-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.561
Evet bugün cuma bende bekliyorum aklım onda inşallah güzel haberlerle gelecek burayafloransa17 canım senin haberlerini bekliyorum test için kan verdin mi
nasılsın hamişim kaç haftalık oldun neden hamiş cetveli yapmıyorsunEvet bugün cuma bende bekliyorum aklım onda inşallah güzel haberlerle gelecek buraya
Merhaba canım iyiyim çok şükür. Ne bileyim bir türlü yapasim gelmedi. Usendim diyim :) 13+1 olduk ama nette geriden geliyor 12+3 gibi. Cihaz ileride gösterdi hangisi doğru olur ki bu durumda anlamadım dr ada sormadim bende.nasılsın hamişim kaç haftalık oldun neden hamiş cetveli yapmıyorsun
Senin kuzu çok nazlı çıktıGünaydın kizlar
pazartesi 21
cuma sonucum 43 çıktı
Transfer sonrasi 14. Günüm Bugun
Haftaya salı tekrarliycamve sanırım bayilacam artık
Amin insallah canim mart basi 4. Opu olcak son kez bklm sonra ankaraya inceleme gitcek sonuc ne zaman gelir bilmiyorum mart nisan transfer hazirliklarina baslar sanrim doktorum sabr etmeyi ogrendim sorun degil gec olsun saglikli olsun evlatlarimizcanım gözün aydın hayırlısı ile bü süreci tamamlarsın inşallah martta transfer olacak mı
4 tane olmuş embriyon neden bir kere daha opu yapılacak ?Amin insallah canim mart basi 4. Opu olcak son kez bklm sonra ankaraya inceleme gitcek sonuc ne zaman gelir bilmiyorum mart nisan transfer hazirliklarina baslar sanrim doktorum sabr etmeyi ogrendim sorun degil gec olsun saglikli olsun evlatlarimiz
Senin kuzu çok nazlı çıktı
Kuzum bizde pgt 12 embriyoya kadsr sabit fiyat cok pahali ve %25 hasta cikma ihtimali var doktorum 5 olunca gonderrelim dedi geride donmusun cok olsun Allah korusun tutmassa dusuk olursa veya 2. Coxuk istedinde tekrar pgt yaptirma diye4 tane olmuş embriyon neden bir kere daha opu yapılacak ?
Bilmiyorum ki bu nedir böyle? Normal artsa bugun 80 leri gormesi gerekirdi..
bende bisey anlamadim..
Sanmiyorum ama bi mucize olup tutarsa gelisi de 18 ay sürer heralde
Canım tup bebek doktorun ne diyor?
Günaydın kizlar
pazartesi 21
cuma sonucum 43 çıktı
Transfer sonrasi 14. Günüm Bugun
Haftaya salı tekrarliycamve sanırım bayilacam artık
Canım aynı saatte ve aynı yerde kan verdin değil mi? O da etkiliyor olabilir artışı. Ya inşallah sağlıklı bi gebeliğin olsun çok istiyorum çünkü bu süreç çok zor yıpratıcı.. inşallah salı çok güzel bi değer göreceksinBilmiyorum ki bu nedir böyle? Normal artsa bugun 80 leri gormesi gerekirdi..
bende bisey anlamadim..
Sanmiyorum ama bi mucize olup tutarsa gelisi de 18 ay sürer heralde
Canım aynı saatte ve aynı yerde kan verdin değil mi? O da etkiliyor olabilir artışı. Ya inşallah sağlıklı bi gebeliğin olsun çok istiyorum çünkü bu süreç çok zor yıpratıcı.. inşallah salı çok güzel bi değer göreceksin
Ay canim ya insallah senledir bebisin cok istiyorum bunu. Sonradan tutundugu icin boyle oluyor olabilirmi? Dualar seninleEvet canim bir öncekiyle ayni yer bu sefer
Ben aynı şeyleri yaşadım. Kasimda yaptigim tedavide.Haftaya tekrarliycam testi
Baska birsey ben sormadim açıkcası
Bütün kadinlar klubunu okudum heralde bi haftadir
Böyle bi deger görmedim..
Ay canim ya insallah senledir bebisin cok istiyorum bunu. Sonradan tutundugu icin boyle oluyor olabilirmi? Dualar seninle
Insallah uyuyakalip uyanmistir kiz. Ne bileyim degisik gercekten durumun. ama doktorunun muhakkak bir gorusu vardir keske sorsaydin. Insallah senledir arkadasim. normalde birimiz degerim 40 larda dese ooooo gozun aydin filan cok mutlu oluyoruz. Insallah minnagimiz toparlanir guclenir degerini katlar yuzumuzu guldurur. NazliBu kadar geç tutunma olurmuki bilemedim..
napti uyuyami kaldi içerde bi hafta
“Napiyodum he tutuncaktim di mi ben” deyip yeni mi anladı :) dersin
Dualarınız sayesinde bence
Teşekkür ederim hepinize
Bana destek oldugunuz icin
İnsallah artar
10.gun deger 6 ile basladi 80 kadar cikti yavas yavas cıktı 1 ayda 15 kere kan testi verdim.. değer inmeye başladı. Ve yavas çıktığı gibi cok yavaş indi 18 kasimda transfer oldu geçen hafta adet oldum adet söktürücü ile degerim yeni sıfırlandı . Sonuç kimyasal gebelik üzülerek doktorum bu normal degil dedi bu kadar yavaş çıkması ve inmesi. Histeroskopi ile rahime bakilacak önümüzdeki aySonra nasi oldu?akasyaaa5