iyi geldi
Sen nasılsın canım
Konyalı Mısın gız bende geliniyim oranınİnşallah canım benim hep beraber busene gobislerimiz dolar. Memleketim Konya nin bir köyü mis gibi hava iyi oldu gelmek bu sefer.
Bu sene A anneveoglusuCanım benim inşallah. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu sene hep beraber mutlu haberler verelim
İnşallah canım busene bizim yılımız olsunBu sene A anneveoglusufloransa17 hemşerim T trkaslan7914 zameboz adını unuttuğum diğer arkadaşlarım senin ve benim yılım olsun inşallah
Aminnn canim aminnn. Bizimde evlatlarimizla mutlu olduğumuz günler gelsin artik insallahBu sene A anneveoglusufloransa17 hemşerim T trkaslan7914 zameboz adını unuttuğum diğer arkadaşlarım senin ve benim yılım olsun inşallah
Bu sene A anneveoglusufloransa17 hemşerim T trkaslan7914 zameboz adını unuttuğum diğer arkadaşlarım senin ve benim yılım olsun inşallah
Bu listeye S Sabrsukurduahayat_gun yastun
GlySn
Arkadaslarimizi da ekleyip benim de unuttugum varsa onlarin da, hepimizin yili olsun insallah:)
1593. Sayfaya yazdik unutmayin
Bi yil sona dönüp bakalim insallah herkesin dilekleri kabul olur..
İnşallah canım bu yıl bekleyen isteyen herkese nasip olur inşallah bebis sahibi olmak hayırlısı ve sağlıkla İnşallahBu listeye S Sabrsukurduahayat_gun yastun
GlySn
Arkadaslarimizi da ekleyip benim de unuttugum varsa onlarin da, hepimizin yili olsun insallah:)
Önceki tedavi de peşpeşe almıştık haberleri bu sefer inşallah hepimize güzel kapılar açılırBu listeye S Sabrsukurduahayat_gun yastun
GlySn
cevap için teşekkürler. Biz set up yaptırdık.Canim çok teşekkür ederim.Takip ettiğini bilmiyordum.:) Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah kızına. Biz de tek gen taşıyıcısıyız.Tek gen taşıyıcısı olup normal yoldan da sağlıklı doğuran oluyor ancak riskli o yüzden en mantıklısı tüp bebek..Biz inşallah adetimle birlikte transfer hazırlığına başlayacağız.4 dondurulmuş embriyom var.5 6 güne bekliyorum adetimi.Tek gen hastasi olup bu şekilde sağlıklı bebek doğuran çok canm..Darısı bizlere olsun..Sen ne durumdasın canm?İstediğin zaman yaz ve aklına takılan ne olursa sor.Bildiğim kadarıyla cevaplarım..
Günaydın canım :)Günaydınlar herkese
floransa17 canım benim bugün infertilitede randevum vardı sadece 4 pıhtılaşma testini yaptırabildim. Sonuç ğç ay sonra çıkacakmış. Kromozom testini yapmıyorlar sadece özelde varmış.
İstanbul'da Anadolu yakasında devlette nerede yaptırabilirim bilen var mı kızlar?
Bir de bağışıklık sistemiyle ilgili olan bir test iten bahsedilmişti, onun için de isrek yapamıyormuş kadın doğum.. Alerji bölümünden yazdırmam lazımmış.
Bu süreç hep sabır istiyor.
Allah bizlere sabır versin bol bol inşallahh
Marmara üniversitesinde kadın doğumdan randevu alayım de mi, o mu yazacak bana kromozom testini?Günaydın canım :)
Ben Üniversite hastanesinde yaptırmıştım....Marmara Üniversitesi Hastanesine randevu alıp birde orda dene istersen