- 20 Aralık 2017
- 173
- 211
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.881
Genetik infertilitenin içinde mi olur yoksa söylesem beni sevk eder mi o bölüme. Ayy hiç bilmiyorumCan'ım hakkında hayırlısı olsun zor süreç genetik bölümüne mutlaka git enazından insanın içi rahatlıyor kendin başvurabiliyorsun genetikten randevu alıp tekrarlayan kayıp yada olmuyor deyince bakılıyor
Sen üniversite hastanesinden yada devlet hastanesinden direk genetik bölümüne randevu alabiliyorsunGenetik infertilitenin içinde mi olur yoksa söylesem beni sevk eder mi o bölüme. Ayy hiç bilmiyorum
Genetik bölümüne gidince kromozom ve pıhtılaşmayla ilgili herşeye bakılıyor iki tüp kan alınıyor ortalama 40 günde sonuçlanıyor
Kalin bagirsak tamamı alındı yoğun bakımda yarın ailemin yanina gidiyorum canım
Sen nasılsın
Ailemin yanına geldim hastaneye gittim hemen daha iyi sukur vücudu yeni duruma uyum sağlamaya çalışıyor
Gözünüz aydın diyeyim o zaman canım inşallah daha da iyi olur. Peki sen nasılsın tedavi ilaclarAilemin yanına geldim hastaneye gittim hemen daha iyi sukur vücudu yeni duruma uyum sağlamaya çalışıyor
Gnrcnn , cango58 , Y yonca_ , BEYAZGULL , GlySn , fifi31 @Sanat2017 hayat_gun floransa17 Allah razı olsun iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Rabbim daha iyi etsin inşallah :) Sen nasılsın nezaman kontrolün ?Ailemin yanına geldim hastaneye gittim hemen daha iyi sukur vücudu yeni duruma uyum sağlamaya çalışıyor
Gnrcnn , cango58 , Y yonca_ , BEYAZGULL , GlySn , fifi31 @Sanat2017 hayat_gun floransa17 Allah razı olsun iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Ben idare ederim canım buna şükürGözünüz aydın diyeyim o zaman canım inşallah daha da iyi olur. Peki sen nasılsın tedavi ilaclar
İdare eder transfere böyle hazırlanacağımi hiç düşünmemiştimRabbim daha iyi etsin inşallah :) Sen nasılsın nezaman kontrolün ?
floransa17 , ucgendortgen ben Cerrahpaşa'da yaptırmıştım kromozom testini...Gidip ben kromozom testi yaptırmak istiyorum diyince yapmıyorlar doktordan bir istek kağıdı olması lazım...Tüp bebek doktorlarınıza istek yaptırın yaptıracağınız testleri
estetriol e2 hata e3 prolaktin kromozon testleri tsh hata serbet t3 -serbest t4 haimato için Tiroglobulin (Anti T) ve Anti tiroperoksidaz (Anti TPO) kanama pıtılaşma zamanı ve diğer pıtılaşma testi insilülin direnci testi 3 aylık şeker testiKızlar Üniversite hastanesinde infertilite bölümünden randevu aldım. Hangi testlerin yapılmasını isteyeyim? Pıhtılaşma için istiyorum başka neler yapılabilir?
Rabbim şafi ismiyle şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsun innnşallah canım..Ailemin yanına geldim hastaneye gittim hemen daha iyi sukur vücudu yeni duruma uyum sağlamaya çalışıyor
Canım dualarım seninle dilerim allahtan inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur biran önce inşallah çok çok daha iyi olur canımAilemin yanına geldim hastaneye gittim hemen daha iyi sukur vücudu yeni duruma uyum sağlamaya çalışıyor
Yok canim yapmadım test daha 7. Günüm çıkmaz ciksada çatlama iğnesi vurduk zaten cumaya kadar bişey yapmayacam zaten cesaretim yokBen idare ederim canım buna şükür
İlaçları içiyorum śu gibi akıntım var
Sen nasılsın test yaptın mı evde
Seni merak ediyorum
Canım korkuyorum cesaretim yok valla cuma mübarek gün diye o gün yaptırayım diyorum. Hiç bişey hissetmiyorum yaa içim boş gibi
Saol canım iyiyim bende adet olmayı bekliyorum tedaviye başlayabilmek için....İdare eder transfere böyle hazırlanacağımi hiç düşünmemiştim
19 Şubat'ta kontrol
Sen nasılsın canım
İnşallah tatlım yaa ağzın bal yesin emiSaol canım iyiyim bende adet olmayı bekliyorum tedaviye başlayabilmek için....
BEYAZGULL çok umutluyum ben senden pozitif hissediyorum inşallah mutlu haberi verirsin bize
İnşallah canım ağzın bal yesin emiSaol canım iyiyim bende adet olmayı bekliyorum tedaviye başlayabilmek için....
BEYAZGULL çok umutluyum ben senden pozitif hissediyorum inşallah mutlu haberi verirsin bize
Çatlatma iğnesi oldu dimi o zaman beklemek en güzeli ben senden umutluyum insallah güzel haberler gelecekYok canim yapmadım test daha 7. Günüm çıkmaz ciksada çatlama iğnesi vurduk zaten cumaya kadar bişey yapmayacam zaten cesaretim yok