- 13 Şubat 2017
- 452
- 952
- Konu Sahibi floransa17
- #15.941
Günaydın kızlar yine stres yapmışım boğazım kapandı ateşlendim bal şerbeti yaptım sıcak sıcak ama başka ne yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar yine stres yapmışım boğazım kapandı ateşlendim bal şerbeti yaptım sıcak sıcak ama başka ne yapayım
Bana tüp bebek için görüşmeye gittiğim doktor yaptır demişti ve o istek yapmıştı bende gidip Cerrahpaşa'da yaptırmıştım.Marmara üniversitesinde kadın doğumdan randevu alayım de mi, o mu yazacak bana kromozom testini?
Sağol canım bizde stres hastalığı denen bişey var bunlar iyi gelir inşallah kortizon kullanmadan geçmiyor bu illet stres yapmıyorum diyordum ama galiba yapıyorum kendimi baskılıyorum dündrn beri sebepsiz ağlama nöbetine giriyorum yirmi günde beş kilo vermişim içim daralıyor dua edin nolur yorulmuşum galibacango58 gecmis olsun
Bademciklerin mi şişti?
Yaprak şeklinde olan aktartan aldigin adacayini ( bir yili geçmemiş olmali ) bir bardak kaynamis suyun icine atip 10 dakika üzerine bir kapak kapatip demlemeye birak
İlininca icmeye basla
Gunde 3-4 bardak icersen iki Güne toparlarsin
Bi de eczanede UMCA alip kullanabilirisn ac karnina az bir miktar suyun icine günde uc defa 30 damla her seferinde
Bal karabiber zerdecal zeytinyağı polen karışımı da bağışıklığını güçlendir
Çok geçmiş olsun canım benim tavsiyem sahlep tarçınlı ve tavuk suyuna çorbaGünaydın kızlar yine stres yapmışım boğazım kapandı ateşlendim bal şerbeti yaptım sıcak sıcak ama başka ne yapayım
Bende yazılı olarak bir istek yazısı yok malesef. O yüzden bilemedim nereden nasıl yapacağımı.Bana tüp bebek için görüşmeye gittiğim doktor yaptır demişti ve o istek yapmıştı bende gidip Cerrahpaşa'da yaptırmıştım.
15 günde falan çıktı gibi hatırlıyorum... Bağışıklık testi yaptırmadım ben canım onu bilmiyorum
Bizim merkez de imom omega veriyor ama bu tedavide transfer tedavim başlamak üzere ben henüz başlamadım kullanmaya. Dr da bişey söylemedi. Başlasam mı ki bilemedim.Evde de var üstelik.cevap için teşekkürler. Biz set up yaptırdık.
Ben de uzun protokole başlayacağım. Şimdi imom, elevit, glukofaj, coraspin ve biesteron kullanıyorum .25 şubatta lucrin kullanmaya başlayacağım.bekliyorum. İnşallah Rabbim kucaklarımıza sağlıklı bebekler verir.
BEYAZGULL canım test sonucun ciktimi seni merak ediyorum
İnşallah güzel haberler alırız duamdasin
Canım çok iyi değil hala kapalı boğazım halsizim bugünde gece nöbeti var adet oldum olacam derken bu hastalık kötü olduG gulumse-hayata nasılsın canım
cango58 sen nasıl oldun iyileştin mi
GlySn sen nasılsın canım
hayat_gun sen nasılsın adet oldun mu
floransa17 sen nasılsın canım
Malesef negatif
yapacak birşey yok arkadaşım Allah büyük inşallah Birgün bende mutlu haberi veririm burda. Peki sen ne durumdasın 2.yine denedin miGül merhaba masal8391 ben. Çok üzüldüm öncelikle bunu söylim gerçekten büyük bir sevinçle o güzel haberi vermeni burdan takip ettim hiçbir şey yazmıyordum sadece bakıp çıkıyordum ama senden güzel haber almayı bekliyordum inan ki çok üzüldüm biliyorsun ilk transfer nerdeyse senle aynı gündü ve ikimiz de malesef negatif almıştık ama bunda umutluydum senden pozitif anlamında ama napalim rabbim demek ki doğru zaman değil diyor inşallah en kısa zamanda kendiliğinden olur canım allah büyük inşallah rabbim bizleri de sevindirir kendine çok iyi bak üzme kendini elimizden gelen hiçbir şey yok malesef ....
Bende iyiyim canım kasık ağrım var ilacları içiyorum pazartesi kontrol varA anneveoglusu canım arkadaşım ben iyiyim şükür sen nasılsın? baban nasıl oldu?
regliyi bekliyorum doktora gidicem rahim filmiyle beraber bi aksilik çıkmazsa tekrar transfer için tedaviye başlıcam bakalım süreçte beni neler bekliyor.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu ayda bereketli bol güzel haberler alacağımız ay olsun inş.
Diyecek söz bulamıyorum çok üzüldüm Allah sanada nasip edecek inşallah zamanını bekliyorMalesef negatif
İnşallah canım senden mutlu haber bekliyorum biz veremedik sen güzel müjdeler ver bizeDiyecek söz bulamıyorum çok üzüldüm Allah sanada nasip edecek inşallah zamanını bekliyor
İnşallah canım senden mutlu haber bekliyorum biz veremedik sen güzel müjdeler ver bize
G gulumse-hayata nasılsın canım
cango58 sen nasıl oldun iyileştin mi
GlySn sen nasılsın canım
hayat_gun sen nasılsın adet oldun mu
floransa17 sen nasılsın canım
Malesef negatif