- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.861
Tamm canım teşekkür ederim..Benimde aldığım notlar vardi paylaşayım daha evvel de paylaşmıştim:
Transfer oncesi
Paca çorbası, ceviz, ananas, ari sütü, protein ağırlıklı beslenilmeli, bal kabagi, kuruyemiş ve nar
Transfer sonrasi
Her gün havuç portakal kivi suyu bir bardak
1 dilim ananas, avakado
2 suda bekletilmiş gun kurusu kayısı
Akşamları armut ( bağırsakları çalıştırıyor)
Badem findik ceviz antep fıstığı
Süt Peynir yoğurt et
Kereviz sumak dut incir
Mercimek nohut barbunya
2 bardak açık çay sadece
Bal kabagi corbasi veya sekersiz tatlisi
İlk 3 günden sonra yürüyüş ve duş
Gunde 2 lt su ph degeri 8 ve Üzeri olursa iyi olur
Arı sütü
İlikli kemik suyuna çorba
Her sabah 2 rafadan yumurta
Uzun ayakta durma uzun yol yürüme ağır kaldirma spor yapma Ve ani hareket yapma
Haa herşeyden en önemlisi POZİTİF DUSUNCE !
Heosi çok iyi çok güzel uyguluyorum ama ani hareket olayını durduramıyorum. Kendimi kontrol etmeye çalıştıkça ani hareketler yapıyorum ben yaa...Benimde aldığım notlar vardi paylaşayım daha evvel de paylaşmıştim:
Transfer oncesi
Paca çorbası, ceviz, ananas, ari sütü, protein ağırlıklı beslenilmeli, bal kabagi, kuruyemiş ve nar
Transfer sonrasi
Her gün havuç portakal kivi suyu bir bardak
1 dilim ananas, avakado
2 suda bekletilmiş gun kurusu kayısı
Akşamları armut ( bağırsakları çalıştırıyor)
Badem findik ceviz antep fıstığı
Süt Peynir yoğurt et
Kereviz sumak dut incir
Mercimek nohut barbunya
2 bardak açık çay sadece
Bal kabagi corbasi veya sekersiz tatlisi
İlk 3 günden sonra yürüyüş ve duş
Gunde 2 lt su ph degeri 8 ve Üzeri olursa iyi olur
Arı sütü
İlikli kemik suyuna çorba
Her sabah 2 rafadan yumurta
Uzun ayakta durma uzun yol yürüme ağır kaldirma spor yapma Ve ani hareket yapma
Haa herşeyden en önemlisi POZİTİF DUSUNCE !
Heosi çok iyi çok güzel uyguluyorum ama ani hareket olayını durduramıyorum. Kendimi kontrol etmeye çalıştıkça ani hareketler yapıyorum ben yaa...
Bu arada benim dondurulmuş transferim olmuştu bugün test günüm olmamış yine dün koca bir 0 aldım malesef...
Pozitif alanların değerleri katlanaeak artsın inş sağlıcakla kucaklarına da alırlar.
Allah sabır versin arkadaşım çok zor negatiften sonraki birkaç gün. Ama Allah bisekilde güç veriyor. İnşallah en kısa zamanda mutlu haberler verirsin bizlere.Heosi çok iyi çok güzel uyguluyorum ama ani hareket olayını durduramıyorum. Kendimi kontrol etmeye çalıştıkça ani hareketler yapıyorum ben yaa...
Bu arada benim dondurulmuş transferim olmuştu bugün test günüm olmamış yine dün koca bir 0 aldım malesef...
Pozitif alanların değerleri katlanaeak artsın inş sağlıcakla kucaklarına da alırlar.
Üzüldüm arkadaşım hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elden... Bizimde vardır elbet bir vaktimiz zamanınız o duyguyu yaşamak içinHeosi çok iyi çok güzel uyguluyorum ama ani hareket olayını durduramıyorum. Kendimi kontrol etmeye çalıştıkça ani hareketler yapıyorum ben yaa...
