2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

estetriol e2 hata e3 prolaktin kromozon testleri tsh hata serbet t3 -serbest t4 haimato için Tiroglobulin (Anti T) ve Anti tiroperoksidaz (Anti TPO) kanama pıtılaşma zamanı ve diğer pıtılaşma testi insilülin direnci testi 3 aylık şeker testi
HbA1C bunlar muhakak yaptır canım orası yapmasa bile dahiliye doktoruna çoğunu yaptırtabilirsin. genelde ilk tüp bebekte yapılmıyor ama yeni başladığın için bilgin olsun canım tüp bebekte cd56 çok önemli bir tahlil parça alınarak yapılıyor vücudun bağışıklık sistemi ile ilgili eğer bu yüksek olursa bebek ( inşallah sende yüksek çıkmaz inşallah ) bebek tutunamıya biliyor veya anne karnın gelişimi durabiliyor buda aslın korkulacak bir şey değil çünkü haftada bir kaç kez uygulanan serum tedavisi var ama tabi önemli olan bunun yüksek olup olmadığını bilmek canım ayrıca maddi durumun yeterli ise gücün varsa cd56 ile birlikte emriyo genetik tarama yaptırabilirsen iyi olur canım
Canım çok çok teşekür ederim.çokgüzel ayrıntılı yazmışsın.tüp doktoruma yazdıramayacağım il dışında çünkü ama üniversiteden randevu almıştım inferlite bölümüne,inşallah o halleder... Çok çok sağ ol yardının için

hayat_gun hayat_gun merhaba, sen ne durumdasın? Ben de pgt yaptıracağım. Kızım tek gen hastası. Sağlıklı doğuran var mı? Seni takip ediyorum uzun zamandır.cvp için şimdiden teşekkürler
Canim çok teşekkür ederim.Takip ettiğini bilmiyordum.:) Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah kızına. Biz de tek gen taşıyıcısıyız.Tek gen taşıyıcısı olup normal yoldan da sağlıklı doğuran oluyor ancak riskli o yüzden en mantıklısı tüp bebek..Biz inşallah adetimle birlikte transfer hazırlığına başlayacağız.4 dondurulmuş embriyom var.5 6 güne bekliyorum adetimi.Tek gen hastasi olup bu şekilde sağlıklı bebek doğuran çok canm..Darısı bizlere olsun..Sen ne durumdasın canm?İstediğin zaman yaz ve aklına takılan ne olursa sor.Bildiğim kadarıyla cevaplarım..

Çok çok geçmiş olsun, bu hastalık zorama hastanın yakını olmak daha da zor. Allah hepinize kolaylık versin. O pis hastalığı da kimselere göstermesin...
Allah razı olsun arkadaşım İnşallah bir daha bu illet ile imhanı olmayız
Allah kimseye vermesin bu illeti

Kızlar son bikaç gün adetimle kontrole gideceğiz tek yumurta görülürse tedaviye başlamayacağız iki görülürse başlayacağız eşim bu yönde söz aldı benden sebebi tek olunca çok stresli oluyormuşum :) sanki on tane olsa stres olmuyor ona göre öpüyorum hepinizi

Kızlar günaydın memleketimdeyim ve güneşin doğuşunu seyretmek muhteşemdi bugün transferimin 8. Günü Rabbim bekleyen(adet gününü transfer gününü sonuç gününü) arkadaşlarımın yüzünü güldürsün inşallah. Bugüne pozitif başladım bugün çok şükür
Ay canım bikaçgüne güzel haberler alacağız hadi bakalım bu ayın Mutlu haberleri senden gelsin

Kızlar günaydın memleketimdeyim ve güneşin doğuşunu seyretmek muhteşemdi bugün transferimin 8. Günü Rabbim bekleyen(adet gününü transfer gününü sonuç gününü) arkadaşlarımın yüzünü güldürsün inşallah. Bugüne pozitif başladım bugün çok şükür
  • Rabbim bu güzel ruh halini güzel haberler ile taclandirsin

Canım çok zor iki süreçle mücadeledesin rabbim sabrınızı gücünüzü artırsın az kaldı inşallah yüzün gülecek her yönden arkadaşım :KK24:

Allah razı olsun. Amin
Tüm hastalara rabbim şifa versin
Babamın yanında olmak iyi geldi

Sen nasılsın canım

X