Floransa canim oyle dusunme. Bende senin gibi dusunuyordum allahim herkezin cocugu oluyor benim niye olmuyor diye hatta her hamile gordugumde gozlerim doluyor bogazim dugumleniyordu. ama iki cocugu olan bir kuzenim beni uyardi. kopeklerde doguruyor yoncacim dedi. Bu dogru bir psikoloji degil. Meziyet dogurmakta degil dogru duzgun anne baba olup hayirli evlat yetistirmekte. Herseyin bi vakti zamani var. Onlarin kimbilir kendine ait ne dertleri var allah biliyor bunu. Belki cok yakini cok zor bir hastalikla mucadele ediyor yada belki evliliginde mutlu bile degil. O yuzden bu beni cok kendime getirmisti. Hamile gorunce artik gozlerim dolmuyordu en azindan. Icimden kopeklerde doguruyor diyordum :)Üzüldüm canım, insallah olur..
seni çok iyi anlıyorum şu an.. sürekli sokakta hamile görüp neden onlar kalabiliyorda ben kalamıyorum diye düşünüyorum..
İnsallah kaderimizde yazılıdır ve o gün gelir diye dua edelim..
Bu arada ani hareket olayi bana da çok olmuştu. Son test günümde evin aşağısında trafik kazasi oldu motora çarptı bi araba ve koltuktan düştüm nerdeyse Kaza sesine
Şu anda hic ani hareket olmuyor ama o süreçte surekli birseylere zıplıyordum..
Sanirim gerginlikten oluyordu..
İnsallah sonraki denenmende istedigin olur canım..
Ben de teşekkür ederim canım.Bunu da alıyorum. Birbirimize eminimki bu şekilde faydamız dokunuyor.İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım..Teşekkürlerhayat_gun Bir tane ekran görüntüsüde bende var
Ay kuzum yaaa allahim insallah sizleride guldursun nerde evlat hasretiyle yanan varsa en kisa zamanda rabbim hepsini mujdelesin. Ne diyim dua ediyorum hepinizeYonca___ canm paylaştığım ekran görüntülerinin sonlarında senin transfer sonrasi maceran da var.O mağarada merdivenlerden inip çıkışınız,terleyecek kadar kendini yorman..Çok şükür pozitifi aldın. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Nazarlardan saklasın rabbim..Ama bütün okuduklarimdan yine anladımki biz yine dikkat edelim ama bu işler de nasip işi..Nasipte varsa geliyor birşekilde..
Oyyyşş tesekkur ederizBu nazar boncukları bütün hamişlerimize gelsin..
Çok teşekkür ederim canım benim.Allah razi olsun..Binlerce amin diyorum dualarına..Ay kuzum yaaa allahim insallah sizleride guldursun nerde evlat hasretiyle yanan varsa en kisa zamanda rabbim hepsini mujdelesin. Ne diyim dua ediyorum hepinize
Kızlar Üniversite hastanesinde infertilite bölümünden randevu aldım. Hangi testlerin yapılmasını isteyeyim? Pıhtılaşma için istiyorum başka neler yapılabilir?
Doktorumla konuşamadım canım henüz. Sen konuşmuş muydun ne dedi sana ne yapılmasını istedi?Doktorunla konuştun mu canım
Saniriim bakilan birkac test var
Ben de haftaya öğrenicem
Çapa ya giderim heralde ama oralarda cok kalabalik nasi olacak bilemiyorum
Genetik bölümüne gidince kromozom ve pıhtılaşmayla ilgili herşeye bakılıyor iki tüp kan alınıyor ortalama 40 günde sonuçlanıyorDoktorunla konuştun mu canım
Saniriim bakilan birkac test var
Ben de haftaya öğrenicem
Çapa ya giderim heralde ama oralarda cok kalabalik nasi olacak bilemiyorum
Can'ım hakkında hayırlısı olsun zor süreç genetik bölümüne mutlaka git enazından insanın içi rahatlıyor kendin başvurabiliyorsun genetikten randevu alıp tekrarlayan kayıp yada olmuyor deyince bakılıyorDoktorumla konuşamadım canım henüz. Sen konuşmuş muydun ne dedi sana ne yapılmasını istedi?
Ben bir daha tüpbebek tedavisini aybı yerde yaptırnak istemiyorum. Değişik bir göz görsün belki sorunumuzu başka bir doktor başka bir yer ortaya çıkarıp çözebilecek...